Politika : Uprava/Samouprava

Objavljeno: 29.6.2018. u 14:25
Prikaza: 6439
|
Autor: AP./JZ./SBplus

'Trgovanje povlaštenim informacijama'

Slavica Lemaić laže, ili ima povlašten položaj u društvu

AP/ŽG/SBplus
Foto: AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili ima povlaštene informacije iz državnih institucija, za koje nitko drugi ne zna, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara, koji je podnio kaznenu prijavu...

SLAVONSKI BROD - Osma sjednica Gradskog vijeća Slavonskog Broda započela je proširenjem dnevnog reda s točkama koje se odnose na obnovu srušene kuće Đure Đakovića i donošenje Prijedloga odluke o izradi strategije za mlade, što je svih 20 nazočnih vijećnika jednoglasno prihvatilo. Svi su nazočni vijećnici digli ruku i za usvajanje tako proširenog dnevnog reda kao i za zapisnik s prethodne sjednice nakon čega se, uobičajeno, prešlo na aktualno prijepodne.

Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Još ranije postavljana pitanja, zbog nezadovoljstva odgovorima, danas je u pisanom obliku dostavila vijećnica Ilijana Vrbat Pejić (HSP). Umjesto nje pročitao ih je predsjednik vijeća Stribor Valenta, a odnosila su se na stanja u poduzetničkoj zoni Bjeliš te ulaganju grada u poticanje poduzetništva. 

- Trenutno se izvode arheološkoa istraživanja u sjevernom dijelu. Prošle godine odrađena su istraživanja na južnom dijelu tako da postoje trenutno područja koja su spremna za investitore. Što se tiče poticanja poduzetništva sve što je Gradsko vijeće donijelo svojim aktima i provedeno je - odgovorio je gradonačelnik Mirko Duspara, no vijećnica je izrazila nezadovoljstvo i ukazala na kršenje Poslovnika obzirom da je riječ o pitanjima koja su ponovljena više puta.

- Ako gradonačelnik više puta ne odgovori na pitanje krši članak 73. Poslovnika. Danas sam pitanje postavila u pisanom obliku i očekivala pisani odgovor jer je opširno no odgovor nisam dobila - kazala je Vrbat Pejić istaknuvši kako uz gradonačelnika poslovnik krši i predsjednik vijeća Stribor Valenta. Unatoč upozorenju predsjednika Valente kako joj je oduzeo riječ, vijećnica je nastavila sa svojim izlaganjem zbog čega je zaradila opomenu.

Vijećnik Tomislav Tekić (HDZ) upitao je gradonačelnika Dusparu  "Što činite da zaustavite odlazak sve većeg broja mladih iz ovoga grada?"

Gradonačelnik Duspara je odgovorio kako poduzimaju niz mjera, od izgradnje stanova za mlade, osiguranaj zemljišta za gradnju kuća, pomoć za novorođenčad. - Činimo koliko možemo, ali nismo mi krivi što mladi odlaze. Nažalost bez onih vaših gore (HDZ op.a.) teško možemo zaustaviti odlazak mladih. Vaša Vlada je zemlju koja je mogla biti među najrazvijenija dovela na rub bankrota. Mladi odlaze iz svih gradova Hrvatske koja je po razvijenosti ispod Afrike, uz ostalo, u svome odgovoru naveo gradonačelnik Duspara.

U raspravi koja je uslijedila, zbog toga što je i nakon tri upozorenja o upadanju u riječ, vijećnik Tekić nastavio na isti način, predsjednik Valenta izrekao je opomenu i njemu.

No tu se sa 'žutim kartonima' nije stalo. Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Incidentna situacija, koja je vijećnike HDZ-a motivirala da napuste sjednicu, pak, bila je kamilica u odnosu na spektakularnu informaciju koju je, u cilju samopromocije, objavila vijećnica Slavica Lemaić tvrdeći kako ima podatak da - nakon ekološke nesreće koju je uzrokovala tvrtka generala Ivana Čermaka - nije došlo do zagađenja vode nego da su tek "kontaminirani uzorci".

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili pak ima povlaštene informacije iz državnih institucija, koje nitko drugi nema, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara koji je tim institucijama podnio kaznenu prijavu, niti je o tome informirano 90 tisuća građana koji su tijekom uskrsnih blagdana bili u panici pijući vodu iz vatrogasnih i drugih cisterni.

