Politika : Uprava/Samouprava

Objavljeno: 29.6.2018. u 14:25
Prikaza: 5974
|
Autor: AP./JZ./SBplus

'Trgovanje povlaštenim informacijama'

Slavica Lemaić laže, ili ima povlašten položaj u društvu

AP/ŽG/SBplus
Foto: AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili ima povlaštene informacije iz državnih institucija, za koje nitko drugi ne zna, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara, koji je podnio kaznenu prijavu...

SLAVONSKI BROD - Osma sjednica Gradskog vijeća Slavonskog Broda započela je proširenjem dnevnog reda s točkama koje se odnose na obnovu srušene kuće Đure Đakovića i donošenje Prijedloga odluke o izradi strategije za mlade, što je svih 20 nazočnih vijećnika jednoglasno prihvatilo. Svi su nazočni vijećnici digli ruku i za usvajanje tako proširenog dnevnog reda kao i za zapisnik s prethodne sjednice nakon čega se, uobičajeno, prešlo na aktualno prijepodne.

Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Još ranije postavljana pitanja, zbog nezadovoljstva odgovorima, danas je u pisanom obliku dostavila vijećnica Ilijana Vrbat Pejić (HSP). Umjesto nje pročitao ih je predsjednik vijeća Stribor Valenta, a odnosila su se na stanja u poduzetničkoj zoni Bjeliš te ulaganju grada u poticanje poduzetništva. 

- Trenutno se izvode arheološkoa istraživanja u sjevernom dijelu. Prošle godine odrađena su istraživanja na južnom dijelu tako da postoje trenutno područja koja su spremna za investitore. Što se tiče poticanja poduzetništva sve što je Gradsko vijeće donijelo svojim aktima i provedeno je - odgovorio je gradonačelnik Mirko Duspara, no vijećnica je izrazila nezadovoljstvo i ukazala na kršenje Poslovnika obzirom da je riječ o pitanjima koja su ponovljena više puta.

- Ako gradonačelnik više puta ne odgovori na pitanje krši članak 73. Poslovnika. Danas sam pitanje postavila u pisanom obliku i očekivala pisani odgovor jer je opširno no odgovor nisam dobila - kazala je Vrbat Pejić istaknuvši kako uz gradonačelnika poslovnik krši i predsjednik vijeća Stribor Valenta. Unatoč upozorenju predsjednika Valente kako joj je oduzeo riječ, vijećnica je nastavila sa svojim izlaganjem zbog čega je zaradila opomenu.

Vijećnik Tomislav Tekić (HDZ) upitao je gradonačelnika Dusparu  "Što činite da zaustavite odlazak sve većeg broja mladih iz ovoga grada?"

Gradonačelnik Duspara je odgovorio kako poduzimaju niz mjera, od izgradnje stanova za mlade, osiguranaj zemljišta za gradnju kuća, pomoć za novorođenčad. - Činimo koliko možemo, ali nismo mi krivi što mladi odlaze. Nažalost bez onih vaših gore (HDZ op.a.) teško možemo zaustaviti odlazak mladih. Vaša Vlada je zemlju koja je mogla biti među najrazvijenija dovela na rub bankrota. Mladi odlaze iz svih gradova Hrvatske koja je po razvijenosti ispod Afrike, uz ostalo, u svome odgovoru naveo gradonačelnik Duspara.

U raspravi koja je uslijedila, zbog toga što je i nakon tri upozorenja o upadanju u riječ, vijećnik Tekić nastavio na isti način, predsjednik Valenta izrekao je opomenu i njemu.

No tu se sa 'žutim kartonima' nije stalo. Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Incidentna situacija, koja je vijećnike HDZ-a motivirala da napuste sjednicu, pak, bila je kamilica u odnosu na spektakularnu informaciju koju je, u cilju samopromocije, objavila vijećnica Slavica Lemaić tvrdeći kako ima podatak da - nakon ekološke nesreće koju je uzrokovala tvrtka generala Ivana Čermaka - nije došlo do zagađenja vode nego da su tek "kontaminirani uzorci".

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili pak ima povlaštene informacije iz državnih institucija, koje nitko drugi nema, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara koji je tim institucijama podnio kaznenu prijavu, niti je o tome informirano 90 tisuća građana koji su tijekom uskrsnih blagdana bili u panici pijući vodu iz vatrogasnih i drugih cisterni.

Broj komentara: 37

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:53

1

I to sa Korčulom je isto ADZ-ova retorika. Stvorili smo Hrvatsku pa sad možemo s njom šta hoćemo. Zvuči poznato?
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:45

2

Ako dokažeš da sam u ADZ-u, šapnut ću ti na uho da ispadaš glup nabrajajući koalicijske partnere svog nalogodavca. Aktualne i bivše ;-P
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:10

3

Mini jedino što čemo u tišini platiti su redom gucić, kutle ,pašalič, ankica. nevenka. kalmeta ,linić , karamarko ,todorić, merzel sanader rimac itd a ti nastavi niz
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:06

4

mini star. mani se osobnih mržnji a tvoj todorić koji je je uz pomoć jataka iz tri zaseoka prodao dio domovine rusima on je je ok a ovaj koji je vratio korčulu brodu on je loš , realnost molim a iskrano boli me i za jednog i drugog
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 11:16

5

Markiću, dakle ti tvrdiš da lovu od Korčule treba dati Duspari za zasluge? Koja je onda razlika između njega i HDZ-a? Meni je svejedno, javni novci u privatnim đepovima nije ono za što se ja zalažem. A tu tupavu retoriku, ako nisi s nama onda si u HDZ-u si i pokupio od HDZ-a. Valjda ti je Babo nudio više od bivše stranke pa si prešao. Priglup si pa ne možeš shvatiti da postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom, i koji kritiziraju po djelima a ne po stranačkim bojama. Udruga pravaš i ADZ, isto sranje, drugo pakiranje. Ni po čemu se ne razlikuju. Ionako je Babu na vlast doveo baš taj tvoj ADZ. 2005. kad su ga doveli na vlast, to je bio neki drugi ADZ, nije se znalo kakvi su? Nekritički braniš Babu za svaku glupost koju napravi. Nitko nije bezgrešan. Osim Babe. Po tebi. Žalit će se kome još? EU sudu? Pa kad i tu izgubi samo će hladno ustvrdit kako su i oni korumpirani? A mi ćemo to lijepo u tišini platiti.
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 7.7.2018. | 2:04

6

Svojevremeno su pojedinci iz Broda, uz potporu gradskih vjećnika, poželjeli opljačkati grad Brod za 57.000.000 kuna (slučaj Korčula). Kako je taj slučaj ipak riješen u korist grada zahvaljujući jedino Duspari i jednoj lojalnoj građanki, on je zadužio grad da mu isplaćuje plaću slijedećih 215 godina, a da ništa ne radi. Računajte sami, ako znate matematiku...A mogao se predati i okriviti prethodne gradonačelnike da su oni unakazili Brod. No nije odustao, a neće niti sada. Postoje više instance na koje se može i treba žaliti. Ne žaliti se, znači, predati se, a pravda je na njegovoj strani...mini_star ima samo jednu jedinu želju da on ode, da podnese ostavku, a da njegov HDZ-ovci počnu vladati onako kako oni znaju. Postoje viši sudovi od ovih naših, u Europi, koji imaju pravi aršin i znaju što je pravica...
mini_star

mini_star

Komentirano: 6.7.2018. | 23:12

7

Ivosvitnjak, piše se članak o Lidlu, samo ne znam jel autor Held ili Macan. Uglavnom, optužit će korumpirane sudove, dakako. Duspara da je iole moralan, nakon ovog bi podnio ostavku i nadoknadio troškove iz vlastitih đepova.
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 18:51

8

Vjerujem gospođici Lemaić xy http://www.brodportal.hr/m/clanak/gradski-marsal-duspara:-komunisticke-metode-cemo-ovaj-puta-mi-morati-platiti-19890
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 13:13

9

Ja vjerujem gospođici Lemaić i gospodinu Bošnjakoviću, http://ebrod.net/m/vijest.php?id=24738
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 2.7.2018. | 22:35

10

Ivosvitnjak...argumentirano si savjetovao marketinga. Ti bi jednom prostom rečenicom od 3 riječi objasnio svaki problem u Brodu?? Pripadaš HDZ-u. Odmah se da zaključiti. Marketing kulturno i lijepo objašnjava onima koji traže argumente. Tebi ne vrijedi objašnjavati, jer ionako ne možeš shvatiti problematiku o kojoj se govori...Marketing cepaj te neznalice...

Broj komentara: 37

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 1234

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : I Grad Slavonski Brod otpisat će neka potraživanja

Još jedna mjera za najugroženije

I Grad Slavonski Brod otpisat će neka potraživanja

19.9.2018. | 21:20
Upravni odjel za financije i računovodstvo će nakon izvršene analize dokumentacije koja se odnosi na vrstu i visinu dugovanja dužnika, utvrditi dužnike i dugove koji se mogu otpisati i prijedlog za donošenje zasebne odluke o otpisu.
Upravni odjel za financije i računovodstvo će nakon izvršene analize dokumentacije koja se odnosi na vrstu i visinu dugovanja dužnika, utvrditi dužnike i dugove koji se mogu otpisati i prijedlog za donošenje zasebne odluke o otpisu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Razvoj kompetencija i bolja mogućnost zapošljavanja

Projekti Challenge IT, TURN i STEMčići

Razvoj kompetencija i bolja mogućnost zapošljavanja

19.9.2018. | 15:57
Riječ je o projektima koji će kroz različite edukacije i radionice omogućiti sudionicima razvoj kompetencija na području gospodarstva, IT-a, robotike,...
Riječ je o projektima koji će kroz različite edukacije i radionice omogućiti sudionicima razvoj kompetencija na području gospodarstva, IT-a, robotike,...
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pogledajte priručnik o antikorupciji namijenjen nastavnicima

Hrvatska zajednica županija

Pogledajte priručnik o antikorupciji namijenjen nastavnicima

19.9.2018. | 9:20
Autori navedenog priručnika su dr.sc. Marina Funduk i mr.sc. Krševan Antun Dujmović te je prema njihovim riječima „cilj bio izraditi radni materijal koji nastavnici mogu koristiti u uvođenju i djelomičnom proširenju nastavnih predmeta materijalima vezanim uz borbu protiv korupcij
Autori navedenog priručnika su dr.sc. Marina Funduk i mr.sc. Krševan Antun Dujmović te je prema njihovim riječima „cilj bio izraditi radni materijal koji nastavnici mogu koristiti u uvođenju i djelomičnom proširenju nastavnih predmeta materijalima vezanim uz borbu protiv korupcij
SBplus.hr, Slavonski Brod : Je li gradonačelnik zadovoljio radom u prvoj polovici 2018.?

Gradski vijećnici ponovno zasjedaju

Je li gradonačelnik zadovoljio radom u prvoj polovici 2018.?

18.9.2018. | 21:00
O tome je li u prvih šest mjeseci ove godine gradonačelnik Duspara svojim radom zadovoljio gradske vijećnike saznat ćemo na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća, na kojoj će vijećnicima biti na raspravu dano i polugodišnje izvješće o izvršenju ovogodišnjeg gradskog proračuna.
O tome je li u prvih šest mjeseci ove godine gradonačelnik Duspara svojim radom zadovoljio gradske vijećnike saznat ćemo na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća, na kojoj će vijećnicima biti na raspravu dano i polugodišnje izvješće o izvršenju ovogodišnjeg gradskog proračuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod : U tijeku je predaja zahtijeva za subvenciju prijevoza

Učenici i studenti

U tijeku je predaja zahtijeva za subvenciju prijevoza

17.9.2018. | 15:10
Učenicima srednjih škola, čije je mjesto školovanja udaljeno više od 5 kilometara od mjesta stanovanja javni prijevoz sufinancira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te oni ne trebaju podnositi zahtiejve u gradu.
Učenicima srednjih škola, čije je mjesto školovanja udaljeno više od 5 kilometara od mjesta stanovanja javni prijevoz sufinancira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te oni ne trebaju podnositi zahtiejve u gradu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Evo kako napreduju radovi na energetskoj obnovi vrtića

Projekt obnove "Maslačka"

Evo kako napreduju radovi na energetskoj obnovi vrtića

17.9.2018. | 15:00
Radovi na obnovi obuhvaćaju toplinsku izolaciju zidova, stropova, podova i krova, zamjenu vanjske stolarije, izgradnju solarnog kolektorskog sustava za podršku sustavu grijanja, izgradnju energetski učinkovitog sustava hlađenja, ali i radove na kotlovnici te zamjeni postojeće unu
Radovi na obnovi obuhvaćaju toplinsku izolaciju zidova, stropova, podova i krova, zamjenu vanjske stolarije, izgradnju solarnog kolektorskog sustava za podršku sustavu grijanja, izgradnju energetski učinkovitog sustava hlađenja, ali i radove na kotlovnici te zamjeni postojeće unu
SBplus.hr, Slavonski Brod : Donosimo popis lokacija na kojima će zaprašivati komarce

Zaprašivanje na preporuku Zavoda

Donosimo popis lokacija na kojima će zaprašivati komarce

13.9.2018. | 12:14
Uz upozorenja građanima neka se u svojim dvorištima rješavaju bespotrebnih nakupina većih količina vode oko koje se skupljaju komarci, iz Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije preporučili su Gradskoj upravi Slavonskog Broda novo tretiranje komaraca. Evo u kojem vrem
Uz upozorenja građanima neka se u svojim dvorištima rješavaju bespotrebnih nakupina većih količina vode oko koje se skupljaju komarci, iz Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije preporučili su Gradskoj upravi Slavonskog Broda novo tretiranje komaraca. Evo u kojem vrem
SBplus.hr, Slavonski Brod : Do kada možete predati zahtjev za sufinanciranje udžbenika

Produljen rok

Do kada možete predati zahtjev za sufinanciranje udžbenika

13.9.2018. | 9:30
Produljen je rok za predaju zahtijeva Gradskoj upravi Slavonskog Broda za sufinanciranjem škoslkih užbenika. Pročitajte do kada je rok produljen i tko sve može ostvariti ovo pravo.
Produljen je rok za predaju zahtijeva Gradskoj upravi Slavonskog Broda za sufinanciranjem škoslkih užbenika. Pročitajte do kada je rok produljen i tko sve može ostvariti ovo pravo.
SBplus.hr, Slavonski Brod : I vi možete poboljšati život u Slavonskom Brodu

Prilika da se čuje i Vaš glas

I vi možete poboljšati život u Slavonskom Brodu

12.9.2018. | 11:15
Ako spadate u onu kategoriju koja misli kako ima dobre prijedloge za bolji život u Gradu Slavonskom Brodu, Gradska uprava pruža Vam mogućnost da svoje ideje i realizirate.
Ako spadate u onu kategoriju koja misli kako ima dobre prijedloge za bolji život u Gradu Slavonskom Brodu, Gradska uprava pruža Vam mogućnost da svoje ideje i realizirate.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Napreduju radovi na rekonstrukciji najduže gradske ulice

Radovi vrijedni 9,4 milijuna kuna

Napreduju radovi na rekonstrukciji najduže gradske ulice

12.9.2018. | 10:25
Radovi na jednoj od najdužih gradskih prometnica vrijedni su 9,4 milijuna kuna, od čega su, prema Ugovoru o financiranju ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta, Gradu Slavonskom Brodu dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 7,5 milijuna.
Radovi na jednoj od najdužih gradskih prometnica vrijedni su 9,4 milijuna kuna, od čega su, prema Ugovoru o financiranju ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta, Gradu Slavonskom Brodu dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 7,5 milijuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kreće i energetska obnova brodske bolnice

Ulaganje vrijedno 107 milijuna kuna

Kreće i energetska obnova brodske bolnice

11.9.2018. | 13:45
U sklopu projekta, energetski će biti obnovljena upravna zgrada te zgrade infektologije, kirurgije, neurologije, psihijatrije i patologije Opće bolnice „Dr. Josip Benčević" te Dom za starije i nemoćne u Slavonskom Brodu.
U sklopu projekta, energetski će biti obnovljena upravna zgrada te zgrade infektologije, kirurgije, neurologije, psihijatrije i patologije Opće bolnice „Dr. Josip Benčević" te Dom za starije i nemoćne u Slavonskom Brodu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Grad i ove godine subvencionira prijevoz učenika

Prijave u tijeku

Grad i ove godine subvencionira prijevoz učenika

11.9.2018. | 11:25
Srednjoškolcima, čije je mjesto školovanja udaljeno više od pet kilometara od mjesta stanovanja javni prijevoz sufinancira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te oni ne trebaju podnositi Gradu zamolbe za subvencioniranje.
Srednjoškolcima, čije je mjesto školovanja udaljeno više od pet kilometara od mjesta stanovanja javni prijevoz sufinancira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te oni ne trebaju podnositi Gradu zamolbe za subvencioniranje.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Zajedno u obranu od poplava

Sava ne poznaje granice:

Zajedno u obranu od poplava

11.9.2018. | 9:05
U sklopu projekta nabavit će se i deset automatskih vanjskih defibrilatora koji će biti na najudaljenijim točkama županije.
U sklopu projekta nabavit će se i deset automatskih vanjskih defibrilatora koji će biti na najudaljenijim točkama županije.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Započeli s izgradnjom kolnika i odvodnje

U tri brodska naselja

Započeli s izgradnjom kolnika i odvodnje

10.9.2018. | 14:15
Ukupna vrijednost radova na izgradnji kolnika i odvodnje na tri lokacije u Slavonskom Brodu iznosi više od milijun kuna.
Ukupna vrijednost radova na izgradnji kolnika i odvodnje na tri lokacije u Slavonskom Brodu iznosi više od milijun kuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod : U sportske objekte uloženo 130 milijuna kuna

U posljednjih 13 godina

U sportske objekte uloženo 130 milijuna kuna

10.9.2018. | 12:05
U posljednjih 13 godina u sportske objekte je uloženo 130 milijuna kuna, a trenutno su u tijeku radovi na nova dva objekta ukupne vrijednosti 782.800 kuna.
U posljednjih 13 godina u sportske objekte je uloženo 130 milijuna kuna, a trenutno su u tijeku radovi na nova dva objekta ukupne vrijednosti 782.800 kuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ponovno s radom krenuli unutarnji bazeni

Gradski bazeni

Ponovno s radom krenuli unutarnji bazeni

4.9.2018. | 20:03
Doznali smo jesu li mijenjali cijene ulaznica za unutarnje bazene te koliko iznose.
Doznali smo jesu li mijenjali cijene ulaznica za unutarnje bazene te koliko iznose.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Hrvatsko srpskom suradnjom u borbi protiv poplava

Suradnja brodske županije i Šapca (SRB)

Hrvatsko srpskom suradnjom u borbi protiv poplava

4.9.2018. | 17:00
Brodsko-posavska županija i sprski grad Šabac partneri su na projektu zajedničke suradnje u izvanrednim situacijama do kojih može doći u slivu rijeke Save. Evo što je do sada učinjeno na tom polju te kakva je opremljenost žurnih službi u slučaju potrebe.
Brodsko-posavska županija i sprski grad Šabac partneri su na projektu zajedničke suradnje u izvanrednim situacijama do kojih može doći u slivu rijeke Save. Evo što je do sada učinjeno na tom polju te kakva je opremljenost žurnih službi u slučaju potrebe.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pogledajte kako "Trnoružica" izgleda danas

Završena obnova vrtića

Pogledajte kako "Trnoružica" izgleda danas

4.9.2018. | 15:50
Završena je obnova zgrade jednog od najstarijih dječjih vrtića u Slavonskom Brodu - DV "Trnoružica". Kako sada prostor izgleda unutra pogledajte u fotogaleriji.
Završena je obnova zgrade jednog od najstarijih dječjih vrtića u Slavonskom Brodu - DV "Trnoružica". Kako sada prostor izgleda unutra pogledajte u fotogaleriji.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Novi suci porotnici za mladež dali svečanu prisegu

Pred predsjednikom Županijske skupštine

Novi suci porotnici za mladež dali svečanu prisegu

3.9.2018. | 17:55
"Ovo polaganje prisege završni je čin zakonske procedure koju suci porotnici moraju proći. To samo pokazuje kolika je važnost i značaj sudaca porotnika za mladež, kao dijela pravosudnog tima koji aktivno sudjeluju u kaznenim postupcima protiv mladih počinitelja."
"Ovo polaganje prisege završni je čin zakonske procedure koju suci porotnici moraju proći. To samo pokazuje kolika je važnost i značaj sudaca porotnika za mladež, kao dijela pravosudnog tima koji aktivno sudjeluju u kaznenim postupcima protiv mladih počinitelja."
SBplus.hr, Slavonski Brod : Župan Marušić sa suradnicima u školskim učionicama

Prigodom početka škoslke godine

Župan Marušić sa suradnicima u školskim učionicama

3.9.2018. | 17:50
Župan Marušić pozdravio je ovakav iskorak u obrazovanju te obećao daljnju potporu Županije ovom i sličnim programima kojima je cilj unaprijediti obrazovni sustav, a svim učenicima i nastavnicima poželio uspješan početak nastave.
Župan Marušić pozdravio je ovakav iskorak u obrazovanju te obećao daljnju potporu Županije ovom i sličnim programima kojima je cilj unaprijediti obrazovni sustav, a svim učenicima i nastavnicima poželio uspješan početak nastave.
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :