Reagiranja

Objavljeno: 28.6.2016. u 21:45
Prikaza: 8289
|
Autor: SBplus

Pukovnik Miroslav Mičević

Originalna poruka brodskoj gradskoj upravi

Slavonski Brod : Originalna poruka brodskoj gradskoj upraviPrivatna praonica, bezmalo, u privatnom dvorištu(Foto: J:Z:/SBplus)

Što se tiče užasne buke od pranja, pogotovo od usisavača, ona nam dobro dođe jer nas drži budne 24 sata dnevno, a i nemamo mi Bog zna baš kako ne­kih pametnih tema za razgovor pa i ne sjedimo na svojim balkonima i terasama.

Kad konvencionalnim metodama nije uspio riješiti se nesnosne agresivne buke, vode i pjene, koje mu nezvane ulaze u sve pore obiteljskog života 24 sata na dan, umirovljeni pukovnik 108. br. ZNG HV, Miroslav Mičević, putem Posavske Hrvatske, brodskoj gradskoj upravi uputio je nekonvencionalno otvoreno pismo. S obzirom na njegov status u Slavonskom Brodu 'od stoljeća sedmog' i ratni put kojim je krenuo 1991., ne sumnjamo kako će pukovnik Mičević, zajedno sa susjedima, dobiti i ovu bitku. Ostaje tek pitanje s kolikim i kakvim žrtvama. Otvoreno pismo prenosimo u cijelosti.    

Ovim putem javno zahvaljujem Upravnom odjelu za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, što su znali prepoznati jedini mali komadić zelene oaze na Osječkoj ulici, a koji se nalazi između ben­zinske postaje Ine i naših obiteljskih kuća i dvorišta.

Takav projekt zapošljavanja stotinjak djelatnika dnevno na samoposlužnoj automatskoj praonici au­tomobila, koja radi non-stop 24 sata, a ujedno stvar­no ne zapošljava nikoga, i to je projekt budućnosti. Tih stotinjak povremenih djelatnika tako zdušno pe­ru, usisavaju, otresaju prašinu i glancaju svoje lju­bimce da je to veličanstveno i to sve u bilo koje doba dana ili noći, a oni veseliji još tome dodaju i glazbu da bi ugođaj bio bolji.

Naša odanost gradu i stalna budućnost je da bi tako nešto svatko od nas poželio u svom dvorištu. Hvala vam što ste nas pi­tali za eventualnu suglasnost oko izgradnje takvog pogona jer vjerojatno mi ne bismo dali suglasnost i time bismo spriječili oplođivanje privatnog kapitala, što je naša strateška opredijeljenost.

Ujedno koristim priliku da zahvalim i djelatnicima za ekološka pitanja što nisu robovali nekakvim ogra­dama, bukobranima i sličnim tehnologijama, nego naše cvijeće u dvorištima i terasama uredno operu pjenom od praonice i onda očiste čistom vodom, ta­ko da ćemo ove godine imati uštedu na zalijevanju cvijeća, a i kandidirat ćemo se za najvrt 2016. Ako bismo išli dalje, možda bismo mogli uštedjeti i na pasti za zube jer sve to mi udišemo.

Rafinerija je za ovo mala šala.

Što se tiče užasne buke od pranja, pogotovo od usisavača, ona nam dobro dođe jer nas drži budne 24 sata dnevno, a i nemamo mi Bog zna baš kako ne­kih pametnih tema za razgovor pa i ne sjedimo na svojim balkonima.

I onda neka netko kaže da novac ne kupuje mir. Gazda dođe svaki dan, pokupi novac i ode uživati u miru svoje obiteljske kuće u Stupniku.

Ujedno pozivam nekog nadležnog da u bilo ko­je doba dana, a pogotovo noći, dođe na praonicu i osobno ću mu oprati automobil pa neka se čist, opran, usisan i izglancan nastavi i dalje voziti na do­brobit svih nas.

S poštovanjem!

Pukovnik Miroslav Mičević, Osječka 278a, Slavonski Brod

Broj komentara: 20

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
slavonac04

slavonac04

Komentirano: 23.7.2016. | 21:45

1

U Evropi autopraonice imaju svoje radno vrijeme. Navečer, noću i vikendom nema pranja auta.
Udarnik

Udarnik

Komentirano: 30.6.2016. | 7:12

2

Isti su vodili državu, vojsku i firme. Koji kurčevi drugi???
Borislav Stipić

Borislav Stipić

Komentirano: 29.6.2016. | 23:20

3

Udarnik@ odakle meni pravo za drugoga propitkivati što je njemu važnije a što manje važno? Ili - zašto netko koristi nešto na što ima pravo i u ratu i u miru pa to korištenje zakonske odredbe nazivati neprimjerenim? Ili - odakle pravo tebi? Svatko stoji iza svojih riječi i djela no, bez obzira stoji li ili ne, svaka se riječ i djelo cijene same po sebi, a ne po onome tko ih izgovara ili čini. To je moj stav. (b.t.w. dok je Mičević ratovao, drugi su uništili firmu u kojoj je on, kao stručnjak, do odlaska u rat, skoro dva desetljeća bio radio).
Udarnik

Udarnik

Komentirano: 29.6.2016. | 21:58

4

Stipiću, nitko ne govori o pravu niti gospodinu spori pravo da se titulira vojno. Nisi shvatio. Ako je čovjek liječnik ili inženjer ili strojobravar, ne znam koliko je star, ali ako je imao nekakav život 20-30 godina ispada da je bitnije to što je dvije tri godine bio pukovnik nego što je bio 30 godina liječnik ili strojobravar. Nadalje, potpisujuči svoje pismo titulom pukovnik kao da upozorava medije da budu li ga ignorirali dovode se u poziciju da potaknu nekakav neplanirani kamp ispred svog objekta. Odmah bi sjebali Mirkovu koncepciju izgradnje svjetskog kampa. Dakle, gospodinu hvala za sve što je za nas učinio. Nitko mu ne spori njegove zasluge i činove, ali ovaj problem nema izravne veze niti s ratom, niti s vojskom, niti s braniteljima, niti s ničime gdje bi bilo bitno da je on eto pukovnik. Ima on sva prava, ali mi se jednostavno ne čini primjerenim u ovom se slučaju potpisati sa pukovnik. I još dodajem, znači li to da je njegova riječ i mišljenje jače od neog drugog građanina, koji je recimo također branitelj, ali eto nema nikakav čin? Misliš li da će mediji ist reagirati na "redova" ili "običnog dragovoljca" i "pukovnika"? Želi li se time gospodin distancirati od stoke sitnog zuba? Svima ostalima poručujem: shvatite da živite u turističkoj meki i da nema spavanja cijelu noć. Furešti moraju trošiti šolde!
pink_panther

pink_panther

Komentirano: 29.6.2016. | 19:19

5

isp. "gdje većina trpi agresivnu i nekulturnu manjinu"
pink_panther

pink_panther

Komentirano: 29.6.2016. | 18:43

6

Izmjestiti željezničku prugu ne možemo ( inače dosta stupidna usporedba ) kao što i stanovanje u centru grada ima svoju cijenu u vidu podnošenja što opravdane što neopravdane buke ali g. Mičević s potpunim pravom i suvislim argumentima šalje svoje dopise jer je u normalnim državama praksa da se ovakvi i slični objekti nikako ne grade u dijelovima grada namjenjenim isključivo za stanovanje tj. stambenim naseljima a ako se i grade moraju zadovoljiti stroge kriterije u pogledu buke i još pun kufer pravila koji su u funkciji zaštite žitelja. Ali mi po običaju sve shvaćamo krivo pa razne ljudske slobode tumačimo kao anarhiju gdje svatko može činiti što ga je volja pa bih više volio da dotićni gospodin ne mora sebi tražiti kučicu na selu nego radije da se ti sa sela vrate nazad u njih i u brda odakle su i sišli jer su pokrkanili čitav grad gdje manjina trpi agresivnu i nekulturnu većinu. Tako prošli petak oko pola2 ujutro idem preko korza a iz Sensa trešte narodnjaci da ih se čulo do sredine Trga pobjede a po ostalim baštama se ljudi razbježali jer nitko normalan to ne želi slušati a o stanarima da i ne govorim. I sad se ja pitam tko tim i ostalim bilmezima dozvoljava da u neko doba noći cijeli centar grada p*ca u glavu a da nitko ne reagira a to je samo jedan od primjera? I zato dajem potpuno za pravo g. Mičeviću da se buni jer po ovom pitanju u gradu vlada prava anarhija u kojoj je interes građana na zadnjem mjestu a trebao bi biti na prvom.
Blade

Blade

Komentirano: 29.6.2016. | 16:26

7

Hvala gospodine bojnice Stipicu. Mozda sam te degradirao. Unaprijed izvinjenje
Borislav Stipić

Borislav Stipić

Komentirano: 29.6.2016. | 15:11

8

Kad je riječ om suglasnosti susjeda, mislim kako pukovnik Mičević ima nesreću što ne graniči izravno s parcelom na kojoj je izgrađena autopraonica jer se između njegove čestice i čestice na kojoj je autopraonica nalazi uska čestica na kojoj je (javna?) cesta.
Borislav Stipić

Borislav Stipić

Komentirano: 29.6.2016. | 15:09

9

Po Zakonu o službi u Oružanim snagama samo oni dočasnici i časnici koji su nečasno otpušteni iz Oružanih snaga rješenjem o nečasnom otpustu gube pravo na čin i oslovljavanje činom u mirovini. Pukovnik Miro Mičević časno je služio i časno otpušten iz OSRH te stoga ima pravo predstavljati se i očekivati da ga se oslovljava njegovim činom. Doduše, navede3ni zakon propisuje da se prilikom predstavljanja navodi status 'umirovljeni' (umirovljeni general, umirovljeni brigadir/kapetan bojnog broda, umirovljeni časnički namjesnik, umirovljeni stožerni narednik itd.) no za oslovljavanje takvo što ne propisuje jer bi u komunikaciji bi zvučalo nespretno, pa se npr. umirovljenog pukovnika oslovljava s (gospodine) pukovniče.
Blade

Blade

Komentirano: 29.6.2016. | 14:18

10

A di je Micevic bio kad se pocelo graditi. Jel vlasnik nije trebao dobiti suglasnost svih susjeda prije nego mu je izdana lokacijska?

Broj komentara: 20

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 12

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ovu raspravu smatramo završenom

Reagiranje 3

Ovu raspravu smatramo završenom

9.11.2017. | 12:35
Novinari HRT-a zaključuju javnu polemiku s kolumnistom SBplusa i šefom Ureda ministrice okoliša u Vladi Federacije BiH, Tomislavom Lukićem.
Novinari HRT-a zaključuju javnu polemiku s kolumnistom SBplusa i šefom Ureda ministrice okoliša u Vladi Federacije BiH, Tomislavom Lukićem.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Ozbiljan autor morao bi se služiti točnim citatima'

Reagiranje novinara HRT-a

'Ozbiljan autor morao bi se služiti točnim citatima'

7.11.2017. | 12:00
"G. Lukiću ne osporavamo pravo na komentar ali podsjećamo da bi se, ako je ozbiljan autor, pri tom morao služiti točnim informacijama i citatima, a ne konstrukcijama i insinuacijama."
"G. Lukiću ne osporavamo pravo na komentar ali podsjećamo da bi se, ako je ozbiljan autor, pri tom morao služiti točnim informacijama i citatima, a ne konstrukcijama i insinuacijama."
SBplus.hr, Slavonski Brod : Branimir Pešut oštro odgovorio Ivanu Šeremetu

Zakašnjela polemika

Branimir Pešut oštro odgovorio Ivanu Šeremetu

31.8.2017. | 11:00
Mada bismo, kao uredništvo portala, puno sretniji bili da smo, tijekom proteklih sedam godina, bili u mogućnosti prenositi polemike između umjetnika i galerista, Ivana Šeremeta i Branimira Pešuta - o njihovim i drugim djelima - niti ova nije loša jer potvrđuje našu tezu kako je u
Mada bismo, kao uredništvo portala, puno sretniji bili da smo, tijekom proteklih sedam godina, bili u mogućnosti prenositi polemike između umjetnika i galerista, Ivana Šeremeta i Branimira Pešuta - o njihovim i drugim djelima - niti ova nije loša jer potvrđuje našu tezu kako je u
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Nikoga ne krivite osim mene. Ja sam napravio propust'

Reagiranje Igora Đakovića:

'Nikoga ne krivite osim mene. Ja sam napravio propust'

16.2.2017. | 15:20
Nakon napisa o događaju koji se dogodio na Valentino kupu, tijekom kojeg je muškarac verbalno izvrjeđao ženu zbog njene pripadnosti drugoj vjeroispovjesti, u redakciju SBplusa došao je Igor Đaković, organizator turnira sa zahtijevom za objavom njegova reagiranja koje prenosimo u
Nakon napisa o događaju koji se dogodio na Valentino kupu, tijekom kojeg je muškarac verbalno izvrjeđao ženu zbog njene pripadnosti drugoj vjeroispovjesti, u redakciju SBplusa došao je Igor Đaković, organizator turnira sa zahtijevom za objavom njegova reagiranja koje prenosimo u
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Pitaju se zašto odlazimo, a ne pružaju nam ništa'

Karolina Hiler klupu je djelila s Ivanom

'Pitaju se zašto odlazimo, a ne pružaju nam ništa'

16.2.2017. | 12:30
Ponukana sudbinom svog kolege Ivana Marinića, koji je kao jedina muška babica u Hrvatskoj kruh otišao zarađivati u Njemačku, SBplus-u javila se Karolina Hiler. Za razliku od Ivana, Karolina nije dobila priliku niti odraditi stručni staž u Brodu zbog čega je odlučila otići iz ovog
Ponukana sudbinom svog kolege Ivana Marinića, koji je kao jedina muška babica u Hrvatskoj kruh otišao zarađivati u Njemačku, SBplus-u javila se Karolina Hiler. Za razliku od Ivana, Karolina nije dobila priliku niti odraditi stručni staž u Brodu zbog čega je odlučila otići iz ovog
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kriv je jer nije dovoljno ljudi - zaposlio

Najveća zamjerka:

Kriv je jer nije dovoljno ljudi - zaposlio

15.2.2017. | 18:18
Svrha osnivanja gradskog fonda je sufinanciranje projekata brodskih poduzetnika, privlačenje investitora te poticanje otvaranja novih radnih mjesta i samozapošljavanja. Osnivački kapital gradskog fonda iznosio bi 20 do 30 milijuna kuna, a taj novac bi se uplatio iz gradskog prora
Svrha osnivanja gradskog fonda je sufinanciranje projekata brodskih poduzetnika, privlačenje investitora te poticanje otvaranja novih radnih mjesta i samozapošljavanja. Osnivački kapital gradskog fonda iznosio bi 20 do 30 milijuna kuna, a taj novac bi se uplatio iz gradskog prora
SBplus.hr, Slavonski Brod : Moje nevolje s tuđim ženama (2)

Dr. Šabić još otvorenije

Moje nevolje s tuđim ženama (2)

8.2.2017. | 17:00
Ono što bi, kao moralna osoba, nakon ovakvog skandala trebao učiniti, a vjerojatno neće, jest dati ostavku na mjesto dekana. Onda bi za mene ponovo postao kolega izv. prof. dr. sc. Damir Matanović. Do tada ću se svakako suzdržati od bilo kakve suradnje kako s Matanovim fakultetom
Od sveučilišta kojem je Matanov fakultet jezgra, mogu nastati jedino – Matanovi dvori.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Moje nevolje s tuđim ženama

Dr. Marijan Šabić otvoreno

Moje nevolje s tuđim ženama

5.2.2017. | 21:00
Zbog ovakvih, ali i mnogih drugih pojava, vrijedno bi bilo pozvati nadležne institucije od inspekcija ministarstva pa sve do nacionalnog DORH-a i USKOK-a da se pozabave i detaljnije pročešljaju radnje u navedenoj instituciji.
Zbog ovakvih, ali i mnogih drugih pojava, vrijedno bi bilo pozvati nadležne institucije od inspekcija ministarstva pa sve do nacionalnog DORH-a i USKOK-a da se pozabave i detaljnije pročešljaju radnje u navedenoj instituciji.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Gladite ih po jajima jer bolje ne zaslužujemo, ako smo govna

Kad u Brod stigne ekipica iz Vlade

Gladite ih po jajima jer bolje ne zaslužujemo, ako smo govna

14.12.2016. | 23:40
Hrvatsku boli ona stvar! Brođani su ostali sami sa sobom! HDZ je govorio kako će biti drugačiji od SDP-a. No, nisu drugačiji, samo su licemjerniji jer nas "podržavaju" i slikaju se u saboru, i fotka ih Jandroković koji je i potpisao ugovor rafinerije s JANAF-om.
Hrvatsku boli ona stvar! Brođani su ostali sami sa sobom! HDZ je govorio kako će biti drugačiji od SDP-a. No, nisu drugačiji, samo su licemjerniji jer nas "podržavaju" i slikaju se u saboru, i fotka ih Jandroković koji je i potpisao ugovor rafinerije s JANAF-om.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Otvoreno pismo profesora brodske Gimnazije

Povodom karikaturalnog podaništva

Otvoreno pismo profesora brodske Gimnazije

26.10.2016. | 21:00
Kao profesor, donekle pristajući sudjelovati u toj farsi, svojim učenicima rekao sam neka barem onda paze što biraju, a biraju između dva zla, jednog većeg i jednog manjeg. Sutra, na dan simuliranih predsjedničkih izbora u SAD-u neka izaberu manje fiktivno zlo – Trumpa! Tko zna,
Kao profesor, donekle pristajući sudjelovati u toj farsi, svojim učenicima rekao sam neka barem onda paze što biraju, a biraju između dva zla, jednog većeg i jednog manjeg. Sutra, na dan simuliranih predsjedničkih izbora u SAD-u neka izaberu manje fiktivno zlo – Trumpa! Tko zna,
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pod nadzorom građana rade bolje, brže i jeftinije

Ne podcijenjujte vašu moć

Pod nadzorom građana rade bolje, brže i jeftinije

2.10.2016. | 21:21
"Molim vas da se u tijeku radova, koji se događaju u Slavonskom Brodu, pobrinu za još jedan problem. Naime ispod mosta koji vodi brema BiH nalazi se put koji povezuje Jelas s centrom grada. Međutim, taj put je u jako lošem stanju, odnosno, gotovo ga nema...
"Molim vas da se u tijeku radova, koji se događaju u Slavonskom Brodu, pobrinu za još jedan problem. Naime ispod mosta koji vodi brema BiH nalazi se put koji povezuje Jelas s centrom grada. Međutim, taj put je u jako lošem stanju, odnosno, gotovo ga nema...
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nogometni sudac ozbiljno optužuje policiju

Svaki tjedan manje jedan

Nogometni sudac ozbiljno optužuje policiju

27.9.2016. | 14:00
Povodom nemilog događaja na utakmici 1. Županijske nogometne lige u Gornjoj Vrbi - nakon čega je glavni sudac prekinuo susret - javno priopćenje izdao je predsjednik NK Omladinac. Potaknut tim priopćenjem, u redakciju SBplus, dopisom javio se sudac koji je želio ostati anoniman,
Povodom nemilog događaja na utakmici 1. Županijske nogometne lige u Gornjoj Vrbi - nakon čega je glavni sudac prekinuo susret - javno priopćenje izdao je predsjednik NK Omladinac. Potaknut tim priopćenjem, u redakciju SBplus, dopisom javio se sudac koji je želio ostati anoniman,
SBplus.hr, Slavonski Brod : City Colosseum reagirao na članak SBplus-a

Ozbiljan incident a neozbiljna reakcija

City Colosseum reagirao na članak SBplus-a

3.6.2016. | 17:00
Suprotno tvrdnjama iz Vašeg komentara u članku, a što ste i sami potvrdili u tekstu članka, o navedenom događaju je obaviješten centar 112 te su policijski službenici bili u shopping centru, napravili uviđaj te ustvrdili da ne postoji nikakva opasna situacija obzirom se u međuvre
Suprotno tvrdnjama iz Vašeg komentara u članku, a što ste i sami potvrdili u tekstu članka, o navedenom događaju je obaviješten centar 112 te su policijski službenici bili u shopping centru, napravili uviđaj te ustvrdili da ne postoji nikakva opasna situacija obzirom se u međuvre
SBplus.hr, Slavonski Brod : ''Nisam glasovala protiv amandmana Tihomira Jakovine''

Demanti Ljubice Maksimčuk:

''Nisam glasovala protiv amandmana Tihomira Jakovine''

22.3.2016. | 18:36
'Saborski zastupnici HDZ-a iz Slavonskog Broda podržavaju Brodsko sveučilište i nadamo se kako će taj projekt što prije zaživjeti', piše saborska zastupnica HDZ-a u svom demantiju kojeg objavljujemo u cijelosti.
'Saborski zastupnici HDZ-a iz Slavonskog Broda podržavaju Brodsko sveučilište i nadamo se kako će taj projekt što prije zaživjeti', piše saborska zastupnica HDZ-a u svom demantiju kojeg objavljujemo u cijelosti.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Hrvatska pošta traži ispravak navoda, uz prijetnju tužbom

Nakon upozorenja SBplus-a

Hrvatska pošta traži ispravak navoda, uz prijetnju tužbom

10.3.2016. | 22:00
U cilju točnog informiranja javnosti, a u skladu s odredbama članaka 40.-42. Zakona o medijima, zahtijevamo objavu ispravka neistinite informacije na istom ili istovrijednom mjestu najkasnije sljedeći dan po primitku ovog zahtjeva.
U cilju točnog informiranja javnosti, a u skladu s odredbama članaka 40.-42. Zakona o medijima, zahtijevamo objavu ispravka neistinite informacije na istom ili istovrijednom mjestu najkasnije sljedeći dan po primitku ovog zahtjeva.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Javna polemika Mihić - Bukvić, prilog treći

O toplinskoj energiji u Slavonskom Brodu

Javna polemika Mihić - Bukvić, prilog treći

5.3.2016. | 0:01
Nakon što smo, pod naslovom 'Neinformirani novinari šire neistine', objavili stav inženjera Marijana Mihića o problemu toplinske energije s kojim se susreću Brođani, kao član uprave Brod-plina, reagirao je inženjer Dalibor Bukvić, kako bi demantirao Mihića. U ovom, trećem prilogu
Nakon što smo, pod naslovom 'Neinformirani novinari šire neistine', objavili stav inženjera Marijana Mihića o problemu toplinske energije s kojim se susreću Brođani, kao član uprave Brod-plina, reagirao je inženjer Dalibor Bukvić, kako bi demantirao Mihića. U ovom, trećem prilogu
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brod-plin demantira tvrdnje Marijana Mihića

Zahtjev za ispravkom

Brod-plin demantira tvrdnje Marijana Mihića

29.2.2016. | 19:00
Ovdje je riječ o netočnim informacijama. Naime, iako je u razdoblju od 2008. do 2015. godine cijena energenta porasla za čak 67 posto, varijabilni dio troška, u istom razdoblju, porastao je za 16 posto.
Ovdje je riječ o netočnim informacijama. Naime, iako je u razdoblju od 2008. do 2015. godine cijena energenta porasla za čak 67 posto, varijabilni dio troška, u istom razdoblju, porastao je za 16 posto.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Neinformirani novinari šire neistine

Marijan Mihić:

Neinformirani novinari šire neistine

27.2.2016. | 23:23
Nakon što se u medijima zahuktala tema 'Grijanje i razdjelnici', naš posjetitelj Marijan Mihić ing.el., iz Slavonskog Broda, reagirao je svojim komentarom u kojem kritizira neinformiranost novinara i neistine objavljene pod bombastičnim naslovom: 'Prevareni smo'.
Nakon što se u medijima zahuktala tema 'Grijanje i razdjelnici', naš posjetitelj Marijan Mihić ing.el., iz Slavonskog Broda, reagirao je svojim komentarom u kojem kritizira neinformiranost novinara i njihove neistine objavljene u članku 24sata: 'Prevareni smo'.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Vodi se računa o posjetiteljima

Na Gradskim bazenima

Vodi se računa o posjetiteljima

7.8.2015. | 10:25
SBplus.hr, Slavonski Brod : Križni put, izdaja, žrtve, zločin, glad, tragedija

Nives Romanjek

Križni put, izdaja, žrtve, zločin, glad, tragedija

19.5.2015. | 11:30
Dakle, radi se o čovjeku kojeg bi se tek moglo nazvati manekenom jednog vremena i ideologije, a ne 'ustašom'.
Dakle, radi se o čovjeku kojeg bi se tek moglo nazvati manekenom jednog vremena i ideologije, a ne 'ustašom'.
SBplus.hr, Slavonski Brod :