Kultura : Glazba

Objavljeno: 12.3.2019. u 13:30
Prikaza: 2394
|
Autor: Marija Radošević

Susjedne države na festivalu harmonike

Zašto ga brodska Glazbena škola ignorira?

MR/SBplus
Foto: MR/SBplusSanja Nuhanović, Siniša Panthy
  • MR/SBplus
  • MR/SBplus
  • MR/SBplus
  • MR/SBplus

"To je doista šteta, naglašava i Sanja Nuhanović, jer se naša djeca dobro prezentiraju na svim drugim natjecanjima, a ovdje bi to bilo višestruko zanimljivo, zbog blizine, a i jer bi ih mogla doći pogledati njihova publika što inače nema priliku kada se ide na natjecanje u neki drugi grad."

SLAVONSKI BROD - Deveti po redu, Međunarodni festival harmonike Bela pl. Panthy, i ove će se godine od 14.do 17. ožujka održati pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović te Županije i  generalnog pokrovitelja Grada Slavonskog Broda. Već nekoliko godina natjecateljski dio festivala ne odnosi se samo na orkestre nego i na komorne sastave i soliste. „A ove godine imamo prijavljene sve varijante i to nam je posebno drago" kazao je u najavi predsjednik Brodskog harmonikaškog orkestra Bela pl.Panthy, Siniša Panthy.

Premda se zajednička proba sa Sarajlijama odvija u samo dva dana (jer svatko priprema svoj dio u svom gradu) svaki put nastoje ići stepenicu više što je plesački i pjevački izrazito zahtjevno. No kako je svaki dosadašnji program oduševio gledatelje uvijek prepune dvorane KKD, to ne sumnjamo u uspjeh ovogodišnjeg zajedničkog programa.

Ove godine prijavljeno je 17 solista, dva komorna sastava i dva orkestra, a natjecatelji osim iz Hrvatske dolaze iz Bosne i Hercegovine (Livno, Sarajevo), Srbije (Valjevo), Slovačke (Bratislava)  i Poljske (Varšava) pa  je ovo u pravom smislu Međunarodni festival.

Neobično je pak, da je najslabiji odaziv orkestara i solista iz Hrvatske, no ipak dolaze iz zagrebačkog Glazbenog učilišta Eli Bašić, solisti iz  OGŠ u Vrbovcu, iz vinkovačke Glazbene škole te iz Belog Manastira, no na žalost niti jednog natjecatelja nema iz Slavonskog Broda.

„To je doista šteta", naglašava i umjetnička direktorica Festivala Sanja Nuhanović, "jer se  naša djeca dobro prezentiraju na svim drugim natjecanjima a ovdje bi  to bilo višestruko zanimljivo, zbog blizine, a i jer bi ih  mogla doći pogledati njihova publika što inače nema priliku kada se ide na natjecanje u neki drugi grad.

Naši studenti koji studiraju po svijetu, dobri su promotori našeg festivala, što je očigledno rezultiralo dolaskom natjecatelja iz drugih država".

Tim više se čudimo što nema niti jednog natjecatelja  iz Slavonskog Broda, a svako malo doznajemo i objavimo vijest o pobjedi i dobrim plasmanima naših mladih glazbenika. „To nije pitanje za nas. Svi na vrijeme dobiju obavijest da se natjecanje odvija kako bi se mogli pripremiti ili doći na koncert. A koji su razlozi ne znamo. Za natjecanje se mentor odluči ili ne sa svojim učenikom, no žao mi je što doista nesvakidašnji koncert otvorenja koji pripremamo sa Sarajlijama, godinama nikada organizirano ne  poprate iz naše Glazbene škole. Njihov dolazak bi bila lijepa poruka s one formalne, obrazovne strane, ali i kao  potpora radu ansambla koji djeluje u ovom gradu preko 50 godina i koji osvaja brojne nagrade na međunarodnim natjecanjima", naglasila je Nuhanović. 

Pa zašto je tome tako, i zbog čega brodska Glazbena škola ignorira ovaj Međunarodni festival harmonike, koji su mnogi prigrlili iz drugih država, upitali smo ravnateljicu škole Mirelu Jagodić. „Ma, ne…imamo u Zadru nastup, tako se posložilo, imali smo namjeru, ali eto nismo…Radimo s djecom koja nekad budu spremna, a nekada ne…" dosta se neuvjerljivo opravdavala ravnateljica. Kaže i kako su se na prvi festival prijavili, ali na žalost nije bilo natjecanja. No od tada je prošlo osam festivala.