Broj komentara: 35

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:53

1

I to sa Korčulom je isto ADZ-ova retorika. Stvorili smo Hrvatsku pa sad možemo s njom šta hoćemo. Zvuči poznato?
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:45

2

Ako dokažeš da sam u ADZ-u, šapnut ću ti na uho da ispadaš glup nabrajajući koalicijske partnere svog nalogodavca. Aktualne i bivše ;-P
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:10

3

Mini jedino što čemo u tišini platiti su redom gucić, kutle ,pašalič, ankica. nevenka. kalmeta ,linić , karamarko ,todorić, merzel sanader rimac itd a ti nastavi niz
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:06

4

mini star. mani se osobnih mržnji a tvoj todorić koji je je uz pomoć jataka iz tri zaseoka prodao dio domovine rusima on je je ok a ovaj koji je vratio korčulu brodu on je loš , realnost molim a iskrano boli me i za jednog i drugog
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 11:16

5

Markiću, dakle ti tvrdiš da lovu od Korčule treba dati Duspari za zasluge? Koja je onda razlika između njega i HDZ-a? Meni je svejedno, javni novci u privatnim đepovima nije ono za što se ja zalažem. A tu tupavu retoriku, ako nisi s nama onda si u HDZ-u si i pokupio od HDZ-a. Valjda ti je Babo nudio više od bivše stranke pa si prešao. Priglup si pa ne možeš shvatiti da postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom, i koji kritiziraju po djelima a ne po stranačkim bojama. Udruga pravaš i ADZ, isto sranje, drugo pakiranje. Ni po čemu se ne razlikuju. Ionako je Babu na vlast doveo baš taj tvoj ADZ. 2005. kad su ga doveli na vlast, to je bio neki drugi ADZ, nije se znalo kakvi su? Nekritički braniš Babu za svaku glupost koju napravi. Nitko nije bezgrešan. Osim Babe. Po tebi. Žalit će se kome još? EU sudu? Pa kad i tu izgubi samo će hladno ustvrdit kako su i oni korumpirani? A mi ćemo to lijepo u tišini platiti.
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 7.7.2018. | 2:04

6

Svojevremeno su pojedinci iz Broda, uz potporu gradskih vjećnika, poželjeli opljačkati grad Brod za 57.000.000 kuna (slučaj Korčula). Kako je taj slučaj ipak riješen u korist grada zahvaljujući jedino Duspari i jednoj lojalnoj građanki, on je zadužio grad da mu isplaćuje plaću slijedećih 215 godina, a da ništa ne radi. Računajte sami, ako znate matematiku...A mogao se predati i okriviti prethodne gradonačelnike da su oni unakazili Brod. No nije odustao, a neće niti sada. Postoje više instance na koje se može i treba žaliti. Ne žaliti se, znači, predati se, a pravda je na njegovoj strani...mini_star ima samo jednu jedinu želju da on ode, da podnese ostavku, a da njegov HDZ-ovci počnu vladati onako kako oni znaju. Postoje viši sudovi od ovih naših, u Europi, koji imaju pravi aršin i znaju što je pravica...
mini_star

mini_star

Komentirano: 6.7.2018. | 23:12

7

Ivosvitnjak, piše se članak o Lidlu, samo ne znam jel autor Held ili Macan. Uglavnom, optužit će korumpirane sudove, dakako. Duspara da je iole moralan, nakon ovog bi podnio ostavku i nadoknadio troškove iz vlastitih đepova.
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 18:51

8

Vjerujem gospođici Lemaić xy http://www.brodportal.hr/m/clanak/gradski-marsal-duspara:-komunisticke-metode-cemo-ovaj-puta-mi-morati-platiti-19890
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 13:13

9

Ja vjerujem gospođici Lemaić i gospodinu Bošnjakoviću, http://ebrod.net/m/vijest.php?id=24738
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 2.7.2018. | 22:35

10

Ivosvitnjak...argumentirano si savjetovao marketinga. Ti bi jednom prostom rečenicom od 3 riječi objasnio svaki problem u Brodu?? Pripadaš HDZ-u. Odmah se da zaključiti. Marketing kulturno i lijepo objašnjava onima koji traže argumente. Tebi ne vrijedi objašnjavati, jer ionako ne možeš shvatiti problematiku o kojoj se govori...Marketing cepaj te neznalice...

Broj komentara: 35

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 1234

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kako do zakupa javne površine u Tvrđavi?

Slavonski Brod

Kako do zakupa javne površine u Tvrđavi?

23.4.2019. | 13:00
Kriterij za odabir onih koji će dobiti površine u zakup je najveći ponuđeni iznos zakupnine. Ukoliko dva ili više ponuditelja ponude isti novčani iznos za isto mjesto, prednost ima ponuditelj čija je ponuda ranije prispjela na natječaj i ukoliko udovoljava uvjetima iz natječaja
Kriterij za odabir onih koji će dobiti površine u zakup je najveći ponuđeni iznos zakupnine. Ukoliko dva ili više ponuditelja ponude isti novčani iznos za isto mjesto, prednost ima ponuditelj čija je ponuda ranije prispjela na natječaj i ukoliko udovoljava uvjetima iz natječaja
SBplus.hr, Slavonski Brod : Gradonačelnik odlučio prihvatiti ponudu od 7,78 mil. kn

Za obnovu podvinjske škole

Gradonačelnik odlučio prihvatiti ponudu od 7,78 mil. kn

22.4.2019. | 8:40
Na ponovljenom natječaju procijenjena vrijednost je povećana na 5.500.0000,00 kn (bez PDV-a) te su 9. travnja 2019. otvorene pristigle četiri ponude, a najpovoljnija je bila od tvrtke Gradnja slavonska d.o.o. iz Slavonskog Broda.
Na ponovljenom natječaju procijenjena vrijednost je povećana na 5.500.0000,00 kn (bez PDV-a) te su 9. travnja 2019. otvorene pristigle četiri ponude, a najpovoljnija je bila od tvrtke Gradnja slavonska d.o.o. iz Slavonskog Broda.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro

Čestitke političkih lidera

Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro

21.4.2019. | 10:15
Blagdan vjere, nade, mira i radosti čestitali su i lideri Brodsko-posavske županije. Evo što su poželjeli.
Blagdan vjere, nade, mira i radosti čestitali su i lideri Brodsko-posavske županije. Evo što su poželjeli.
SBplus.hr, Slavonski Brod : U školu u Ruščicu ipak će djeca iz Bebrine, Klakara i Vrbe?

Najavljeno opremanje

U školu u Ruščicu ipak će djeca iz Bebrine, Klakara i Vrbe?

20.4.2019. | 21:30
Od školske 2014./2015. godine do danas svi čekaju da se stvore uvjeti kako bi u ovu školu mogli krenuti i učenici od petog do osmog razreda. Za sada, od mogućih 480, u nju ide tek 50-ak učenika nižih razreda.
Od školske 2014./2015. godine do danas svi čekaju da se stvore uvjeti kako bi u ovu školu mogli krenuti i učenici od petog do osmog razreda. Za sada, od mogućih 480, u nju ide tek 50-ak učenika nižih razreda.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Očekuju od mene odgovor hoće li Brod dobiti Sveučilište?'

Rektor Vlado Guberac:

'Očekuju od mene odgovor hoće li Brod dobiti Sveučilište?'

19.4.2019. | 21:00
"Suci Ustavnog suda su trebali dvije godine da donesu pravorijek vezano za ovaj predmet i on nije bio jednoglasan, ali nije naše da tumačimo odluke Ustavnog suda.", kazao je rektor Guberac, podsjetivši kako u Hrvatskoj trenutno postoji osam sveučilišta i to, kako je istaknuo, čet
"Suci Ustavnog suda su trebali dvije godine da donesu pravorijek vezano za ovaj predmet i on nije bio jednoglasan, ali nije naše da tumačimo odluke Ustavnog suda.", kazao je rektor Guberac, podsjetivši kako u Hrvatskoj trenutno postoji osam sveučilišta i to, kako je istaknuo, čet
SBplus.hr, Slavonski Brod : Moderan način poslovanja

RaSB Coworking Akademija

Moderan način poslovanja

19.4.2019. | 16:30
Potreba za organizacijom Coworking Akademije proizlazi iz skorašnjeg otvaranje prvog coworking prostora u Slavonskom Brodu namijenjenom nezavisnim profesionalcima, studentima, poduzetnicima, članovima dislociranih ili virtualnih timova, startupovima te putnicima, digitalnim nomad
Potreba za organizacijom Coworking Akademije proizlazi iz skorašnjeg otvaranje prvog coworking prostora u Slavonskom Brodu namijenjenom nezavisnim profesionalcima, studentima, poduzetnicima, članovima dislociranih ili virtualnih timova, startupovima te putnicima, digitalnim nomad
SBplus.hr, Slavonski Brod : Grad se vlasniku obratio za kupnju ljetnikovca 'Brlićevac'

Ta je kuća spomenik Ivanina stvaralaštva

Grad se vlasniku obratio za kupnju ljetnikovca 'Brlićevac'

