Politika : Uprava/Samouprava

Objavljeno: 22.5.2019. u 12:30
Prikaza: 1673
|
Autor: Ina Cirkveni

Dvadeset i šest projekata

Brodsko-posavskoj županiji dali više od šest milijuna kuna

U Brodsko-posavsku županiju 'stiglo' više od šest milijuna kuna koji će biti utrošeni za niz projekata kojim bi trebali podići kvalitetu življenja. Evo tko je koliko i za koje projekte dobio sredstava.

SLAVONSKI BROD/ZAGREB - Svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice i prema Programu podrške brdsko-planinskim područjima održano je jučer u Hotelu Sheraton u Zagrebu.

Naime, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije svečano je uručilo 370 novo potpisanih ugovora za sufinanciranje projekata namijenjenih podizanju standarda komunalne, socijalne i gospodarske infrastrukture na potpomognutim i brdsko-planinskim područjima.

Na objavljene pozive za dostavu projektnih prijedloga za sufinanciranje u veljači i ožujku pristiglo je 458 zahtjeva za Program održivog razvoja lokalne zajednice te 84 zahtjeva za Program podrške brdsko-planinskim područjima. Za Program održivog razvoja lokalne zajednice odabrano je ukupno 300 projekata, dok je za Program podrške brdsko-planinskim područjima odabrano 70 projekata.

Ukupna sredstva planirana za ova dva programa u ovoj godini iznose 101 milijun kuna, od čega je 76 milijuna kuna za potpomognuta te 25 milijuna kuna za brdsko planinska područja.

- S ciljem ravnomjernog razvoja svih krajeva Republike Hrvatske, Ministarstvo je u protekle dvije godine kroz različite nacionalne programe sufinanciralo gotovo 1500 projekata u ukupnom iznosu većem od 420 milijuna kuna u jedinicama lokalne i regionalne samouprave. Projektni prijedlozi koji nisu odabrani u ovom prvom krugu odabira nalaze se na rezervnim listama te će i njima biti sukcesivno dodijeljeno sufinanciranje, ukoliko se postignu uštede na odabranim projektima ili se do kraja godine osiguraju dodatna sredstva za Programe. Programi će se i dalje nastaviti u skladu s osiguranim sredstvima i obuhvatit će pripremu projekata za novo proračunsko razdoblje 2021.-2027. - najavila je tom prigodom ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.

Na području Brodsko-posavske županije Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo je dvadeset i šest projekata u iznosu od 6,2 milijuna kuna.

U ime općine Sibinj Ugovor o sufinanciranju pod nazivom „Izgradnja pješačke staze u naselju Završje” potpisao je načelnik Josip Pavić čijim će potpisom općini Sibinj dodijeliti 350 tisuća kuna za navedeni projekt.

Ugovor o sufinanciranju za projekt „Adaptacija i uređenje zgrade Društvenog doma u Divoševcima" potpisao je Ivan Meteš, načelnik općine Velika Kopanica, kojim će općini biti dodijeljen iznos od 250 tisuća kuna.

Načelnik općine Okučani Aca Vidaković potpisao je Ugovor o sufinanciranju s Minstarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije kojim će općina Okučani dobiti 400 tisuća kuna za projekt uređenja Društvenog doma u Okučanima.

U ime općine Rešetari načelnik Zlatko Aga potpisao je Ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije Društvenog doma u Adžamovcima za što će biti dodijeljeno 200 tisuća kuna.

Načelnik općine Staro Petrovo Selo, Nikola Denis prisustvovao je svečanom potpisivanju Ugovora o sufinanciranju za energetsku obnovu nestambene zgrade Društvenog doma u Vrbovi, za što su dobili 350 tisuća kuna.

Grad Nova Gradiška potpisom Ugovora o sufinanciranju za projekt „Energetska obnova zgrade POU „Matija Antun Reljković" - Doma kulture u Novoj Gradiški" dobit će 200 tisuća kuna.

Također, potpisom ugovora o sufinanciranju za svoje projekte Prema programu održivog razvoja lokalne zajednice dobile su i druge općine.

Općini Sikirevci dodijeljeno je 150 tisuća kuna za projekt „Izgradnja ceste u Ulici sikirevačkih branitelja - faza II.", za projekt „Javna rasvjeta na županijskoj prometnici Malino (od križanja sa željezničkim kolosijekom) - Lužani" općina Oriovac dobit će 250 tisuća kuna. Općina Garčin za svoj projekt „Rekonstrukcija i dogradnja Društvenog doma u Garčinu - nastavak izgradnje" primit će sufinancirani iznos od 300 tisuća kuna. 

Za građevinski projekt „Projekt niskogradnje, rekonstrukcija i modernizacija pješačkih staza Bukovlje - Ulica Firov kraj (sjeverna i južna strana do kućnog broja 37), faza III. i Bukovlje - Ulica Stjepana Radića (sjeverna strana), faza V." općini Bukovlje potpisom Ugovora o sufinanciranju bit će dodijeljen iznos od sto tisuća kuna. Općina Dragalić za projekt „Izgradnja V. faze spojnog voda i distributivne vodovodne mreže naselja Poljane" primit će sufinancirani iznos od 150 tisuća kuna.

Pozamašni iznos od 400 tisuća kuna bit će dodijeljen općini Davor za projekt „Rekonstrukcija savskog obrambenog nasipa i izgradnja prometnica, pješačkih i biciklističkih površina i šetnice na nasipu u naselju Davor, faza II.". Za projekt „Sanacija kolnika ceste u Ulici sv. Roka u Vrbju" općini Vrbje potpisom Ugovora o sufinanciranju bit će dodijeljen iznos od 150 tisuća kuna. Općini Bebrini za projekt „Parkiralište javne namjene u općini Bebrina" i općini Gornja Vrba za projekt „II. faza izgradnje (završetak) mrtvačnice u Gornjoj Vrbi)" pojedinačno će biti dodijeljeno po dvjesto tisuća kuna. Općina Nova Kapela potpisanim Ugovorom o sufinanciranju za projekt „Uređenje vanjske ovojnice Društvenog doma Srednji Lipovac u Srednjem Lipovcu" dobit će 150 tisuća kuna.

Za projekt „Rekonstrukcija Društvenog doma u Svilaju - dogradnja" općini Oprisavci bit će dodijeljen sufinancirani iznos od 150 tisuća kuna. Potpisom Ugovora o sufinanciranju općina Stara Gradiška za projekt „Sanacija nerazvrstane ceste u naselju Gornji Varoš - dionica I (sjever)" dobit će 250 tisuća kuna. Sufinancirani iznos od 200 tisuća kuna bit će dodijeljen općini Brodski Stupnik za projekt „Izgradnja objekta društvene namjene - lovačke kuće s vidikovcem". Za projekt „Nastavak rekonstrukcije stare škole u poslovno-stambenu građevinu u Čajkovcima" općini Vrpolje bit će dodijeljeno 300 tisuća kuna. Iznos od 100 tisuća kuna dobit će općina Gundinci za projekt „Rekonstrukcija postojeće javne rasvjete naselja Gundinci".

Općina Klakar za projekt „Rekonstrukcija i modernizacija cestovnog kolnika u Ulici Josipa Kozarca u Ruščici" potpisom Ugovora o sufinanciranju dobit će 250 tisuća kuna, jednaki iznos kao i općina Donji Andrijevci za projekt „Izgradnja javne rasvjete u naselju Novo Topolje". Općini Podcrkavlje za projekt „Sanacija nerazvrstane ceste u Brodskim Zdencima - Drenićeva ulica" bit će dodijeljen iznos od 100 tisuća kuna. Sufinancirani iznos od 300 tisuća kuna dobit će općina Slavonski Šamac za projekt „Izgradnja lokalne ceste u Ulici Ljudevita Gaja u Kruševici".

Isto tako, odabran je projekt Brodsko-posavske županije „Preuređenje odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje Opće bolnice Nova Gradiška" za koji će potpisom Ugovora o sufinanciranju biti dodijeljeno petsto tisuća kuna.

Prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstvo je u 2019. godini odabralo 300 projekata za sufinanciranje, a lista projekata iz cijele Hrvatske dostupna je u prilogu članka.

Prema Programu podrške brdsko-planinskim područjima Ministarstvo je u 2019. godini odabralo 70 projekata za sufinanciranje, a listu odabranih projekata moguće je preuzeti na poveznici.

Tablica odabranih projekata

PDF Dokument(.pdf)

384 kb

Broj komentara: 5

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Taubek

Taubek

Komentirano: 22.5.2019. | 22:38

1

@grgasb bude Vuleta napravio virtualnu mrtvacnicu
XSIZE

XSIZE

Komentirano: 22.5.2019. | 22:05

2

Ni lipa za grad Brod?! Mi nismo u ovoj Županiji ili nas HDZ ovce stvarno ne vole. Mogli smo dobiti i preko 400 mil.kn. za Brod 2, ali im nije stalo do nas. Hvala ovce sto se držite na vlasti, mi možemo i bez vas!
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 22.5.2019. | 19:31

3

Lista broj 28 je naša budućnost zaokružimo ju
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 22.5.2019. | 15:28

4

Kupovanje nepismene raje za malu, beznačajnu lovu! Izbori su u nedjelju! Zaokružite broj 15.
grgasb

grgasb

Komentirano: 22.5.2019. | 13:14

5

"općini Gornja Vrba za projekt „II. faza izgradnje (završetak) mrtvačnice u Gornjoj Vrbi" pojedinačno će biti dodijeljeno po dvjesto tisuća kuna" Od kada Gornja Vrba ima mrtvačnicu? Ja bih rekao da ni groblje nema. Neka me netko ispravi. Vrbljani se sahranjuju u Slavonskom Brodu. Jedino groblje u općini Gornja Vrba je u Donjoj Vrbi, a tamo ima već od prije mrtvačnica. To bi značilo da je krivo napisano ili ima stvarno mrtvačnica u Gornjoj Vrbi ili popravljaju mrtvačnicu u Donjoj Vrbi?

Broj komentara: 5

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kakva je sudbina liječnika koji žele napustiti Dom zdravlja?

SBplus saznaje

Kakva je sudbina liječnika koji žele napustiti Dom zdravlja?

7.8.2019. | 9:15
Liječnici koji su se odlučili na takav potez trenutno ovise o glasovanju županijskih vijećnika o dvjema odlukama.
Liječnici koji su se odlučili na takav potez trenutno ovise o glasovanju županijskih vijećnika o dvjema odlukama.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Samostalno upisivanje trebalo bi donijeti iskrenije odgovore

Najava novog popisa stanovništva

Samostalno upisivanje trebalo bi donijeti iskrenije odgovore

6.8.2019. | 11:00
Stanovništvo je u Republici Hrvatskoj popisano 1991., 2001. i 2011, godine, a na području današnje Hrvatske, prvi je popis proveden 1857. godine.
Stanovništvo je u Republici Hrvatskoj popisano 1991., 2001. i 2011, godine, a na području današnje Hrvatske, prvi je popis proveden 1857. godine.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Na što će poduzetnici potrošiti potpore Županije?

Iz odluka je vidljivo

Na što će poduzetnici potrošiti potpore Županije?

22.7.2019. | 10:00
Predstavljanje novom tržištu i kupovina skupih računalnih programa, neophodnih za poboljšanje poslovanja, ovogodišnji su razlozi dodjele sredstava iz županijskog proračuna.
Predstavljanje novom tržištu i kupovina skupih računalnih programa, neophodnih za poboljšanje poslovanja, ovogodišnji su razlozi dodjele sredstava iz županijskog proračuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pozivom u Centar 112 zapravo se gubi vrijeme

Tko čuva Brodsko-posavsku županiju?

Pozivom u Centar 112 zapravo se gubi vrijeme

15.7.2019. | 19:00
Sadašnji sustav ne zadovoljava potrebe vatrogastva jer se gubi vrijeme na prosljeđivanje informacija, a koordinacija i zapovijedanje vrše se iz centra 112 gdje ne rade vatrogasci koji imaju iskustvo sa vatrogasnih intervencija.
Sadašnji sustav ne zadovoljava potrebe vatrogastva jer se gubi vrijeme na prosljeđivanje informacija, a koordinacija i zapovijedanje vrše se iz centra 112 gdje ne rade vatrogasci koji imaju iskustvo sa vatrogasnih intervencija.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Dvije susjedne zgrade istovremeno idu u obnovu

Potvrđena obnova škola

Dvije susjedne zgrade istovremeno idu u obnovu

15.7.2019. | 18:10
Brodsko-posavska županija će morati 'pokriti' razliku za obnovu dvije slavonskobrodske srednje škole, a to će riješiti zaduženjem kod Hrvatske Banke za obnovu i razvitak, u ukupnom iznosu nešto manjem od tri milijuna kuna.
Brodsko-posavska županija će morati 'pokriti' razliku za obnovu dvije slavonskobrodske srednje škole, a to će riješiti zaduženjem kod Hrvatske Banke za obnovu i razvitak, u ukupnom iznosu nešto manjem od tri milijuna kuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nove cijene zakupa državnih poljoprivrednih zemljišta

Revalorizacija zakupnina i naknada

Nove cijene zakupa državnih poljoprivrednih zemljišta

13.7.2019. | 17:00
Primjenom novog Pravilnika naknade za koncesiju će se povećati, a one za dugogodišnji zakup smanjiti ili ostati približno iste.
Primjenom novog Pravilnika naknade za koncesiju će se povećati, a one za dugogodišnji zakup smanjiti ili ostati približno iste.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Za Slavoniju i poljoprivredu sve su vlade loše radile'

Članovi Vijeća složili se:

'Za Slavoniju i poljoprivredu sve su vlade loše radile'

9.7.2019. | 13:30
'Povećanje uvoza u odnosu na prošlu godinu nije slučajno. U svom dvorištu imamo prehrambenog diva, rekao bih europskog lidera za proizvodnju pivarskog ječma, Slavoniju Slad. Bio sam na njihovim otvorenim danima. U njihovoj kooperantskoj mreži uvaženih poljoprivrednika najmanje je
'Povećanje uvoza u odnosu na prošlu godinu nije slučajno. U svom dvorištu imamo prehrambenog diva, rekao bih europskog lidera za proizvodnju pivarskog ječma, Slavoniju Slad. Bio sam na njihovim otvorenim danima. U njihovoj kooperantskoj mreži uvaženih poljoprivrednika najmanje je
SBplus.hr, Slavonski Brod : Za novac nikada nije kasno. On je uvijek dobrodošao.

Osigurana sredstva od gotovo 1 mil kn

Za novac nikada nije kasno. On je uvijek dobrodošao.

4.7.2019. | 13:20
Između ostalog, novčanim sredstvima u iznosu od 13 tisuća kuna djeci iz Kuće sretnih ciglica bit će omogućena sva potrebna sportska oprema i rekviziti, a s njima će raditi treneri koji iza sebe imaju diplome koje ih čine adekvatnim i kompetentnim osobama za rad s djecom. Košarkaš
Između ostalog, novčanim sredstvima u iznosu od 13 tisuća kuna djeci iz Kuće sretnih ciglica bit će omogućena sva potrebna sportska oprema i rekviziti, a s njima će raditi treneri koji iza sebe imaju diplome koje ih čine adekvatnim i kompetentnim osobama za rad s djecom. Košarkaš
SBplus.hr, Slavonski Brod : Svrstavaju li Slavoniju i dalje u razvijeni sjever Hrvatske?

Na promjene bismo mogli dodatno čekati

Svrstavaju li Slavoniju i dalje u razvijeni sjever Hrvatske?

27.6.2019. | 10:00
Iako su najavljene promjene te ispravljanje nepravde, Slavonija bi još godinama mogla 'plaćati' jer je u prijašnjoj klasifikaciji svrstavana u razvijeni dio sjeverne Hrvatske. Time su već dosad izgubljeni milijuni.
Iako su najavljene promjene te ispravljanje nepravde, Slavonija bi još godinama mogla 'plaćati' jer je u prijašnjoj klasifikaciji svrstavana u razvijeni dio sjeverne Hrvatske. Time su već dosad izgubljeni milijuni.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Što će se dogoditi sa školama koje nemaju dovoljno učenika?

Županija se bori protiv zatvaranja škola

Što će se dogoditi sa školama koje nemaju dovoljno učenika?

25.6.2019. | 14:00
Brodsko-posavska županija nastoji spriječiti zatvaranje škola koje imaju manje od 150 učenika, a takvih je na njezinu području dosta. Rješenje je zasad - 'ključ u bravu' ili, pak, otkazi ravnateljima i administrativnom osoblju manjih škola i njihovo spajanje u jednu cjelinu. Poto
Brodsko-posavska županija nastoji spriječiti zatvaranje škola koje imaju manje od 150 učenika, a takvih je na njezinu području dosta. Rješenje je zasad - 'ključ u bravu' ili, pak, otkazi ravnateljima i administrativnom osoblju manjih škola i njihovo spajanje u jednu cjelinu. Poto
SBplus.hr, Slavonski Brod : Čestitke građanima i žiteljima Županije

Državni praznik

Čestitke građanima i žiteljima Županije

22.6.2019. | 7:00
Gradonačelnik Mirko Duspara, župan Danijel Marušić i predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić, čestitali su putem službenih internetskih stranica Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije svim građanima i žiteljima današnji državni praznik, Dan antifašističke borbe. U
Gradonačelnik Mirko Duspara, župan Danijel Marušić i predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić, čestitali su putem službenih internetskih stranica Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije svim građanima i žiteljima današnji državni praznik, Dan antifašističke borbe. U
SBplus.hr, Slavonski Brod : Što se nalazi u Odluci o lokalnim porezima usvojenoj danas?

I za darove valja platiti porez Županiji

Što se nalazi u Odluci o lokalnim porezima usvojenoj danas?

18.6.2019. | 17:40
Možda to niste znali, ali postoji lokalni porez na svaki pojedinačni automat, a oni koji takve aparate stavljaju u upotrebu, Županiji porez plaćaju svaki mjesec.
Možda to niste znali, ali postoji lokalni porez na svaki pojedinačni automat, a oni koji takve aparate stavljaju u upotrebu, Županiji porez plaćaju svaki mjesec.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Saznajte u kojim su mjestima Županije turisti najviše noćili

Županiju otkrivaju strani gosti

Saznajte u kojim su mjestima Županije turisti najviše noćili

17.6.2019. | 19:00
Prošle je godine na području Županije noćilo 24.135 domaćih gostiju i 35.537 stranih turista. Na raspolaganju su im bile 602 smještajne jedinice i 1370 kreveta u 85 objekata razmještenih diljem Županije.
Najveći je broj noćenja 'pokupio' Slavonski Brod, čak 36.632, dok je Nova Gradiška brojala 7898 noćenja. Iznenađuju Rešetari s 5408 noćenja i samo 37 kreveta, što znači kako je prosječno svaki dan u godini bilo popunjeno njih 15-ak. Velika Kopanica, Oriovac i Staro Petrovo Selo k
SBplus.hr, Slavonski Brod : Hoće li učenici svih škola u BPŽ na praznike istovremeno?

Sve škole birale između četiri modela

Hoće li učenici svih škola u BPŽ na praznike istovremeno?

12.6.2019. | 9:30
Jesu li se Grad i Županija uspjeli dogovoriti ili će učenici škola kojima su oni osnivači u različito vrijeme koristiti praznike tijekom školske godine, saznajte u nastavku.
Jesu li se Grad i Županija uspjeli dogovoriti ili će učenici škola kojima su oni osnivači u različito vrijeme koristiti praznike tijekom školske godine, saznajte u nastavku.
SBplus.hr, Slavonski Brod : I najmlađi načelnici vrijedno rade za svoje općine

Državna tajnica Dunja Magaš u Sl. Brodu

I najmlađi načelnici vrijedno rade za svoje općine

10.6.2019. | 14:00
Petnaestero načelnika općina iz Brodsko-posavske županije nagrađeno je danas za svoj trud jer je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja prepoznalo njihove projekte i odlučilo ih sufinancirati.
Petnaestero načelnika općina iz Brodsko-posavske županije nagrađeno je danas za svoj trud jer je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja prepoznalo njihove projekte i odlučilo ih sufinancirati.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ulaganjem 130 mil. kn Županija neće propasti. Dapače.

Korist investicije puno veća od rizika

Ulaganjem 130 mil. kn Županija neće propasti. Dapače.

4.6.2019. | 8:44
Zbog ovih ulaganja (jamstava) brodsko-posavske zdravstveno-socijalne ustanove neće završiti kao Uljanik, a Brodsko-posavska županija kao Republika Hrvatska.
Zbog ovih ulaganja (jamstava) brodsko-posavske zdravstveno-socijalne ustanove neće završiti kao Uljanik, a Brodsko-posavska županija kao Republika Hrvatska.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Tri slavonskobrodske srednje škole 'idu' u obnovu

Novi ciklus radova na školskim objektima

Tri slavonskobrodske srednje škole 'idu' u obnovu

2.6.2019. | 20:00
Velikom investicijom od 38 milijuna kuna, bit će obnovljeno sedam školskih zgrada na području Brodsko-posavske županije. Dio te svote morat će preuzeti i Brodsko-posavska županija koja će novac osigurati zaduženjem.
Velikom investicijom od 38 milijuna kuna, bit će obnovljeno sedam školskih zgrada na području Brodsko-posavske županije. Dio te svote morat će preuzeti i Brodsko-posavska županija koja će novac osigurati zaduženjem.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Povjerenstvo otvorilo predmet o slučaju župana Marušića

Nakon pisanja SBplus-a

Povjerenstvo otvorilo predmet o slučaju župana Marušića

23.5.2019. | 20:00
Povjerenstvo će se pozabaviti s 'hodočašćem' župana Marušića Lijepom Našom posljednjih tjedana, dok njegova fotelja u zgradi uprave Brodsko-posavske županije zjapi prazna, mada za sjedenje u njoj redovno prima plaću.
Povjerenstvo će se pozabaviti s 'hodočašćem' župana Marušića Lijepom Našom posljednjih tjedana, dok njegova fotelja u zgradi uprave Brodsko-posavske županije zjapi prazna, mada za sjedenje u njoj redovno prima plaću.
SBplus.hr, Slavonski Brod : I Županija će pomoći ruščičkim ljubiteljima životinja

Odobrili financijska sredstva

I Županija će pomoći ruščičkim ljubiteljima životinja

14.5.2019. | 13:00
Uz Županiju, obitelji Milec u hranjenju i skrbi za životinje pomažu Ministarstvo zaštite prirode i okoliša, varaždinska Vindija, Vlado Gačić koji osigurava ribu za rode i labudove te Ivica Grabovac koji godinama daruje kifle, kruh i ostale pekarske proizvode.
Uz Županiju, obitelji Milec u hranjenju i skrbi za životinje pomažu Ministarstvo zaštite prirode i okoliša, varaždinska Vindija, Vlado Gačić koji osigurava ribu za rode i labudove te Ivica Grabovac koji godinama daruje kifle, kruh i ostale pekarske proizvode.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Predstavnici Veleposlanstva susreli se sa zamjenikom župana

Inicijativa MeetUS i u Slavonskom Brodu

Predstavnici Veleposlanstva susreli se sa zamjenikom župana

6.5.2019. | 17:20
Cilj inicijative je ojačati i zadržati dobre odnose s ključnim sudionicima u javnoj upravi, gospodarstvu, obrazovanju i civilnom društvu u cijeloj Hrvatskoj. Djelatnici Veleposlanstva predstavit će se, upoznati s lokalnim potrebama i pronaći načine suradnje.
Cilj inicijative je ojačati i zadržati dobre odnose s ključnim sudionicima u javnoj upravi, gospodarstvu, obrazovanju i civilnom društvu u cijeloj Hrvatskoj. Djelatnici Veleposlanstva predstavit će se, upoznati s lokalnim potrebama i pronaći načine suradnje.