Obrazovanje : Vrtići

Objavljeno: 11.3.2014. u 10:20
Prikaza: 3064
|
Autor: SBplus

Kakav otac takav sin

Djeca i tambura Nenin su život

Bio je to doživljaj kojeg će djeca pamtiti, a i Neni je bilo drago vidjeti dječju zainteresiranost za glazbene instrumente.

DONJI ANDRIJEVCI - Glazbeni pedagog ili roker, animator kulture ili čuvar slavonske glazbene baštine, dirigent ili kompozitor, etnograf ili svatovski svirač, umirovljenik ili kulturno-umjetnički motivator ... Sve. Sve je to Neno Seletković. I više od toga. 

Kao takav, za djecu koja se tamburaškom glazbom bave, legenda, Neno je jučer pozvan neka posjeti donjeandrijevačku dječju igraonicu. Bio je to doživljaj kojeg će djeca pamtiti, a i Neni je bilo drago vidjeti dječju zainteresiranost za glazbene instrumente.

Pored Nene, Udrugu Leptir, kako se zove igraonica, posjetili su i njegovi mali svirači. Djeca su bila oduševljena svirkom, te su i sami zasvirali. Neopisivo je bilo promatrati djecu i njihova nasmiješena lica.

Na tamburicama su svirali: Roberto Kvolik, Antonio Andrijević,Dorotea Božanović, Borna Đaković. Na flauti nam je sviraoPetar Krešimir Bašić. Na zvečkama su svirali: Ana Balić, Ena Matošić, Gabrijela Bašić, Josip Perković, Dorijan Šimičić. Na činelama su zasvirali: Elena Filipović i Petar Aračić. Na tamburinu su nam svirale: Lea Anđelić, Sara Tolić i Anastazija Đaković. Na basu nam je svirala: Lorena Kvolik. Na bubnju nam je svirala Melani Kvesić. Na električnoj gitari zasvirao nam je Domagoj Čale, a nakon njega i sam gospodin Neno kojeg su djeca popratila sa plesom i pjevanjem na mikrofon, izvijestla nas je odgajateljica, Nikolina Tipurić.

  Broj komentara: 1

  Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

  RegistracijaPrijava
  Stipe

  Stipe

  Komentirano: 11.3.2014. | 10:48

  1

  Svaka čast Neni. Na slikama se vidi da djeca uživaju. Prava stvar.

  Broj komentara: 1

  Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

  RegistracijaPrijava

  Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

  SBplus.hr, Slavonski Brod :
  SBplus.hr, Slavonski Brod :