19.4.2019. | 15:00
Brlićevac je nastao između 1878. i 1880. i u početku je bio zamišljen kao „Lustschloss“, dakle kao lovački dvorac za jednodnevne zabave društva. Sastojao se od dvije veće stambene prostorije – ljetne lovačke sobe na katu i iste u prizemlju. Danas je ta zgrada simbol Ivanina stvar
Brlićevac je nastao između 1878. i 1880. i u početku je bio zamišljen kao „Lustschloss“, dakle kao lovački dvorac za jednodnevne zabave društva. Sastojao se od dvije veće stambene prostorije – ljetne lovačke sobe na katu i iste u prizemlju. Danas je ta zgrada simbol Ivanina stvar
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pero Ćosić kažnjen je za sukob interesa

Povjerenstvo donijelo Odluku

Pero Ćosić kažnjen je za sukob interesa

18.4.2019. | 18:20
Pero Ćosić kažnjen je jer je na utakmice išao na račun HNS iako, u trenutku kada su mu podmireni troškovi odlaska na nogometne utakmice, u Savezu nije obnašao nikakvu funkciju.
Pero Ćosić kažnjen je jer je na utakmice išao na račun HNS iako, u trenutku kada su mu podmireni troškovi odlaska na nogometne utakmice, u Savezu nije obnašao nikakvu funkciju.
SBplus.hr, Slavonski Brod : I oni će dobiti 'širokopojasni internet'

Potpisani su ugovori

I oni će dobiti 'širokopojasni internet'

18.4.2019. | 17:30
Projekt provode u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije.
Projekt provode u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Mališani su i ove godine uživali u njenim bajkama

Rođendan je Ivane Brlić Mažuranić

Mališani su i ove godine uživali u njenim bajkama

18.4.2019. | 16:55
Djelić atmosfere bajkovitog druženja pogledajte u priloženom videu.
Djelić atmosfere bajkovitog druženja pogledajte u priloženom videu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Za Tvrđavu dobili gotovo 13,5 milijuna kuna

Bespovratna sredstva

Za Tvrđavu dobili gotovo 13,5 milijuna kuna

17.4.2019. | 18:30
Dobivena sredstva predstavljaju najviši iznos koji se može dodijeliti Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava, a bit će uložena u urbanu preobrazbu Tvrđave.
Dobivena sredstva predstavljaju najviši iznos koji se može dodijeliti Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava, a bit će uložena u urbanu preobrazbu Tvrđave.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Primaju šest radnika

Vrijedi pokušati

Primaju šest radnika

17.4.2019. | 18:15
Oni kandidati koji ostvare 50 postotnu riješenost pismenog testa, sat vremena nakon njegova završetka, imat će priliku obaviti usmeni razgovor, nakon kojeg će biti donesena konačna odluka o tome kojih pet osoba će posao i dobiti.
Oni kandidati koji ostvare 50 postotnu riješenost pismenog testa, sat vremena nakon njegova završetka, imat će priliku obaviti usmeni razgovor, nakon kojeg će biti donesena konačna odluka o tome kojih pet osoba će posao i dobiti.
SBplus.hr, Slavonski Brod : U samo nekoliko tjedana 'niknule' nove zgrade za mlade

Pogledajte kako će izgledati stanovi

U samo nekoliko tjedana 'niknule' nove zgrade za mlade

17.4.2019. | 9:15
Punom parom teku radovi na izgradnji nove dvije gradske stambene zgrade za mlade obitelji, vrijedne 5,7 milijuna kuna. Kooperanti i radnici tvrtke Hidromont industrijska montaža vrijedno rade, neovisno o vremenskim uvjetima pa su svi katovi nove građevine niknuli u samo nekoliko
Punom parom teku radovi na izgradnji nove dvije gradske stambene zgrade za mlade obitelji, vrijedne 5,7 milijuna kuna. Kooperanti i radnici tvrtke Hidromont industrijska montaža vrijedno rade, neovisno o vremenskim uvjetima pa su svi katovi nove građevine niknuli u samo nekoliko
SBplus.hr, Slavonski Brod : Je li Rafinerija najveći zagađivač kad je u pitanju H2S?

Što kažu brojčani podatci

Je li Rafinerija najveći zagađivač kad je u pitanju H2S?

16.4.2019. | 21:00
Brođani, prema prošlogodišnjim podatcima DHMZ-a udišu zrak druge kategorije kad su u pitanju sumporovodik i lebdeće čestice. No je li za sumporovodik, kako se do sada tvrdilo, glavni krivac 'beha' Rafinerija? Evo što kažu brojke.
Brođani, prema prošlogodišnjim podatcima DHMZ-a udišu zrak druge kategorije kad su u pitanju sumporovodik i lebdeće čestice. No je li za sumporovodik, kako se do sada tvrdilo, glavni krivac 'beha' Rafinerija? Evo što kažu brojke.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Potpisano je 18 projekata u vrijednosti 422.686.059,76 kuna

Savjet za Slavoniju, Baranju i Srijem

Potpisano je 18 projekata u vrijednosti 422.686.059,76 kuna

16.4.2019. | 18:00
Ministarstvo državne imovine kontinuirano surađuje s jedinicama lokalne samouprave u cilju aktiviranja zapuštene državne imovine. Doneseno je 98 odluka ukupne vrijednosti 300 milijuna kuna u korist pet slavonskih županija, koje su temelj za oko 2 milijarde kuna investicija. Time
Ministarstvo državne imovine kontinuirano surađuje s jedinicama lokalne samouprave u cilju aktiviranja zapuštene državne imovine. Doneseno je 98 odluka ukupne vrijednosti 300 milijuna kuna u korist pet slavonskih županija, koje su temelj za oko 2 milijarde kuna investicija. Time
SBplus.hr, Slavonski Brod : Goleme pisanice i ove će godine razveseliti mališane

U susret Uskrsu

Goleme pisanice i ove će godine razveseliti mališane

16.4.2019. | 14:29
Djelatnici Komunalca nastavili su danas s prigodnim uređenjem glavnog gradskog trga. Iako uređenje nije u potpunosti dovršeno, Korzo je već dobilo novo ruho te smo sigurni kako će goleme pisanice razveseliti brojne mališane, ali i ostale građane.
Djelatnici Komunalca nastavili su danas s prigodnim uređenjem glavnog gradskog trga. Iako uređenje nije u potpunosti dovršeno, Korzo je već dobilo novo ruho te smo sigurni kako će goleme pisanice razveseliti brojne mališane, ali i ostale građane.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Plaćaju li Brođani skupo komunalne doprinose?

Prijedlog o nižoj cijeni nije prihvaćen

Plaćaju li Brođani skupo komunalne doprinose?

15.4.2019. | 21:00
"Od velikih gradova mi smo najpovoljniji. Primjerice u Osijeku komunalni doprinos iznosi 90 kuna. Mislim da se ništa ne treba mijenjati jer iz tih sredstava se gradi infrastruktura i mislim da je to nešto što ima prolaz."
"Od velikih gradova mi smo najpovoljniji. Primjerice u Osijeku komunalni doprinos iznosi 90 kuna. Mislim da se ništa ne treba mijenjati jer iz tih sredstava se gradi infrastruktura i mislim da je to nešto što ima prolaz."
SBplus.hr, Slavonski Brod : Može početi izgradnja nove kuće od sretnih ciglica

Grad darovao zemljište

Može početi izgradnja nove kuće od sretnih ciglica

15.4.2019. | 13:00
Izgrađeni prostor zauzimat će oko tisuću kvadratnih metara, a bit će organiziran za četiri skupine poludnevnog boravka, ujedno će postojati prostor za stručni tim, u gornjem će dijelu Ustanove biti Uprava, također, bit će izgrađene i pomoćne prostorije kao što su blagovaonica i k
Izgrađeni prostor zauzimat će oko tisuću kvadratnih metara, a bit će organiziran za četiri skupine poludnevnog boravka, ujedno će postojati prostor za stručni tim, u gornjem će dijelu Ustanove biti Uprava, također, bit će izgrađene i pomoćne prostorije kao što su blagovaonica i k
SBplus.hr, Slavonski Brod : Osim uskrsnica, podjela paketa građanima

Za ljepše i lakše blagdane

Osim uskrsnica, podjela paketa građanima

15.4.2019. | 10:10
Osim uskrsnica, Gradska će uprava i ove godine podijeliti 150 paketa s prehrambenim namirnicama potrebitim građanima Slavonskog Broda.
Osim uskrsnica, Gradska će uprava i ove godine podijeliti 150 paketa s prehrambenim namirnicama potrebitim građanima Slavonskog Broda.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Održan tradicionalni Križni put u Tvrđavi

Fotogalerija

Održan tradicionalni Križni put u Tvrđavi

14.4.2019. | 12:55
Na tradicionalnom križnom putu u brodskoj Tvrđavi ove su godine sudjelovali članovi 35 udruga proisteklih iz Domovinskog rata te predstavnici PU brodsko-posavske.
Na tradicionalnom križnom putu u brodskoj Tvrđavi ove su godine sudjelovali članovi 35 udruga proisteklih iz Domovinskog rata te predstavnici PU brodsko-posavske.