"Probe svih sudionika ovogodišnjeg festivala otvorene će biti za javnost", naglašava umjetnička voditeljica brodskog harmonikaškog orkestra Sanja Nuhanović, "pa svi koje zanima kako nastaje glazbeno scenska čarolija koju pripremamo otvorenje svake godine". - U petak 15. ožujka započinje natjecateljski dio solista u Spomen domu Dragutin Tadijanović, koji je akustički i prostorno primjeren takvoj vrsti natjecanja. Stručni ocjenjivački sud za soliste u sastavu prof. Denis Modrušan s Muzičke akademije u Puli, prof. Danijela Rakić sa  MA u  istočnom Sarajevu te prof. Vladimir Blagojević s MA u Kragujevcu - najavljuje Nuhanović.

A istoga dana u večernjim satima slijedi svečani koncert otvorenja, koji je kao i proteklih godina pripremljen u koprodukciji s Institutom za muziku, teatar i multimediju iz Sarajeva, pod nazivom Mjuzikli 80-tih, Broadway – West End. - Presjek je to mjuzikla koje smo radili s kroz protekle četiri godine. Malo drugačije forme nego do sada ali sigurna sam da će biti izuzetno zanimljivo" dodaje umjetnička voditeljica koja je sa brodskim orkestrom uvježbala glazbu a po prvi puta  orkestar nećemo vidjeti na pozornici jer će biti smješten u „orkestarskoj rupi".

Premda se zajednička proba sa Sarajlijama odvija u samo dva dana (jer svatko priprema svoj dio u svom gradu) svaki put nastoje ići stepenicu više što je plesački i pjevački izrazito zahtjevno. No kako je svaki dosadašnji program oduševio gledatelje uvijek prepune dvorane KKD, to ne sumnjamo u uspjeh ovogodišnjeg zajedničkog programa.

Kao i prošle godine zbog iznimno velikog interesa i rasprodane dvorane u jednom danu, u ponudi je i pretpremijerni koncert koji počinje u 18 sati. „Premda je to naporno za sve izvođače, najviše smo to učinili zbog interesa škola i organiziranih dolazaka, jer nismo htjeli uskratiti onima koji doista pokazuju interes za ovakve vrste programa" kaže Nuhanović. A među njima je brodska škola I. B. Mažuranić, ali dolazi i preko 80 učenika i nastavnika iz vinkovačke Glazbena škole te po prvi put učenici i nastavnici iz Glazbene škole Županja, pa učenici iz Garčina te iz brodske Klasične gimnazije.

Jedinstveni i neuobičajeni program, rijetka je prilika u odgojno obrazovnom segmentu gdje djeca uživo mogu vidjeti i doživjeti ono o čemu uče u školi jer i kroz osnovnu i srednju školu provlači se tema glazbeno scenskih izvedbi.

Subota je također rezervirana za natjecateljski dio za komorne sastave i orkestre a u stručnom ocjenjivačkom sudu će uz već navedene, sudjelovati i Nuhanović te prvi magistar harmonike iz Slavonskog Broda, Dario Glavaš.

Istoga dana u 18.sati je proglašenje pobjednika i dodjela  nagrada te  Gala koncert prvonagrađenih natjecatelja.

U nedjelju, ovogodišnji festival završava okruglim stolom organizatora i sudionika, kako bi svaki naredni festival izbjegao eventualne propuste i  ponudio još zanimljivije programe za ljubitelje ove vrste glazbe. 

Za stotinjak sudionika Međunarodnog festivala harmonike  i njihove pratitelje, organiziran je i  turistički program obilaska Grada u pratnji stručnog vodiča.

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
umjereno

umjereno

Komentirano: 12.3.2019. | 17:52

1

Suradnički odnos se gradi međusobnim uvažavanjem i dogovaranjem a ne animozitetom i javnim prozivanjem kada jedna "istina" postaje "prava" istina (sve je u percepciji). Moja percepcija je slijedeća: GŠ Slavonski Brod (kao i sve ustanove u sustavu odgoja i obrazovanja) radi prema utvrđenom Planu i programu rada te projektima koji se utvrđuju početkom nastavne godine.Kako bi se razumjela problematika rada sa učenicima na nastavi instrumenta, potrbno je prije svega, biti kompetentan u sustavu koji ima određena pravila. Koliko mi je poznato, učenici harmonikaškog odjela GŠ Slavonski Brod sudjeluju u radu BHO ( i nitko od nastavnika ih u tome ne spriječava). Zadovoljstvo i osjećaj jednake vrijednosti u skupnom muziciranju je sigurno jedan od postulata struke koji se njeguje u GŠ. Natjecanja se spremaju čak i do dvije nastavne godine pa možda i u tome "leži" razlog zašto učenici i nastavnici usmjeravaju pozornost ka zadanome cilju koji se, eto, ne poklapa sa ciljevima gđe Nuhanović. I za kraj, svi studenti harmonike, kojima se gđa Nuhanović "hvali" kao svojima su vještinu i umijeće sviranja instrumenta stekli kod nastavnika i profesora harmonike u GŠ Slavonski Brod. Pozdravljam sve koji kroz javno izgovorenu (napisanu) riječ argumentiraju i artikuliraju svoje stavove. Svako dobro!
shony

shony

Komentirano: 12.3.2019. | 16:32

2

Možda pitanje iz naslova treba preoblikovati i pitati se zašto se ignoriraju pravi stručnjaci u ovom gradu? Tko je uistinu diplomirao na glazbenom instrumentu harmonika? Tko se može i smije nazivati harmonikašem, durigentom, umjetničkim voditeljem? Čega? Zašto u povjerenstvu nema profesira (pravih profesora instrumenta!), a ne samoprozvanih profesora, a u stvari nastavnika glazbene kulture? Tko imalo razumije struku, razumije zasto ravnateljica glazbene skole bira prava natjecanja, a ne neke privatne osobne promocije. Možda je vrijeme da Brođani progledaju.

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Još dvije zlatne plakete u Pragu

Brodski harmonikaši standardno najbolji

Još dvije zlatne plakete u Pragu

7.11.2019. | 12:55
"U Classic i Light kategoriji ocijenjeni smo s 22,4 od 25 bodova, riječi su dugogodišnje umjetničke voditeljice orkestra Sanje Nuhanović, u najvećoj mjeri zaslužne za brojne nastupe i osvojene nagrade brodskih harmonikaša kroz proteklih skoro petnaest godina.
"U Classic i Light kategoriji ocijenjeni smo s 22,4 od 25 bodova, riječi su dugogodišnje umjetničke voditeljice orkestra Sanje Nuhanović, u najvećoj mjeri zaslužne za brojne nastupe i osvojene nagrade brodskih harmonikaša kroz proteklih skoro petnaest godina.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Andrea iz Gundinaca izbacila prvi hit

Omiljena slavonska 'zvijezda'

Andrea iz Gundinaca izbacila prvi hit

27.9.2019. | 17:30
„Bio si mi sve na svijetu, kao oku zjenica. Moje mjesto na planetu, najljepša rečenica. Anđeo iz moga sna, za tebe sam mislila ja, ali sada priznam tu pred svima, mi smo stigli do kraja“ - pjeva Andrea u refrenu svog prvog hita nakon velikog uspjeha u 'Zvijezdama'.
„Bio si mi sve na svijetu, kao oku zjenica. Moje mjesto na planetu, najljepša rečenica. Anđeo iz moga sna, za tebe sam mislila ja, ali sada priznam tu pred svima, mi smo stigli do kraja“ - pjeva Andrea u refrenu svog prvog hita nakon velikog uspjeha u 'Zvijezdama'.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Neobični Ansambl večeras će Brođane vratiti u prošlost

Glazbeni vremeplov

Neobični Ansambl večeras će Brođane vratiti u prošlost

25.9.2019. | 17:00
Svi zainteresirani večeras će moći uživati u glazbi engleskih ulica, taverni, kazališta i ladanja u sedamnaestom stoljeću, a u prošlost ih vodi jedna neobična skupina glazbenika.
Svi zainteresirani večeras će moći uživati u glazbi engleskih ulica, taverni, kazališta i ladanja u sedamnaestom stoljeću, a u prošlost ih vodi jedna neobična skupina glazbenika.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Uz Prljavo kazalište su na pozornicu stale i Brođanke

4. CMC 200 Slavonija Fest

Uz Prljavo kazalište su na pozornicu stale i Brođanke

1.9.2019. | 9:00
Vrhunac zabave druge večeri četvrtog izdanja CMC festivala u Slavonskom Brodu pružio je Mladen Bodalec pozvavši djevojke iz prvih redova da im se pridruže na pozornici. Nekoliko tisuća posjetitelja stvorilo je atmosferu za pamćenje, a kako je to izgledalo sinoć u tvrđavi Brod
Vrhunac zabave druge večeri četvrtog izdanja CMC festivala u Slavonskom Brodu pružio je Mladen Bodalec pozvavši djevojke iz prvih redova da im se pridruže na pozornici. Nekoliko tisuća posjetitelja stvorilo je atmosferu za pamćenje, a kako je to izgledalo sinoć u Tvrđavi možete p
SBplus.hr, Slavonski Brod : Sinoć su Brođani uživali u pravoj glazbenoj poslastici

Uvertira u glavni festivalski program

Sinoć su Brođani uživali u pravoj glazbenoj poslastici

31.8.2019. | 9:00
Sinoć je Tvrđavom odjekivao dobri stari rock and roll u kojem su uživali brojni posjetitelji. Ako kojim sluičajem niste bili, atmosferu smo pokušali dočarati velikom fotogalerijom u prilogu članka.
Sinoć je Tvrđavom odjekivao dobri stari rock and roll u kojem su uživali brojni posjetitelji. Ako kojim sluičajem niste bili, atmosferu smo pokušali dočarati velikom fotogalerijom u prilogu članka.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Večeras rock maraton u Tvrđavi

CMC festival

Večeras rock maraton u Tvrđavi

30.8.2019. | 13:00
CMC televizija uz potporu Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada organizira 4. CMC 200 Slavonija fest koji se danas i sutra održava u tvrđavi Brod. Headlineri festivala su Prljavo kazalište i Mile Kekin.
CMC televizija uz potporu Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada organizira 4. CMC 200 Slavonija fest koji se danas i sutra održava u tvrđavi Brod. Headlineri festivala su Prljavo kazalište i Mile Kekin.
SBplus.hr, Slavonski Brod :  Raznovrsnošću i kvalitetom BGLJ nadmašilo sebe

Divanhana digla publiku na noge

Raznovrsnošću i kvalitetom BGLJ nadmašilo sebe

20.7.2019. | 9:00
Osim bosanskog sevdaha, predstavili su dio slavonskog i srijemskog, ciganskog…sevdaha, jer sevdah je pjesma o životu.
Osim bosanskog sevdaha, predstavili su dio slavonskog i srijemskog, ciganskog…sevdaha, jer sevdah je pjesma o životu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Senzacija za zatvaranje Brodskog glazbenog ljeta

Organizatori pozivaju

Senzacija za zatvaranje Brodskog glazbenog ljeta

18.7.2019. | 9:05
Riječ je o nastupu benda koji izvodi tradicijsku glazbu u novim aranžmanima koji su nastali utjecajem jazza, popa i klasične glazbe 20. stoljeća.
Riječ je o nastupu benda koji izvodi tradicijsku glazbu u novim aranžmanima koji su nastali utjecajem jazza, popa i klasične glazbe 20. stoljeća.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Mladi glazbenici iz svijeta ponovo donijeli najviše radosti

Već 10 godina ne propuštaju Slav. Brod

Mladi glazbenici iz svijeta ponovo donijeli najviše radosti

17.7.2019. | 8:00
Premda su se od prvog dolaska u naš grad mijenjali voditelji kao i izvođači iz također različitih država pa i kontinenata, jedina konstanta je sve brojnija brodska publika koja ih naprosto voli zbog dobrih vibracija i radosti što ovi mladi ljudi donose
Premda su se od prvog dolaska u naš grad mijenjali voditelji kao i izvođači iz također različitih država pa i kontinenata, jedina konstanta je sve brojnija brodska publika koja ih naprosto voli zbog dobrih vibracija i radosti što ovi mladi ljudi donose
SBplus.hr, Slavonski Brod : Antiphonus i brodska publika se vole

Rana glazba u Crkvi Presvetog Trojstva

Antiphonus i brodska publika se vole

15.7.2019. | 9:25
Svojim prekrasnim glasovima i savršenom vokalnom tehnikom, ponovo su oduševili brodsku publiku pred kojom, kako kaže maestro, obožavaju nastupati jer je „ sjajna, ima sape i ljubavi prema glazbi i to pokazuju ne samo aplauzom nego i tišinom s kojom prati program“.
Svojim prekrasnim glasovima i savršenom vokalnom tehnikom, ponovo su oduševili brodsku publiku pred kojom, kako kaže maestro, obožavaju nastupati jer je „ sjajna, ima sape i ljubavi prema glazbi i to pokazuju ne samo aplauzom nego i tišinom s kojom prati program“.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Sinoć na BGLJ-pravi mali praznik jazza

Bend iz četiri europske države

Sinoć na BGLJ-pravi mali praznik jazza

13.7.2019. | 9:00
Proputovali su cijeli svijet, svirali na festivalima na kojima je bilo po 15 tisuća ljudi ali i u malim klubovima i bilo je, kažu, raznih lijepih i manje lijepih iskustava. „Uvijek se trudimo i dajemo sve od sebe. Svaki koncert sviramo kao da nam je zadnji.“
Proputovali su cijeli svijet, svirali na festivalima na kojima je bilo po 15 tisuća ljudi ali i u malim klubovima i bilo je, kažu, raznih lijepih i manje lijepih iskustava. „Uvijek se trudimo i dajemo sve od sebe. Svaki koncert sviramo kao da nam je zadnji.“
SBplus.hr, Slavonski Brod : Krenule iz ljubavi pa se „zarazile“

Prvih deset godina Ad astre

Krenule iz ljubavi pa se „zarazile“

10.7.2019. | 8:00
Ljubav prema pjevanju kroz godine učinila je bitan iskorak, potvrđuje od prvog momenta stručna voditeljica sastava, Jasna Stajić, kojoj je glazba i profesija. „Da, veliki je to iskorak, puno stepenica, puno rada, napretka, raznovrsnih programa…“ No nemaju sve članice formalnu gla
Ljubav prema pjevanju kroz godine učinila je bitan iskorak, potvrđuje od prvog momenta stručna voditeljica sastava, Jasna Stajić, kojoj je glazba i profesija. „Da, veliki je to iskorak, puno stepenica, puno rada, napretka, raznovrsnih programa…“ No nemaju sve članice formalnu gla
SBplus.hr, Slavonski Brod : Muzicirali i za prekosavsku publiku

Koncert za pamćenje fantastičnog trojca

Muzicirali i za prekosavsku publiku

5.7.2019. | 10:20
Rijetko se dogodi da nam se duša ispuni ljepotom, da se naježimo od dobrih vibracija ili da u stomaku zbog glazbe osjetimo nešto poput leptirića…a sve to su najbrojnijoj publici do sada na Brodskom glazbenom ljetu priuštili virtuozni trio Vlatko Stefanovski, Filip Novosel i Tihom
Rijetko se dogodi da nam se duša ispuni ljepotom, da se naježimo od dobrih vibracija ili da u stomaku zbog glazbe osjetimo nešto poput leptirića…a sve to su najbrojnijoj publici do sada na Brodskom glazbenom ljetu priuštili virtuozni trio Vlatko Stefanovski, Filip Novosel i Tihom
SBplus.hr, Slavonski Brod : Saznajte što ćete imati priliku poslušati sutra

U Slavonskom Brodu

Saznajte što ćete imati priliku poslušati sutra

3.7.2019. | 15:45
Na platou ispred slavonskobrodskog Kazališta, sutra ljubitelje glazbe čeka pravi spektakl. Stoga požurite zauzeti svoje mjesto i opustite se u sklopu Brodskog glazbenog ljeta.
Na platou ispred slavonskobrodskog Kazališta, sutra ljubitelje glazbe čeka pravi spektakl. Stoga požurite zauzeti svoje mjesto i opustite se u sklopu Brodskog glazbenog ljeta.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Headlineri festivala su Prljavo kazalište i Mile Kekin

4. CMC 200 Slavonija fest

Headlineri festivala su Prljavo kazalište i Mile Kekin

3.7.2019. | 10:45
Ove godine CMC 200 je žanrovski još bogatiji, pa osim izvođača pop i rock glazbe ugostit će i jake snage nikad bogatije hip-hop scene.
Ove godine CMC 200 je žanrovski još bogatiji, pa osim izvođača pop i rock glazbe ugostit će i jake snage nikad bogatije hip-hop scene.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Slavljenici nastupili na slavljeničkoj manifestaciji

Ljetnu turneju započeli u Slav. Brodu

Slavljenici nastupili na slavljeničkoj manifestaciji

30.6.2019. | 21:00
'Mi slavimo 30 godina Brodskog glazbenog ljeta, a oni slave sto godina svog postojanja, tako da ćemo zajednički proslaviti dva velika jubileja. Mislim da je to najljepše moguće slavlje, kako za njih, tako i za nas.'
'Mi slavimo 30 godina Brodskog glazbenog ljeta, a oni slave sto godina svog postojanja, tako da ćemo zajednički proslaviti dva velika jubileja. Mislim da je to najljepše moguće slavlje, kako za njih, tako i za nas.'
SBplus.hr, Slavonski Brod : Halid ponovo „razvalio“ u Tvrđavi

Pjevač za sva vremena i sve prostore

Halid ponovo „razvalio“ u Tvrđavi

29.6.2019. | 9:00
Nevjerojatan je to pjevač, mnogi će reći „raja“ jer se sa svojim šarmom i dopadljivim pjesmama nametnuo ne samo na prostorima bivše države nego svih država svijeta gdje žive ljudi porijeklom s ovih prostora. Planetarnu popularnost postigao je i s iznimnom susretljivošću, ljudsko
Nevjerojatan je to pjevač, mnogi će reći „raja“ jer se sa svojim šarmom i dopadljivim pjesmama nametnuo ne samo na prostorima bivše države nego svih država svijeta gdje žive ljudi porijeklom s ovih prostora. Planetarnu popularnost postigao je i s iznimnom susretljivošću, ljudsko
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brođanima premijerno predstavili album 'Libertin' na BGLJ

Vedran Ružić spaja različite umjetnosti

Brođanima premijerno predstavili album 'Libertin' na BGLJ

22.6.2019. | 9:15
Skulpture su dio identiteta cijelog projekta Libertin, najnovijeg albuma koji je izašao van prije desetak dana. Projekt inače obuhvaća i suvremene plesače, njih troje, među kojima je i Brođanka Nastja Štefanić, no na žalost, zbog natjecanja u Berlinu, izostali su
Skulpture su dio identiteta cijelog projekta Libertin, najnovijeg albuma koji je izašao van prije desetak dana. Projekt inače obuhvaća i suvremene plesače, njih troje, među kojima je i Brođanka Nastja Štefanić, no na žalost, zbog natjecanja u Berlinu, izostali su
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brođani su danas uživali u javnim nastupima glazbenika

Povodom proslave Svjetskog dana glazbe

Brođani su danas uživali u javnim nastupima glazbenika

21.6.2019. | 22:15
Akustične verzije svjetski poznate glazbe izvođača samo s instrumentom uistinu daje jedan emotivan štih koji su Brođani danas imali prilike slušati na Korzu sjedeći u obližnjim kafićima. Također, mnogi Brođani nisu krili svoje oduševljenje niti izvedbom članova Gradske limene gla
Akustične verzije svjetski poznate glazbe izvođača samo s instrumentom uistinu daje jedan emotivan štih koji su Brođani danas imali prilike slušati na Korzu sjedeći u obližnjim kafićima. Također, mnogi Brođani nisu krili svoje oduševljenje niti izvedbom članova Gradske limene gla
SBplus.hr, Slavonski Brod : Slavonski će Brod danas pošteno proslaviti Dan glazbe

Donosimo (p)opis svih programa

Slavonski će Brod danas pošteno proslaviti Dan glazbe

21.6.2019. | 10:30
Brojne slavonskobrodske lokacije pod vedrim nebom postat će danas mjesta besplatnog i slobodnog uživanja u glazbi. Slavonski Brod danas postaje glazbeni grad, a mi vam donosimo što ćete sve, gdje i kada moći poslušati u programu koji će trajati do kasno u noć.
Brojne slavonskobrodske lokacije pod vedrim nebom postat će danas mjesta besplatnog i slobodnog uživanja u glazbi. Slavonski Brod danas postaje glazbeni grad, a mi vam donosimo što ćete sve, gdje i kada moći poslušati u programu koji će trajati do kasno u noć.
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :