Život : Medijsko smeće

Objavljeno: 28.11.2015. u 14:00
Prikaza: 2607
|

Za bolju prošlost

Konačna istina o Jasenovcu - na Brodportalu

root : Konačna istina o Jasenovcu - na Brodportalu
Budući da veći dio Hrvatske nema dovoljno pameti za upravljanje procesima koji bi vodili k boljoj budućnosti, 'cvijet' njezine nacije, zadnjih 25 godina, agresivnim krivotvorenjem povijesti, pokušava osigurati joj bolju prošlost. Simbolična i stvarna čuvarica hrvatskog kulturnog identiteta, Matica hrvatska, u 556. broju svog tjednika Vijenac, kroz razgovor s 'novinarom i istraživačem' Igorom Vukić, još jednom, snažno je podsjetila kako su, ustvari, u konačnici, ustaše bili dobri, a partizani i komunisti loši momci.   
Nimalo ne zaostajući za nacionalnim uzorom, vjestonoša iz HDZ-ovog medijskog koncerna, Brodportal, kroz pero svoje kolumnistice Silvane Oruč Ivoš demonstrirao je svu raskoš i ovdašnjeg medijskog jada i bijede.
Uredničkom voljom, oba uratka objavljujemo u rubrici 'Medijsko smeće' na način da linkom ukažemo na matičinu "Istinu o logoru Jasenovac", a prenošenjem u nastavku na članak "Stepinac je vrijednost koju raznorazni goldštajni ne mogu okrznuti"
Goldstein nije mogao naći ni jednu objektivnu zamjerku i sada mantra da je Stepinac „mogao učiniti više". Zanimljivo, istu mantru ima i Tomislav Nikolić, deklarirani četnički vojvoda, aktualni srbijanski predsjednik.

Da blaženi Stepinac nije učinio dovoljno i to mu je krimen, naveo je ovih dana Slavko Goldstein. To mu nije prvi put da je potpuno neutemeljeno i neznanstveno javno govorio o blaženiku Stepincu, kao i o pojedinim zbivanjima iz vremena Nezavisne Države Hrvatske. Blaženom Alojziju Stepincu, za kojeg danas postoje, neoborivi dokazi da je pomagao Židovima za vrijeme NDH i da je spasio veliki broj nedužnih ljudi, Goldstein nije mogao naći ni jednu objektivnu zamjerku i sada mantra da je Stepinac „mogao učiniti više". Zanimljivo, istu mantru ima i Tomislav Nikolić, deklarirani četnički vojvoda, akutalni srbijanski predsjednik. No, koja je mjera za više? I koja je mjera da bude dovoljno? To nam Slavko Goldstein ne može odgovoriti jer je uostalom riječ o potpuno suludoj tezi.

Unatoč svim činjenicama i dokumentima, još uvijek se u jasenovačkom muzeju službeno rabe neutemeljeni i falsificirani podatci iako se taj muzej financira iz proračuna RH, što je u najmanju ruku skandalozno i pogubno po istinu i povijesnu znanost.

No, ono što je u svemu tome važno jest to zbog čega i za čiji račun Slavko Goldstein sustavno radi na stigmatiziranju Hrvata?! Najprije sudjelujući u debelom preuveličavanju jasenovačkih žrtava i reviziji povijesti, a onda neutemeljenom zadiranju u  vrijednosti kao što je Hrvatima blaženi Stepinac. 

Jer godinama su Hrvatima nabijali komplekse falsificiranim podatcima o stotinama tisuća ubijenih u Jasenovcu za vrijeme NDH. Srbi i sad, opet bez ikakva dokaza,  govore o 700.000 ubijenih, a tu brojku je nedavno prihvatio i parlament Republike Srbije?! Pa i unatoč tome što su i jugoslavenske vlasti još šezdesetih godina provele temeljite ekshumacije u Jasenovcu i pronašle maksimalno 400 kostura. I to ponajviše Hrvata. Dakako da to nikome nije odgovaralo pa je jugoslavensko-komunistička mašinerija morala proizvesti više žrtava drugih nacionalnosti te je sastavila popis od 83 tisuće žrtava ustaškog režima za koji se kasnije pokazalo i dokazalo da u većini „sadrži" i žrtve partizana, četnika, saveznika ali i onih koji su umrli prirodnom smrću.

Hrvatski publicist i novinar Igor Vukić jedan je od autora knjige Jasenovački logori koja je napisana na temelju dugotrajnih znanstvenih istraživanja i izjava svjedoka vremena, pa i logoraša. Podatci koje iznose dokazani su i provjereni. Jedan od dokaza svakako je i broj nađenih žrtava, a njih, ponavljam, nije bilo više od 400. Nadalje, svjedoci i bivši logoraši daju potpuno drugu sliku od onoga što smo godinama morali slušati. Pa tako je dvadesetak nekadašnjih logoraša ovjerilo svoje iskaze u kojima stoji da u logoru nije bilo više od 1200 ljudi. Jedan od dokaza koji pobijaju tvrdnje srpskih političara koji sustavno šire mit o Jasenovcu, a što je bilo i jedno od njihovih opravdanja za agresiju na Hrvatsku devedesetih, jesu i podatci iz židovskog muzeja u Washingtonu gdje se nalazi i popis od šesto tisuća imena, među kojima su i žrtve savezničkih bombardiranja diljem Hrvatske. Jugoslavensko-komunističke vlasti i te su žrtve mrtvo-hladno uvrstile među žrtve „ubijenih" u Jasenovcu. Golem je broj onih za koje postoje dokazi da su ih ubili partizani ili četnici, a vode se kao žrtve spomenutog logora.

„Nema dokaza da je u Jasenovcu bilo masovnih ubojstava do 1945.; nema posmrtnih ostataka, a o tome ne govore ni dokumenti ni preživjeli zatočenici". 

Unatoč svim činjenicama i dokumentima, još uvijek se u jasenovačkom muzeju službeno rabe neutemeljeni i falsificirani podatci iako se taj muzej financira iz proračuna RH, što je u najmanju ruku skandalozno i pogubno po istinu i povijesnu znanost. 

Neutemeljenom  iznošenju broja žrtava u Jasenovcu obol je dao Slavko Goldstein tvrdeći da je u tom logoru ubijeno oko 12.000 Židova s područja NDH. No, pri tome ne iznosi ni jedan jedini relevantni dokaz. Vukić, pak, tvrdi i argumentira kako „nema dokaza da je u Jasenovcu bilo masovnih ubojstava do 1945.; nema posmrtnih ostataka, a o tome ne govore ni dokumenti ni preživjeli zatočenici". 

Spomenute krivotvorine kojima su Srbi opravdavali genocid nad Hrvatima, nažalost, postale su nešto čime se godinama borimo i koje su nanijele veliku štetu i izazvale velike žrtve devedesetih. Sve žrtve trebaju imati svoje mjesto i treba im se odati pijetet. Ali ne tako da se preuveličavaju, izmišljaju i krivotvore kao što je slučaj s Jasenovcem. Zato je Igor Vukić, čiji je otac bio zatočen u Jasenovcu, u pravu kada kaže da Jasenovac treba prestati biti pogonsko gorivo za rat. A jedino što može tome doprinijeti jest istina. 

Istina, međutim, ne odgovora raznoraznim goldštajnima koji su svoje karijere i statuse ostvarili i zaradili na povijesnim krivotvorinama. I koji se trude hrvatskom blaženiku napakirati da nije učinio dovoljno. 

S druge strane, američka povjesničarka židovskog podrijetla dr. Esther Gitman, koja je ovih dana u Zagrebu sudjelovala na Simpoziju o kardinalu Stepincu, kazala je da je njezin cilj pobiti optužbe protiv Stepinca. „Kardinal Stepinac bio je čovjek s jednom maksimom, a to je da postoji samo jedna rasa – Božja rasa", kazala je  navodeći dokaze o borbi Stepinca za svakog čovjeka, kao i o hladnom odnosu s Pavelićem kojem se otvoreno suprotstavljao. No, dr. Gitman isto je tako argumentirala primjere srbijanskog prijeratnog i ratnog antisemitizma. Nešto što raznorazni goldštajni uporno zaobilaze, želeći stigmatizirati Hrvate. Baš zato, njima unatoč, treba glasno i argumentirano što više, bez kompleksa, javno govoriti – istinu. 

Broj komentara: 13

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
milenijum

milenijum

Komentirano: 29.11.2015. | 19:50

1

a pošto ste vi G. Stipiču izgleda učestvovali u tom drugom svjetskom ratu molim Vas da ga u kratkim crticama ispričate jel ovaj put ni ja nisam u wikepediji našao ama baš ništa o nekim logorima genocidu hitler kada ukucam odgovor je jeste li mislili na himalaju kada ukucam musolimi odgovor je neki sir a za pavelića pad sa drveta pa vas molim da me uputite jel vidim da ste kao broj jedan iz alan forda kretali se od odiseje pa na ovamo i vjerovatno ste upučeni
milenijum

milenijum

Komentirano: 29.11.2015. | 19:42

2

acija i ja potpisujem drugog svjetskog rata nije ni bilo hitler musolini pavelič likovi iz zagorkinih priča
Borislav Stipić

Borislav Stipić

Komentirano: 29.11.2015. | 19:36

3

Možete se vi zahebavati (koji to činite) no sve je podložno kritičkom preispitivanju pa i Jasenovac i mit koji je oko njega stvoren. Za to da jest mit više nitko osim zacementiranih mozgova ne dvoji. Ostaje samo nepristrano ispitati koliko u tom mitu ima istine i kakva je ta istina.
Stipe

Stipe

Komentirano: 29.11.2015. | 19:30

4

Nemoj griješiti dušu! Pavelić je stvarni lik, štoviše humanitarac i antifašist. Kako bi drugačije nazvala čovjeka koji je hladno poslao u smrt pod partizansku kamu tisuće fašista: ustaša, četnika, belogardejaca i ostalih na blajburgu, a on sam otišao obaviti neke htne financijske transakcije (pretvorba zlata u kurentnu valutu) i otišao malo na ljetovanje u toplije krajeve. Priznaj. malo likova znaš koji su tolike fašiste poslali hladno u smrt!
Acija

Acija

Komentirano: 29.11.2015. | 18:16

5

@Stipe, nakon tvog komentara hitro sam pohitala u knjižnicu, prekopala što se prekopati da i došla do još zapanjujućih povijesnih činjenica. Holokaust je izmišljen, II svjetskog rata uopće nije bilo, a Hitler, Pavelić i dr. su samo kartonski likovi u prirodnoj veličini, napravljeni za potrebe raznih propagandno-dokumentarnih filmova kojima je jedina svrha da truju našu mladež.
Stipe

Stipe

Komentirano: 29.11.2015. | 13:47

6

@Acija, nemaš pojma. Nisi čitala kako su tamo u stvari kosti istaknutih Hrvata koje su nakon rata tamo masovno ubijali partizani. Udbaška propaganda je kasnije izmislila ustaški koncentracijski logor na tom mjestu. Sve je to dio svjetske židovsko-srpsko-ruske zavjere.
Acija

Acija

Komentirano: 29.11.2015. | 12:16

7

Nakon iscrpnih istraživanja i iskapanja, analize dnk, razgovora s preživjelim logorašima i rekonstruiranja događaja došla sam do zapanjujućih rezultata. Tih 400 kostura zapravo pripadaju ustaškim čuvarima koje su logoraši mučki zatukli na spavanju. Ti ustaški čuvari su bili toliko dobrodušni i bogobojažljivi da uopće nisu pazili na logoraše. Rezultat? Nijedan ustaški jadničak nije preživio tu kobnu Jasenovačku noć.
Stipe

Stipe

Komentirano: 29.11.2015. | 10:13

8

@gerilac - u pravu si. Kajanje nema nikakvog smisla ako te netko tjera na to.
gerilac

gerilac

Komentirano: 29.11.2015. | 9:57

9

Bez obzira što je Vukić u pravu primjerenija je taktika jasno reći da se nemamo za što ispričavati i da nema kolektivne krivnje, nema "naše mračne prošlosti". Na taj se način sprječava obeshrabrivanje i uškopljavanje nacije, čemu ovakve tiranije kajanja, poput sjećanja na jasenovački mit i služe. Kad društvena klima bude povoljnija mit ionako pada sam od sebe pa je lakše pustiti povjesničarima da ga dekonstruiraju.
zuvanovic

zuvanovic

Komentirano: 28.11.2015. | 22:42

10

SDP i njihova masovna novinarska dogmatska falanga jos uvijek kmece : Druze tiitooo mi ti se kunemo da s tvoga jugo-boljsevickog, zlocinackog, laznog i primitivnog puta ne skernemo… Opaca i povijesna znanost je tesko pristupna svim tim negativno ideoloskim mozdanim sklopovima.

Broj komentara: 13

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 12

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Zoran Grgić nije kriv za smrt trogodišnjeg Aylana Kurdija

Mada izbjeglice drži smećem

Zoran Grgić nije kriv za smrt trogodišnjeg Aylana Kurdija

20.8.2018. | 20:00
Nažalost, trogodišnji dječak, Aylan Kurdi i 14.700 poginule sirijske djece neće moći vidjeti fotomontažu o 28 ubijenih im vršnjaka iz Slavonskog Broda - danas objavljenu na jednom od brodskih portala - jer su te male pretežno Muslimane pobili dva Georga W. Busha, Barac Obama...,
Nažalost, trogodišnji dječak, Aylan Kurdi i 650 sirijske djece poginule samo 2016. neće moći vidjeti opskurnu fotomontažu o 28 ubijenih im vršnjaka iz Slavonskog Broda - danas objavljenu na jednom od brodskih portala - jer su ih pobili dva Georga W. Busha, Barac Obama, a nastavlj
SBplus.hr, Slavonski Brod : Vrhunski novinar, ili ljigavi lešinar?

Za neke moguće i dilema

Vrhunski novinar, ili ljigavi lešinar?

23.3.2018. | 13:15
Dakako, ne pada mi na pamet tvrditi kako je Robert Zuber "onaj koji svojim karakterom ili ponašanjem izaziva odbojnost i gađenje". Tek njegova, kao i djela drugih, mogu biti u rasponu od vrhunskih do gadljivih, a kakva su Zuberova u slučaju 'Hrabro dijete - Šitum/Atanasovska', sv
Dakako, ne pada mi na pamet tvrditi kako je Robert Zuber "onaj koji svojim karakterom ili ponašanjem izaziva odbojnost i gađenje". Tek njegova, kao i djela drugih, mogu biti u rasponu od vrhunskih do gadljivih, a kakva su Zuberova u slučaju 'Hrabro dijete - Šitum/Atanasovska', sv
SBplus.hr, Slavonski Brod : Čovjek ne prestaje pljuvati u vlastito zrcalo

Šteta za zajednicu

Čovjek ne prestaje pljuvati u vlastito zrcalo

24.10.2017. | 0:01
A, kako Stribor Uzelac Schwendeman pljuje u vlastito ogledalo kompromitirajući "političkog analitičar i savjetnika, diplomatu, novinara i publicistu, kroničara i pisaca, član Hrvatskog novinarskog društava i P.E.N.-a" dok se u njemu zrcali, moguće je vidjeti (i) u njegovoj
Kako Stribor Uzelac Schwendeman pljuje u ogledalo kompromitirajući "političkog analitičar i savjetnika, diplomatu, novinara i publicistu, kroničara i pisaca, član Hrvatskog novinarskog društava i P.E.N.-a" dok se u njemu zrcali, moguće je vidjeti (i) u izvatku iz njegove zadnje k
SBplus.hr, Slavonski Brod : Tito je bio naredbodavac masovnih pokolja u Zagrebu!

Narod razotkrio:

Tito je bio naredbodavac masovnih pokolja u Zagrebu!

20.8.2017. | 12:45
Tito je u Ljubljani 28. svibnja, nakon govora i cjelodnevne proslave pobjede partizanske paravojske, osobno naredio otvaranje novog masovnog stratišta na Kočevskom Rogu, koje je trebalo ubrzati likvidaciju preostalih 200.000 zarobljenih 'bandita'.
Tito je u Ljubljani 28. svibnja, nakon govora i cjelodnevne proslave pobjede partizanske paravojske, osobno naredio otvaranje novog masovnog stratišta na Kočevskom Rogu, koje je trebalo ubrzati likvidaciju preostalih 200.000 zarobljenih 'bandita'.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Migranti napadaju žene, a maltretiranje počelo i u Zagrebu!

Medijsko huškačko smeće

Migranti napadaju žene, a maltretiranje počelo i u Zagrebu!

15.8.2017. | 20:20
Bravo Europo, bravo mediji, bravo zaštitnici za ljudskh prava – upravo ovo su plodovi vašeg rada i šutnje o zvjerstvima, a sve u cilju izgradnje – svijeta blagostanja! Samo vi šutite jer plan za prisilnu integraciju i pokoravanje Europe neće se zaustaviti samo na Njemačkoj.
Bravo Europo, bravo mediji, bravo zaštitnici za ljudskh prava – upravo ovo su plodovi vašeg rada i šutnje o zvjerstvima, a sve u cilju izgradnje – svijeta blagostanja! Samo vi šutite jer plan za prisilnu integraciju i pokoravanje Europe neće se zaustaviti samo na Njemačkoj.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Neznalice, mirnodopske kukavice, ratne pičkice, ubojice...

Ratnohuškačko medijsko smeće

Neznalice, mirnodopske kukavice, ratne pičkice, ubojice...

12.8.2017. | 18:00
Onaj tko u Hrvatskoj - 25 godina nakon Domovinskog rata - kliče ustaški pozdrav: 'Za dom spremni!', 'pomodna' je neznalica, mizerna mirnodopska kukavica, ratna vojna pičkica ili kriminalni ubojica, a svoj status krije iza nadmoći većinskog naroda koji, svojom nedovoljnom kritično
Onaj tko u Hrvatskoj - 25 godina nakon Domovinskog rata - kliče ustaški pozdrav: 'Za dom spremni!', 'pomodna' je neznalica, mizerna mirnodopska kukavica, ratna vojna pičkica ili kriminalni ubojica, a svoj status krije iza nadmoći većinskog naroda koji, svojom nedovoljnom kritično
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nije sramota biti kurva, ali novinarska jest

Medijsko smeće

Nije sramota biti kurva, ali novinarska jest

21.1.2017. | 21:45
Biti u funkciji poslodavca i za to primati plaću općeprihvaćena je kapitalistička norma, sve dok najamni radnik ne počne, zbog svoje plaće, ugrožavati druge ljude i/ili njihovu imovinu. A upravo to učinio je novinar Večernjeg lista Davor Ivanković. Iz pozicije režimskog novinara,
Biti u funkciji poslodavca i za to primati plaću općeprihvaćena je kapitalistička norma, sve dok najamni radnik ne počne, zbog svoje plaće, ugrožavati druge ljude i/ili njihovu imovinu. A upravo to učinio je novinar Večernjeg lista Davor Ivanković. Iz pozicije režimskog novinara,
SBplus.hr, Slavonski Brod : Tomo Opačak organizirao zločinačku organizaciju

Pod okriljem SDP-a

Tomo Opačak organizirao zločinačku organizaciju

19.9.2016. | 21:00
Kad bi tek jedan posto bilo istina od onoga što pišu, desetine poslovnih, političkih i pravosudnih lidera moralo bi završiti u zatvoru - ma koliko Hrvatska bila deficitarna kao pravna država. Ako pak, barem toliko, istine u članku nema, onda je njegov autor poluinteligent koji kl
Kad bi tek jedan posto bilo istina od onoga što piše dnevno.hr, desetine poslovnih, političkih i pravosudnih lidera moralo bi završiti u zatvoru - ma koliko Hrvatska bila deficitarna kao pravna država. Ako pak, barem toliko, istine u članku nema, onda je njegov autor poluintelige
SBplus.hr, Slavonski Brod : Medijsko smeće iz Jutarnjeg lista

Ovako radi korporativno novinarstvo

Medijsko smeće iz Jutarnjeg lista

25.7.2016. | 19:47
Zdravko Mamić povukao se iz struktura HNS-a. U ponedjeljak poslijepodne podnio je ostavku na mjesto prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Pogledajte kako je to objavio Jutarnji list.
Zdravko Mamić povukao se iz struktura HNS-a. U ponedjeljak poslijepodne podnio je ostavku na mjesto prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Pogledajte kako je to objavio Jutarnji list.
SBplus.hr, Slavonski Brod : HDZ-ov portal direktno.hr Milanovića uspoređuje s Breivikom

Medijsko smeće

HDZ-ov portal direktno.hr Milanovića uspoređuje s Breivikom

8.4.2016. | 22:40
Navodno HDZ-ov portal, "Direktno" objavio je fotografiju Zorana Milanovića sa stranačkog, motivacijskog, predizbornog skupa na kojem pesnicu desne ruke drži u zraku na način kako je to činio (i) neofašistički masovni ubojica Andres Breivik u sudnici.
Navodno HDZ-ov portal, "Direktno" objavio je fotografiju Zorana Milanovića sa stranačkog, motivacijskog, predizbornog skupa na kojem pesnicu desne ruke drži u zraku na način kako je to činio (i) neofašistički masovni ubojica Andres Breivik u sudnici.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Novo veliko medijsko smeće

Prenosimo

Novo veliko medijsko smeće

21.6.2015. | 21:10
Budući da se o smeću radi, osvrtali se ne bi da to, medijsko smeće, nije koristan prilog ilustraciji monstruozne kampanje koju veliki hrvatski mediji vode protiv male novogradiške humanitarne udruge.
Budući da se o smeću radi, osvrtali se ne bi da to, medijsko smeće, nije koristan prilog ilustraciji monstruozne kampanje koju veliki hrvatski mediji vode protiv male novogradiške humanitarne udruge.
SBplus.hr, Slavonski Brod : I klevetama pokušavaju sprati vlastitu sramotu

Medijsko podmetanje

I klevetama pokušavaju sprati vlastitu sramotu

16.6.2015. | 12:30
Do čega su te medijske klevete i laži dovele vidljivo je i iz otvorenih prijetnji članovima udruge, a do čega još dovesti, ostaje vidjeti.
Do čega su te medijske klevete i laži dovele vidljivo je i iz otvorenih prijetnji članovima udruge, a do čega još dovesti, ostaje vidjeti.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Zašto su '24sata', 'RTL' i dr. blatili 'Hrabro dijete'?

Medijsko smeće

Zašto su '24sata', 'RTL' i dr. blatili 'Hrabro dijete'?

4.4.2015. | 11:00
Permanentna bestijalna kampanja, koju 24 sata provodi protiv Udruge Hrabro dijete, zaslužuje svoje mjesto u SBplus-ovoj rubrici - medijsko smeće.
Permanentna bestijalna kampanja, koju 24 sata provodi protiv Udruge Hrabro dijete, zaslužuje svoje mjesto u SBplus-ovoj rubrici - medijsko smeće.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Medijsko smeće od najboljih u Hrvatskoj

Tako to rade veliki

Medijsko smeće od najboljih u Hrvatskoj

8.2.2015. | 21:05
Članak nije uvršten u rubriku 'Medijsko smeće' tek zbog toga što pozitivno piše o negativnom, nego zbog toga što može poslužiti kao primjer sponzoriranog članka kojim se zlo predstavlja dobrim - argumentom sile. Snagom velikog medija.
Članak nije uvršten u rubriku 'Medijsko smeće' tek zbog toga što pozitivno piše o negativnom, nego zbog toga što može poslužiti kao primjer sponzoriranog članka kojim se zlo predstavlja dobrim - argumentom sile. Snagom velikog medija.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Primjer zanatskog i karakternog ništavila

Jad i bijeda novinarstva

Primjer zanatskog i karakternog ništavila

23.11.2014. | 13:00
to se fatalno oboljenje ne može liječiti konzervativnim metodama već samo radikalnim operativnim zahvatima kojima će se ukloniti bolesno tkivo kako među navijačima, tako i među onima koji vladaju klubovima i nogometnom organizacijom.
to se fatalno oboljenje ne može liječiti konzervativnim metodama već samo radikalnim operativnim zahvatima kojima će se ukloniti bolesno tkivo kako među navijačima, tako i među onima koji vladaju klubovima i nogometnom organizacijom.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ne ostavljajte vaše smeće u našem dvorištu

Prste k sebi

Ne ostavljajte vaše smeće u našem dvorištu

12.11.2014. | 16:20
Dakako, na smeće ukazivati nećemo, ako ne bude ostavljano u našem dvorištu.
Dakako, na smeće ukazivati nećemo, ako ne bude ostavljano u našem dvorištu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Bolesni pamflet fantomskog 'novinara'

Kukavičko medijsko smeće

Bolesni pamflet fantomskog 'novinara'

17.11.2013. | 21:25
SBplus.hr, Slavonski Brod : Sramotan komentar Jutarnjeg lista

Medijsko smeće

Sramotan komentar Jutarnjeg lista

5.11.2013. | 10:30
Današnji redakcijski komentar Juratnjeg lista, objavljen pod naslovom: „Sramotan istup ministra Matića - Srbi u Vukovaru nisu lojalni Hrvatskoj“, medijsko je smeće.
Današnji redakcijski komentar Juratnjeg lista, objavljen pod naslovom: „Sramotan istup ministra Matića - Srbi u Vukovaru nisu lojalni Hrvatskoj“, medijsko je smeće.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nova TV korporativni primjer licemjerja

Medijsko smeće

Nova TV korporativni primjer licemjerja

22.10.2013. | 0:04
Kako biste bili sigurni što sam vam poručio, skinite prašinu s Riječnika hrvatskog jezika Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, Školska knjiga, Zagreb 2000, otvorite 72. stranicu i pročitajte što, u stvari, znače riječi: bijeda, bijedan, bijednik i bijedno.
Kako biste bili sigurni što sam vam poručio, skinite prašinu s Riječnika hrvatskog jezika Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, Školska knjiga, Zagreb 2000, otvorite 72. stranicu i pročitajte što, u stvari, znače riječi: bijeda, bijedan, bijednik i bijedno.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Smeće od čovjeka, ili čovjekovo smeće?

Medijsko smeće br. 6

Smeće od čovjeka, ili čovjekovo smeće?

8.8.2013. | 9:48
Domoljublje kako ga vidi Pravi Hrvat
Domoljublje kako ga vidi Pravi Hrvat
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :