Obrazovanje

Objavljeno: 30.1.2018. u 20:00
Prikaza: 1436
|
Autor: Željka Gavranović

Mogućnost prijave do rujna

Prilika studentima za jednokratnu pomoć

Donji Andrijevci : Prilika studentima za jednokratnu pomoćCentar(Foto: Općina Donji Andrijevci)

Pravo na pomoć ostvaruje se u jednokratnom novčanom iznosu od 1500 kuna, a bit će odobrena svim studentima u čijem kućanstvu dohodak ostvaren u 2017. godini po članu ne prelazi 2500 kuna.

DONJI ANDRIJEVCI - U svom je ovogodišnjem proračunu Općina Donji Andrijevci osigurala sredstva za jednokratne novčane pomoći redovitim studentima.

Pravo na pomoć ostvaruje se u jednokratnom novčanom iznosu od 1500 kuna, a njegovo odobrenje ovisi o visini ukupnog dohotka članova kućanstva studenta.

Pravo na pomoć stječe se pod uvjetom da student ima hrvatsko državljanstvo, status redovitog studenta te prebivalište na području općine Donji Andrijevci najmanje jednu godinu prije podnošenja zahtjeva.

Dodatni je uvjet da ukupni dohodak ostvaren u 2017. godini po članu kućanstva mjesečno ne prelazi 2500 kuna.

Prijavi za primanje jednokratne pomoći studenti moraju priložiti obrazac zahtjeva te izjavu o zajedničkom kućanstvu, a oboje mogu pronaći na službenoj internetskoj stranici Općine Donji Andrijevci.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 30. rujna 2018. godine.

Izvrsna je ovo prilika studentima da uz potencijalne stipendije dodatno povećaju studentski standard i na taj način pomognu te financijski olakšaju svakodnevicu članovima svoje obitelji.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :