Politika : Političke stranke

Objavljeno: 16.2.2016. u 14:30
Prikaza: 2113
|
Autor: Ivica Vlašić i SBplus

Hrvatsko srce

Žene su pokretačka snaga za jači i bolji HSS

Brodsko-posavska županija : Žene su pokretačka snaga za jači i bolji HSS   Klara Šćuka, predsjednica Hrvatskog srca (Foto: Ivica Vlašić)

HSS nije samo politička stranka. HSS je, u našem hrvatskom narodu, osobito u Slavoniji, način življenja, kazala je predsjednica Hrvatskog srca, Klara Šćuka, i dodala kako stranci treba ono vodstvo koje će uvažavati svakog HSS-ovca.

RUŠČICA - Žene, članice Hrvatske seljačke stranke, okupljene u organizaciji Hrvatsko srce Brodsko posavske županije, u mjesnom domu u Ruščici (općina Klakar) u ponedjeljak, 15. veljače, održale su redovitu godišnji Izvještajno-programsku skupštinu te, tom prigodom, javnosti odaslale znakovitu poruku: žene su istinska pokretačka snaga u HSS-u i samo s njima ta stranka ima svjetlu budućnost.

Šćuka: 'Žene su istinska pokretačka snaga u HSS-u i samo s njima ta stranka ima svjetlu budućnost'.

Tijekom 2015. godine, kao i ranijih godina, ni jedna akcija HSS-a nije prošla bez aktivnog sudjelovanja žena, pa ni kampanja za parlamentarne izbore. I, kako je naglasila predsjednica Hrvatskog srca, Klara Šćuka, tako će biti i u 2016.

- Sve što smo do sada postigle u HSS-u, zaslužile smo. Nismo nezadovoljne postignutim rezultatom na izborima, jer, dobile smo našeg saborskog zastupnika Davora Vlaovića i to nam je motiv nastaviti dalje raditi još bolje i više. Na tragu svega što smo radile u 2015, a bilo je puno toga, nastavit ćemo i u 2016. godini, vođeni prije svega naukom braće Radić, tradicijom hrvatskog naroda i istinskim vrijednostima obitelji koja je za nas temelj svakog društva - istaknula je Šćuka.

HSS nije tek politička stranka, nego način življenja 

Uz očuvanje tradicije i baštine predaka kroz kreativan rad, i ove godine, Hrvatsko srce planira potencirati zajedništvo i druženje svojih članica organizacijom hodočašća i edukativnih putovanja. Jer, upravo edukacijom o politici i komunikaciji, žele privući što veći broj djevojaka i žena koje bi bile zainteresirane za političko djelovanje. Posebnu pozornost posvetit će radu na projektima za ruralni razvoj i iste kandidirati na državne i europske natječaje, za što imaju potporu svoje europarlamentarke Marijane Petir, koja je ženama HSS-a omogućila priliku da kažu kako one doživljavaju hrvatsku politiku (i) u Bruxellesu.

- Naravno, u ovom trenutku, nitko u HSS-u nije u potpunosti zadovoljan stanjem i rejtingom stranke na državnoj razini, ali mislim da smo mi članovi i članice oni koji činimo HSS, koji stranci mogu donijeti promjene na bolje. Jer, HSS nije samo politička stranka, HSS je, u našem hrvatskom narodu, osobito u Slavoniji - način življenja - naglasila je Šćuka te dodala kako stranci treba onakvo vodstvo koje će biti spremno uvažavati svakog HSS-ovca.

Bezuvjetnu podršku radu žena okupljenima u Hrvatskom srcu davao je te isto obećao i nadalje predsjednik ŽO HSS-a i odnedavna saborski zastupnik Davor Vlaović, koji je na programskoj skupštini u Ruščici otvoreno priznao da bez žena HSS u 5. izbornoj jedinici ne bi postigao dobar rezultat na parlamentarnim izborima.

Od svih kolega, Vlaović ima najviše žena. U Hrvatskom srcu dakako.

- Ponosan sam na članice Hrvatskog srca, na više od 700 žena članica HSS-a. Gdje su žene aktivne, tu su organizacije stranaka bolje. HSS Brodsko posavske županije je, zahvaljujući ponajviše ženama, jedna od najjačih u Hrvatskoj i najjača organizacija stranke u Slavoniji i želimo još više žena uključiti u stranku - rekao je Vlaović.

Upit za impresije o atmosferi u Hrvatskom saboru, Vlaović je prokomentirao izražavanjem žaljenja što se retorika za sad i dalje svodi na bivše sustave, fašiste, antifašiste.

- Naravno da je povijest važna, ali ovakve mučne rasprave o nečemu što je bilo prije 60 godina neće donijeti ništa novoga što hrvatski narod očekuje u smislu ravnomjernog razvoja svih dijelova Hrvatske, za što se mi u HSS-u osobito zalažemo. Cjelokupna politika Vlade i nas u Saboru mora biti orijentirana na snažni gospodarski razvoj osobito s naglaskom na, sustavno, svih ovih godina, zapostavljanu Slavoniju, na oživljavanje poljoprivrede i ruralnog prostora, na proizvodnju hrane i jačanje OPG-ova. Osobito su nam važne mjere ruralnog razvoja, pomoć malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima i za to ću se osobno najviše založiti za saborskom govornicom. Kad je riječ o strateškim projektima razvoja, inzistirat ću na suglasju i zajedničkoj borbi svih zastupnika iz naše 5. izborne jedinice - poručio je Vlaović, podsjećajući da je HSS zajedno s HDS-om osnovao i klub zastupnika.

Vlaović kandidat za potprdsjednika HSS-a

Komentirajući slab rejting HSS-a na državnoj razini, istaknuo je da broj dobivenih preferencijalnih glasova na izborima (više od 36 tisuća, što je, izuzev HDZ-a, najviše od svih drugih stranaka partnera u Domoljubnoj koaliciji) najbolje govori o rejtingu stranke. Unatoč svemu, optimistično gleda na budućnost i nakon skorašnjih unutarstranačkih izbora očekuje jači i bolji HSS. Davor Vlaović je jedan od kandidata za potpredsjednika stranke na državnoj razini, a na upit novinara, nije precizirao koga će od tri kandidata podržati za predsjednika Hrvatske seljačke stranke.

Dodajmo ovome da su izabrane i izaslanice iz brodsko-posavske organizacije za nacionalnu programsku skupštinu Hrvatskog srca koja će se održati u travnju u Vinkovcima. Predložene kandidatkinje izabrane su većinom glasova članica skupštine, a podršku u tome iskazali su im i gosti: Davor Vlaović, te predsjednici općinskih organizacija HSS-a Nove Kapele Ivan Šmit i Okučana Mario Bokulić.

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
veles

veles

Komentirano: 21.2.2016. | 13:23

1

Nažalost, usprkos njihovu radu i naporima koje nitko ne može osporiti, HSS je danas na terenu marginalna stranka. To je činjenica. Tek tu i tamo imaju ponekog jakog individualca....koji se možda mogu nabrojati na prst jedne ruke. Danas, ova stranka živi samo na riječima Radića i uspmenama Mačeka. U potpunosti je iznevjerila hrvatskog seljaka i agrar u cjelini. U potpunosti. U posljednih 20 godina nije ispunila niti jedan cilj braće Radića, već se prodavala u potpuno nestala, tj. utopila u hrvat.političkoj sceni. Ovo se ponajviše dogodilo jer nije uspjela iznjedriti jednu jaku i principijelnu ličnost koja bi okupila seljaštvo i ruralni dio Hrvatske, ali i jasno, glasno i bez straha i podložništva te prodaje, zagovarala interese hrvatskog agrara. Umjesto toga vodila je apsolutno promašenu politiku dodvorništva i mrvica s HDZ-ovog stola. Ima Radić da se okreće u grobu.
nezavisniivek

nezavisniivek

Komentirano: 17.2.2016. | 9:23

2

Dobro kaže Klara; "Dobili smo našeg predstavnika....." , "Dobili smo...." da dobili i to na konto HDZ-a. Lijepo je kada netko tako nešto "dobije" a ti ne moraš učiniti ništa da to i zaslužiš, a pogotovo dotična pijana gospođa koja je sve radila i pokušavala da HDZ ne dođe na vlast. I sada s ponosom kaže "dobili". Ovo je nešto najiskrenije što je izrekla u proteklih nekoliko godina. Inače organizaciji žena HSS-a , hrvatskom srcu, svaka čast na radu, postojanju i trudu kojeg ulažu u ono što vole, vjeruju i cijene. Samo drage moje žene bude li vas vodila dotična gospođa koja je u zadnje vrijeme više pijana nego trijezna mogli bi brzo postati kao ona....nepodnošljive i za društvo štetne i beskorisne.

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Na čiju će stranu stati Davor Benardić?

Osobni obračuni ili kršenje Statuta?

Na čiju će stranu stati Davor Benardić?

12.6.2019. | 12:45
Nakon što su se, zbog dobrih izbornih rezultata, smirile strasti u SDP-u, sukobi su nastavljeni na nižim razinama. Odavno je poznato kako između županijske i gradske organizacije ne cvjetaju ruže, no ono malo ljubavi definitivno je puknulo tijekom vikenda kada na neformalno druže
Nakon što su se, zbog dobrih izbornih rezultata, smirile strasti u SDP-u, sukobi su nastavljeni na nižim razinama. Odavno je poznato kako između županijske i gradske organizacije ne cvjetaju ruže, no ono malo ljubavi definitivno je puknulo tijekom vikenda kada na neformalno druže
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Umjesto Vojnom ordinarijatu dajte novac za OŠ Milan Amruš'

Zastupnica Marta Luc Polanc:

'Umjesto Vojnom ordinarijatu dajte novac za OŠ Milan Amruš'

28.11.2018. | 20:00
Za razliku od bivših koalicijskih partnera, HDZ-a i HSS-a, ovdašnja zastupnica iz redova SDP-a, Marta Luc Polanc, jednim udarcem želi ubiti tri muhe.
Za razliku od bivših koalicijskih partnera, HDZ-a i HSS-a, ovdašnja zastupnica iz redova SDP-a, Marta Luc Polanc, jednim udarcem želi ubiti tri muhe.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Izgleda, poznato je tko će pjevati: Uzalud vam trud svirači

Intervju s predsjednikom SDP-a

Izgleda, poznato je tko će pjevati: Uzalud vam trud svirači

18.8.2018. | 22:40
Unatoč silnom trudu unutarstranačkih oponenata i suparnika iz drugih političkih stranaka uloženom u dezavuiranje mladog vođe hrvatskih socijaldemokrata, izgleda, postaje sve vidljivije tko bi na kraju mogao pjevati: Uzalud Vam trud svirači.
Unatoč silnom trudu unutarstranačkih oponenata i suparnika iz drugih političkih stranaka uloženom u dezavuiranje mladog vođe hrvatskih socijaldemokrata, izgleda, postaje sve vidljivije tko bi na kraju mogao pjevati: Uzalud Vam trud svirači.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ministar gasi posljednji fenjer u ruralnom prostoru

Ukidanje Savjetodavne službe

Ministar gasi posljednji fenjer u ruralnom prostoru

31.7.2018. | 9:00
'Savjetodavna služba je razvijana trideset godina, postala je prepoznatljiva i servis OPG-ovima. Mreža ispostava pokriva cijelu Hrvatsku i dostupna je svakom proizvođaču. Je li to još jedan pokazatelj kako moderna poljoprivreda temeljima na znanstvenim temeljima ministru ne treb
'Savjetodavna služba je razvijana trideset godina, postala je prepoznatljiva i servis OPG-ovima. Mreža ispostava pokriva cijelu Hrvatsku i dostupna je svakom proizvođaču. Je li to još jedan pokazatelj kako moderna poljoprivreda temeljima na znanstvenim temeljima ministru ne treb
SBplus.hr, Slavonski Brod : Među 90 'pučista', četvero je 'naših'

Donosimo njihova imena

Među 90 'pučista', četvero je 'naših'

5.7.2018. | 11:45
Prema informacijama kojima raspolaže SBplus - a dolaze iz izvora bliskih Davoru Bernardiću - predsjednik SDP-a ne namjerava popustiti pritiscima 'pučista', zbog čega tražitelji njegove abdikacije, izgleda, nisu potpisali projekt 'Berine', nego vlastite, ekskomunikacije iz Partijs
Prema informacijama kojima raspolaže SBplus - a dolaze iz izvora bliskih Davoru Bernardiću - predsjednik SDP-a ne namjerava popustiti pritiscima 'pučista', zbog čega tražitelji njegove abdikacije, izgleda, nisu potpisali projekt 'Berine', nego vlastite, ekskomunikacije iz Partijs
SBplus.hr, Slavonski Brod : Vlaović tvrdi kako oni 'politiku trebaju vratiti građanima'

Za ovdašnju političku povijest

Vlaović tvrdi kako oni 'politiku trebaju vratiti građanima'

21.3.2018. | 16:30
Mada nam nije poznato što je Vlaovića motiviralo da prizna kako su, (i) oni, građanima oteli demokratske političke alate, mada ne znamo što ga je tako duboko nadahnulo da samoga sebe te kolegice i kolege mu javno pozove da "politiku vrate građanima" - koji bi joj potom trebali "v
Mada nam nije poznato što je Vlaovića motiviralo da prizna kako su, (i) oni, građanima oteli demokratske političke alate, mada ne znamo što ga je tako duboko nadahnulo da samoga sebe te kolegice i kolege mu javno pozove da "politiku vrate građanima" - koji bi joj potom trebali "v
SBplus.hr, Slavonski Brod : Vinkovački vodovod bolje od brodskog opremljen samo kroz HDZ

Duspara najavio referendum i poručio:

Vinkovački vodovod bolje od brodskog opremljen samo kroz HDZ

22.2.2018. | 13:40
Ne bude li bilo drugog izlaza u rješavanju problema vodocrpilišta u Sikirevcima, Mirko Duspara najavio je raspisivanje referenduma na kojemu će građani dati konačnu riječ.
Ne bude li bilo drugog izlaza u rješavanju problema vodocrpilišta u Sikirevcima, Mirko Duspara najavio je raspisivanje referenduma na kojemu će građani dati konačnu riječ.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Marta Luc Polanc ili Stribor Valenta?

Tko će voditi ovdašnji SDP?

Marta Luc Polanc ili Stribor Valenta?

14.12.2017. | 10:20
U brodskom SDP-u godinama nije bilo ovako užurbano i zanimljivo kao što je to ovih dana. Naime, u subotu se održavaju unutarstranački izbori i prvi puta u posljednjih deset godina brodski SDP iznjedrio je dva kandidata.
U brodskom SDP-u godinama nije bilo ovako užurbano i zanimljivo kao što je to ovih dana. Naime, u subotu se održavaju unutarstranački izbori i prvi puta u posljednjih deset godina brodski SDP iznjedrio je dva kandidata.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Traži Vulinovu ostavku jer je okrenuo leđa Glavašu

Dubravko Kolundžić

Traži Vulinovu ostavku jer je okrenuo leđa Glavašu

26.6.2017. | 22:40
Nezadovoljan radom predsjednika HDSSB-a Draganom Vulinom kao i njegovim najnovijim potezom - ulaskom u koaliciju s Ivanom Vrkićem u Osijeku s HNS-om, SDP-om, ANU-om i Mostom, član stranačkog Predsjedništva te predsjednik brodsko-posavskog ogranka Dubravko Kolundžić poslao je otvo
Nezadovoljan radom predsjednika HDSSB-a Draganom Vulinom kao i njegovim najnovijim potezom - ulaskom u koaliciju s Ivanom Vrkićem u Osijeku s HNS-om, SDP-om, ANU-om i Mostom, član stranačkog Predsjedništva te predsjednik brodsko-posavskog ogranka Dubravko Kolundžić poslao je otvo
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ćosić i Vidaković u sjedištu HDZ-a potpisat će Sporazum

Od danas i službeno

Ćosić i Vidaković u sjedištu HDZ-a potpisat će Sporazum

23.6.2017. | 0:01
Pod pretpostavkom da svi drugi vijećnici - iz jednog i drugog bloka - ostanu lojalni svojim frakcijama, naredne četiri godine brodsko-posavski HSLS bit će najvažnija stranka za stabilan rad Županijske skupštine.
Pod pretpostavkom da svi drugi vijećnici - iz jednog i drugog bloka - ostanu lojalni svojim frakcijama, naredne četiri godine brodsko-posavski HSLS bit će najvažnija stranka za stabilan rad Županijske skupštine.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ružica Vidaković nije izdajnik, nego vojnik stranke

HDZ ima, najmanje, 22 ruke

Ružica Vidaković nije izdajnik, nego vojnik stranke

22.6.2017. | 14:40
HDZ neće morati kupovati nekog od županijskih vijećnika. Dapače, za njihove prijedloge u Županijskoj skupštini predstavnica hrvatskih i socijalnih liberala glasat će slijedom stranačke agende, a ne partikularnih interesa.
HDZ neće morati kupovati nekog od županijskih vijećnika. Dapače, za njihove prijedloge u Županijskoj skupštini predstavnica hrvatskih i socijalnih liberala glasat će slijedom stranačke agende, a ne partikularnih interesa.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Izgledna predizborna koalicija HDZ-a i HDSSB-a

Zna se tko predstavlja i zastupa HDSSB

Izgledna predizborna koalicija HDZ-a i HDSSB-a

10.3.2017. | 18:00
Mada je HDSSB, primarno zbog svoje ekstremne nacionalističke politike koju predvodi njihov učitelj i vođa, Branimir Glavaš, na prostorima Brodsko-posavske županije izgubio status koji je do prije par godina imao u biračkom tijelu, njihov navodni plan da na iduće izbore idu u koal
Mada je HDSSB, primarno zbog svoje ekstremne nacionalističke politike koju predvodi njihov učitelj i vođa, Branimir Glavaš, na prostorima Brodsko-posavske županije izgubio status koji je do prije par godina imao u biračkom tijelu, njihov navodni plan da na iduće izbore idu u koal
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Ne želimo ideološku, nego regionalnu stranku'

Mato Klarić HDSSB:

'Ne želimo ideološku, nego regionalnu stranku'

20.1.2017. | 11:55
U pravilu, nepomirljiva je razlika to što su oni sljedbenici Glavaševe politike i slijepo slušaju i prate Glavaša, a mi želimo slobodnu, građansku, regionalnu stranku, bez tereta Glavaševih "tereta", samovolje, desničarenja, bahatosti. Želimo normalnu regionalnu stranku u kojoj m
U pravilu, nepomirljiva je razlika to što su oni sljedbenici Glavaševe politike i slijepo slušaju i prate Glavaša, a mi želimo slobodnu, građansku, regionalnu stranku, bez tereta Glavaševih "tereta", samovolje, desničarenja, bahatosti. Želimo normalnu regionalnu stranku u kojoj m
SBplus.hr, Slavonski Brod : Sjašio Tihomir Jakovina, predsjednik ovdašnjih SDP-ovaca

Zbog prijetnji njegovoj obitelji

Sjašio Tihomir Jakovina, predsjednik ovdašnjih SDP-ovaca

13.12.2016. | 20:45
Neovisno o tome je li u pitanju lažno stvaranje dramatičnog ozračja oko nevine obitelji Jakovina, kako bi pozornost javnosti, s istine, bila skrenuta na laži, ili je zaista u pitanju prijetnja - degutantno je.
Neovisno o tome je li u pitanju lažno stvaranje dramatičnog ozračja oko nevine obitelji Jakovina, kako bi pozornost javnosti, s istine, bila skrenuta na laži, ili je zaista u pitanju prijetnja - degutantno je.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Vlast možemo izgubiti, ali obraz ne'

Pravaški predsjednik citira SDP-ovog

'Vlast možemo izgubiti, ali obraz ne'

1.12.2016. | 21:40
Iz medijima dostavljenog službenog priopćenja, pored hotimičnih informacija o izborima, stranka je nehotice potvrdila dvije činjenice. Prvo, stvarni šef stranke je Pero Ćorić - što je vidljivo iz dužine njegove izjave, a nominalni predsjednik Hrvoje Niče je plagijator - što je vi
Iz medijima dostavljenog službenog priopćenja, pored hotimičnih informacija o izborima, stranka je nehotice potvrdila dvije činjenice. Prvo, stvarni šef stranke je Pero Ćorić - što je vidljivo iz dužine njegove izjave, a nominalni predsjednik Hrvoje Niče je plagijator - što je vi
SBplus.hr, Slavonski Brod : Mladi SDP-ovci izabrali novog predsjednika

Za područje Županije

Mladi SDP-ovci izabrali novog predsjednika

30.10.2016. | 17:00
Novoizabrani predsjednik, Damjan Kovačević, zahvalio se na ukazanom povjerenju te obećao još ustrajniji rad i napore u pomlađivanju i osnaživanju mladih snaga SDP–a u Županiji
Novoizabrani predsjednik, Damjan Kovačević, zahvalio se na ukazanom povjerenju te obećao još ustrajniji rad i napore u pomlađivanju i osnaživanju mladih snaga SDP–a u Županiji
SBplus.hr, Slavonski Brod : Konačno su dobili priliku dokazati svoje vrijednosti

Lideri ovdašnjeg HSP AS

Konačno su dobili priliku dokazati svoje vrijednosti

1.8.2016. | 0:01
Predmnijevajući kako su svakom vođi pravaške stranke, pa tako i Vlajniću, na prvom mjestu čast i moral - osobni i svekolikog članstva - nemalo nas je iznenadila činjenica da niti jedne riječi prozborio nije o onome o čemu je prvo zboriti morao, ako zaista misli moralan i častan
Predmnijevajući kako su svakom vođi pravaške stranke, pa tako i Vlajniću, na prvom mjestu čast i moral - osobni i svekolikog članstva - nemalo nas je iznenadila činjenica da niti jedne riječi prozborio nije o onome o čemu je prvo zboriti morao, ako zaista misli moralan i častan p
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ovo su budući ovdašnji HDZ-ovi saborski zastupnici

Donisimo imena 10 kandidata

Ovo su budući ovdašnji HDZ-ovi saborski zastupnici

31.7.2016. | 19:00
Ako nije upitno da aktualni ministar financija, Brođanin Zdravko Marić, nosi listu V. izborne jedinice; Ako nije upitno da na listi budu: predsjednik ŽO HDZ-a Pero Ćosić, župan Danijel Marušić i predsjednica Zajednice žena 'Kartarina Zrinski' Brodsko-posavske županije Ljubica Mak
Ako nije upitno da aktualni ministar financija, Brođanin Zdravko Marić, nosi listu V. izborne jedinice; Ako nije upitno da na listi budu: predsjednik ŽO HDZ-a Pero Ćosić, župan Danijel Marušić i predsjednica Zajednice žena 'Kartarina Zrinski' Brodsko-posavske županije Ljubica Mak
SBplus.hr, Slavonski Brod : Učinimo zdravstveni sustav funkcionalnim

Davor Vlaović

Učinimo zdravstveni sustav funkcionalnim

17.6.2016. | 13:30
Tijekom jučerašnje rasprave u Hrvatskom saboru o Zakonu o obveznom zdravstvenom osiguranju, saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović u svom izlaganju jasno je napomenio kako HSS podržava sve promjene koje će učiniti da u fokusu interesa bude pacijent, osigurana osoba, građanin RH.
Tijekom jučerašnje rasprave u Hrvatskom saboru o Zakonu o obveznom zdravstvenom osiguranju, saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović u svom izlaganju jasno je napomenio kako HSS podržava sve promjene koje će učiniti da u fokusu interesa bude pacijent, osigurana osoba, građanin RH.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Unatoč ozbiljnih najava, izgleda, iznenađenja neće biti

Izbori u brodskoposavskom HDZ-u

Unatoč ozbiljnih najava, izgleda, iznenađenja neće biti

11.5.2016. | 19:00
Tijekom same Skupštine i izbora, svakom izaslaniku bit će omogućeno javno govoriti i tajno glasati - jer će moći zakloniti se od pogleda drugih - što na zadnjoj Skupštini nije bilo moguće, kazali su nam dvojica izaslanika bliski aktualnom vodstvu Županijskog HDZ-a.
Tijekom same Skupštine i izbora, svakom izaslaniku bit će omogućeno javno govoriti i tajno glasati - jer će moći zakloniti se od pogleda drugih - što na zadnjoj Skupštini nije bilo moguće, kazali su nam dvojica izaslanika bliski aktualnom vodstvu Županijskog HDZ-a.