Politika : Uprava/Samouprava

Objavljeno: 29.6.2018. u 14:25
Prikaza: 5852
|
Autor: AP./JZ./SBplus

'Trgovanje povlaštenim informacijama'

Slavica Lemaić laže, ili ima povlašten položaj u društvu

AP/ŽG/SBplus
Foto: AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili ima povlaštene informacije iz državnih institucija, za koje nitko drugi ne zna, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara, koji je podnio kaznenu prijavu...

SLAVONSKI BROD - Osma sjednica Gradskog vijeća Slavonskog Broda započela je proširenjem dnevnog reda s točkama koje se odnose na obnovu srušene kuće Đure Đakovića i donošenje Prijedloga odluke o izradi strategije za mlade, što je svih 20 nazočnih vijećnika jednoglasno prihvatilo. Svi su nazočni vijećnici digli ruku i za usvajanje tako proširenog dnevnog reda kao i za zapisnik s prethodne sjednice nakon čega se, uobičajeno, prešlo na aktualno prijepodne.

Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Još ranije postavljana pitanja, zbog nezadovoljstva odgovorima, danas je u pisanom obliku dostavila vijećnica Ilijana Vrbat Pejić (HSP). Umjesto nje pročitao ih je predsjednik vijeća Stribor Valenta, a odnosila su se na stanja u poduzetničkoj zoni Bjeliš te ulaganju grada u poticanje poduzetništva. 

- Trenutno se izvode arheološkoa istraživanja u sjevernom dijelu. Prošle godine odrađena su istraživanja na južnom dijelu tako da postoje trenutno područja koja su spremna za investitore. Što se tiče poticanja poduzetništva sve što je Gradsko vijeće donijelo svojim aktima i provedeno je - odgovorio je gradonačelnik Mirko Duspara, no vijećnica je izrazila nezadovoljstvo i ukazala na kršenje Poslovnika obzirom da je riječ o pitanjima koja su ponovljena više puta.

- Ako gradonačelnik više puta ne odgovori na pitanje krši članak 73. Poslovnika. Danas sam pitanje postavila u pisanom obliku i očekivala pisani odgovor jer je opširno no odgovor nisam dobila - kazala je Vrbat Pejić istaknuvši kako uz gradonačelnika poslovnik krši i predsjednik vijeća Stribor Valenta. Unatoč upozorenju predsjednika Valente kako joj je oduzeo riječ, vijećnica je nastavila sa svojim izlaganjem zbog čega je zaradila opomenu.

Vijećnik Tomislav Tekić (HDZ) upitao je gradonačelnika Dusparu  "Što činite da zaustavite odlazak sve većeg broja mladih iz ovoga grada?"

Gradonačelnik Duspara je odgovorio kako poduzimaju niz mjera, od izgradnje stanova za mlade, osiguranaj zemljišta za gradnju kuća, pomoć za novorođenčad. - Činimo koliko možemo, ali nismo mi krivi što mladi odlaze. Nažalost bez onih vaših gore (HDZ op.a.) teško možemo zaustaviti odlazak mladih. Vaša Vlada je zemlju koja je mogla biti među najrazvijenija dovela na rub bankrota. Mladi odlaze iz svih gradova Hrvatske koja je po razvijenosti ispod Afrike, uz ostalo, u svome odgovoru naveo gradonačelnik Duspara.

U raspravi koja je uslijedila, zbog toga što je i nakon tri upozorenja o upadanju u riječ, vijećnik Tekić nastavio na isti način, predsjednik Valenta izrekao je opomenu i njemu.

No tu se sa 'žutim kartonima' nije stalo. Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Incidentna situacija, koja je vijećnike HDZ-a motivirala da napuste sjednicu, pak, bila je kamilica u odnosu na spektakularnu informaciju koju je, u cilju samopromocije, objavila vijećnica Slavica Lemaić tvrdeći kako ima podatak da - nakon ekološke nesreće koju je uzrokovala tvrtka generala Ivana Čermaka - nije došlo do zagađenja vode nego da su tek "kontaminirani uzorci".

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili pak ima povlaštene informacije iz državnih institucija, koje nitko drugi nema, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara koji je tim institucijama podnio kaznenu prijavu, niti je o tome informirano 90 tisuća građana koji su tijekom uskrsnih blagdana bili u panici pijući vodu iz vatrogasnih i drugih cisterni.

Broj komentara: 43

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:53

1

I to sa Korčulom je isto ADZ-ova retorika. Stvorili smo Hrvatsku pa sad možemo s njom šta hoćemo. Zvuči poznato?
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:45

2

Ako dokažeš da sam u ADZ-u, šapnut ću ti na uho da ispadaš glup nabrajajući koalicijske partnere svog nalogodavca. Aktualne i bivše ;-P
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:10

3

Mini jedino što čemo u tišini platiti su redom gucić, kutle ,pašalič, ankica. nevenka. kalmeta ,linić , karamarko ,todorić, merzel sanader rimac itd a ti nastavi niz
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:06

4

mini star. mani se osobnih mržnji a tvoj todorić koji je je uz pomoć jataka iz tri zaseoka prodao dio domovine rusima on je je ok a ovaj koji je vratio korčulu brodu on je loš , realnost molim a iskrano boli me i za jednog i drugog
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 11:16

5

Markiću, dakle ti tvrdiš da lovu od Korčule treba dati Duspari za zasluge? Koja je onda razlika između njega i HDZ-a? Meni je svejedno, javni novci u privatnim đepovima nije ono za što se ja zalažem. A tu tupavu retoriku, ako nisi s nama onda si u HDZ-u si i pokupio od HDZ-a. Valjda ti je Babo nudio više od bivše stranke pa si prešao. Priglup si pa ne možeš shvatiti da postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom, i koji kritiziraju po djelima a ne po stranačkim bojama. Udruga pravaš i ADZ, isto sranje, drugo pakiranje. Ni po čemu se ne razlikuju. Ionako je Babu na vlast doveo baš taj tvoj ADZ. 2005. kad su ga doveli na vlast, to je bio neki drugi ADZ, nije se znalo kakvi su? Nekritički braniš Babu za svaku glupost koju napravi. Nitko nije bezgrešan. Osim Babe. Po tebi. Žalit će se kome još? EU sudu? Pa kad i tu izgubi samo će hladno ustvrdit kako su i oni korumpirani? A mi ćemo to lijepo u tišini platiti.
legionar

legionar

Komentirano: 7.7.2018. | 7:16

6

markething, kažeš dvoje..Marić (Komunalac), Jarić (Vodovod)...a gdje npr.od Rubila rade snaja i sin ?? Šefovi u Komunalcu..a gdje od Ilića rade sin i kćer?? Kćer u vrtiću,a sin u Komunalcu..A zaboravio si i Valentu svršenog bosanskog studenta koji puše u isti rog i radi u Vodovodu..
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 7.7.2018. | 2:04

7

Svojevremeno su pojedinci iz Broda, uz potporu gradskih vjećnika, poželjeli opljačkati grad Brod za 57.000.000 kuna (slučaj Korčula). Kako je taj slučaj ipak riješen u korist grada zahvaljujući jedino Duspari i jednoj lojalnoj građanki, on je zadužio grad da mu isplaćuje plaću slijedećih 215 godina, a da ništa ne radi. Računajte sami, ako znate matematiku...A mogao se predati i okriviti prethodne gradonačelnike da su oni unakazili Brod. No nije odustao, a neće niti sada. Postoje više instance na koje se može i treba žaliti. Ne žaliti se, znači, predati se, a pravda je na njegovoj strani...mini_star ima samo jednu jedinu želju da on ode, da podnese ostavku, a da njegov HDZ-ovci počnu vladati onako kako oni znaju. Postoje viši sudovi od ovih naših, u Europi, koji imaju pravi aršin i znaju što je pravica...
mini_star

mini_star

Komentirano: 6.7.2018. | 23:12

8

Ivosvitnjak, piše se članak o Lidlu, samo ne znam jel autor Held ili Macan. Uglavnom, optužit će korumpirane sudove, dakako. Duspara da je iole moralan, nakon ovog bi podnio ostavku i nadoknadio troškove iz vlastitih đepova.
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 18:51

9

Vjerujem gospođici Lemaić xy http://www.brodportal.hr/m/clanak/gradski-marsal-duspara:-komunisticke-metode-cemo-ovaj-puta-mi-morati-platiti-19890
Dugidan

Dugidan

Komentirano: 6.7.2018. | 13:19

10

Ivo svitnjak,nahrani marvu i ništa ne diraj, https://net.hr/danas/hrvatska/mirovinska-reforma-ali-55-milijardi-za-penzije-branitelja-nitko-ne-dira-sator-je-doveo-ovu-vlast-i-sada-ispunjavaju-njihove-zelje/

Broj komentara: 43

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 12345

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : I Grad Slavonski Brod s ministarstvima sklopio ugovore

U Vinkovcima se jučer samo potpisivalo

I Grad Slavonski Brod s ministarstvima sklopio ugovore

21.7.2018. | 15:00
Na području grada 62 žene će kroz godinu dana brinuti o 285 korisnika kojima je prijeko potrebna pomoć. Osim na stare, nemoćne i bolesne, grad je najviše usmjeren prema djeci pa je, osim energetskih obnova, u tijeku priprema izgradnje novog vrtića.
Na području grada 62 žene će kroz godinu dana brinuti o 285 korisnika kojima je prijeko potrebna pomoć. Osim na stare, nemoćne i bolesne, grad je najviše usmjeren prema djeci pa je, osim energetskih obnova, u tijeku priprema izgradnje novog vrtića.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brodski branitelji stali uz gradonačelnika Dusparu

Čermakove prozivke nazvali sramotnima

Brodski branitelji stali uz gradonačelnika Dusparu

20.7.2018. | 16:00
Branitelji su u sukobu Duspare i generala Čermaka jasno zauzeli stranu te poručili kako su 'sve prozivke i optužbe na račun gradonačelnika i Grada Slavonskog Broda od strane tvrtke Crodux, koja je uzrokovala incident, neopravdane i lažne, a nadasve sramotne'.
Branitelji su u sukobu Duspare i generala Čermaka jasno zauzeli stranu te poručili kako su 'sve prozivke i optužbe na račun gradonačelnika i Grada Slavonskog Broda od strane tvrtke Crodux, koja je uzrokovala incident, neopravdane i lažne, a nadasve sramotne'.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ukoliko volite rad s djecom prijavite se, traže 51 radnika

Javni poziv za pomoćnike u nastavi

Ukoliko volite rad s djecom prijavite se, traže 51 radnika

20.7.2018. | 14:30
Objavljen je javni poziv za zapošljavanje 51 osobe kojoj je primarna zadaća pomaganje djeci s teškoćama u razvoju u nastavi. Jedan od uvjeta je da imate barem srednju stručnu spremu, a rok za podnošenje prijava istječe uskoro.
Objavljen je javni poziv za zapošljavanje 51 osobe kojoj je primarna zadaća pomaganje djeci s teškoćama u razvoju u nastavi. Jedan od uvjeta je da imate barem srednju stručnu spremu, a rok za podnošenje prijava istječe uskoro.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Imamo rješenje za onečišćenje zraka u Brodu'

Most poručuje:

'Imamo rješenje za onečišćenje zraka u Brodu'

20.7.2018. | 13:30
Ukoliko saborski zastupnici prihvate njihov prijedlog Zakona, koji su uputili u saborsku proceduru, građani Slavonskog Broda imat će čišći zrak, poručuju čelni ljudi MOST-a koji su se danas, u Slavonskom Brodu, osvrnuli i na rješenje DORH-a o kaznenoj prijavi za zagađenje vode.
Ukoliko saborski zastupnici prihvate njihov prijedlog Zakona, koji su uputili u saborsku proceduru, građani Slavonskog Broda imat će čišći zrak, poručuju čelni ljudi MOST-a koji su se danas, u Slavonskom Brodu, osvrnuli i na rješenje DORH-a o kaznenoj prijavi za zagađenje vode.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'I Luka Brod dokaz je Vladinog doprinosa razvoju Slavonije'

Premijer Andrej Plenković:

'I Luka Brod dokaz je Vladinog doprinosa razvoju Slavonije'

20.7.2018. | 12:50
U nazočnosti premijera Andreja Plenkovića, ministara Olega Butkovića i Zdravka Marića te ostalih uzvanika, u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije potpisan je 103 milijuna kuna vrijedan ugovor o nadogradnji infrastrukture u Luci Brod.
U nazočnosti premijera Andreja Plenkovića, ministara Olega Butkovića i Zdravka Marića te ostalih uzvanika, u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije potpisan je 103 milijuna kuna vrijedan ugovor o nadogradnji infrastrukture u Luci Brod.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Županijsko državno odvjetništvo službeno se obratilo Gradu

Nastavak priče o vodi

Županijsko državno odvjetništvo službeno se obratilo Gradu

20.7.2018. | 11:30
Nakon više od 100 dana, Županijsko državno odvjetništvo i službeno je uputilo prema Gradu Slavonskom Brodu rješenje kojim odbacuju kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja kaznenih djela vezanih uz onečišćenje vode..
Nakon više od 100 dana, Županijsko državno odvjetništvo i službeno je uputilo prema Gradu Slavonskom Brodu rješenje kojim odbacuju kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja kaznenih djela vezanih uz onečišćenje vode.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Duspara: Nalaz državnog odvjetništva je neozbiljan

O zagađenju pitke vode

Duspara: Nalaz državnog odvjetništva je neozbiljan

19.7.2018. | 18:18
Moguća Čermakova tužba protiv mene podsjeća na tužbu korčulanskog dilera Jakše Cvitanovića Cvika protiv Ruže Tomašić, jer je bila jedna od ključnih osoba u rasvjetljavanju korčulanske narko-mreže.
Moguća Čermakova tužba protiv mene podsjeća na tužbu korčulanskog dilera Jakše Cvitanovića Cvika protiv Ruže Tomašić, jer je bila jedna od ključnih osoba u rasvjetljavanju korčulanske narko-mreže.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Koliko će ugostitelji iskeširati za mjesto u brodskoj tvrđi?

Grad raspisao natječaj za zakup

Koliko će ugostitelji iskeširati za mjesto u brodskoj tvrđi?

19.7.2018. | 17:45
Veliki broj domaćih i posjetitelja iz drugih gradova već treću godinu za redom primit će brodska tvrđava u kolovozu tijekom održavanja CMC Festivala. Proučili smo koliko grad naplaćuje prostor za pružanje različitih usluga na takvoj vrsti događanja.
Veliki broj domaćih i posjetitelja iz drugih gradova već treću godinu za redom primit će brodska tvrđava u kolovozu tijekom održavanja CMC Festivala. Proučili smo koliko grad naplaćuje prostor za pružanje različitih usluga na takvoj vrsti događanja.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Čermak: 'Tužit ću i Dusparu i Grad Slavonski Brod'

Nakon nalaza Državnog odvjetništva

Čermak: 'Tužit ću i Dusparu i Grad Slavonski Brod'

19.7.2018. | 16:00
'Tužit ćemo i gradonačelnika Dusparu i Grad Slavonski Brod za štetu koju su nam nanijeli neosnovanim tvrdnjama. Duspara je zagađenje iskoristio za lokalne političke ciljeve preko nas i to treba platiti.'
'Tužit ćemo i gradonačelnika Dusparu i Grad Slavonski Brod za štetu koju su nam nanijeli neosnovanim tvrdnjama. Duspara je zagađenje iskoristio za lokalne političke ciljeve preko nas i to treba platiti.'
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pročitajte tko je imenovan za zamjenika ODO u Slav. Brodu

Nova imenovanja državnih odvjetnika

Pročitajte tko je imenovan za zamjenika ODO u Slav. Brodu

19.7.2018. | 14:00
Imenovani zamjenici prisegnuli su pred predsjednicom Državnoodvjetničkog vijeća Snježanom Frković, a prisezi su prisustvovali Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Dražen Jelenić i ministar pravosuđa Republike Hrvatske Dražen Bošnjaković
Imenovani zamjenici prisegnuli su pred predsjednicom Državnoodvjetničkog vijeća Snježanom Frković, a prisezi su prisustvovali Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Dražen Jelenić i ministar pravosuđa Republike Hrvatske Dražen Bošnjaković
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pogledajte spektakularne fotografije s dočeka Mandže

Na dočeku više od 20 tisuća ljudi

Pogledajte spektakularne fotografije s dočeka Mandže

19.7.2018. | 10:06
Na Korzu se prema procjenama organizatora, Grada Slavonskog Broda, okupilo više od 20 tisuća ljudi. Broj kakav se ne pamti, a koliko spektakularno je sve to sinoć izgledalo najbolje govore videozapis i fotografije iz zraka koje možete pogledati u galeriji.
Na Korzu se prema procjenama organizatora, Grada Slavonskog Broda, okupilo više od 20 tisuća ljudi. Broj kakav se ne pamti, a koliko spektakularno je sve to sinoć izgledalo najbolje govore videozapis i fotografije iz zraka koje možete pogledati u galeriji.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Počeli s montažom pozornice za doček Marija Mandžukića

Na brodskom Korzu

Počeli s montažom pozornice za doček Marija Mandžukića

18.7.2018. | 9:15
Pozbnato je kako je Grad Slavonski Brod za poslijepodnevne sate osigurao i besplatan prijevoz gradskim autobusima, a jutros je stigla i pozitivna vijest iz Brod parkinga.
Pozbnato je kako je Grad Slavonski Brod za poslijepodnevne sate osigurao i besplatan prijevoz gradskim autobusima, a jutros je stigla i pozitivna vijest iz Brod parkinga.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Savjeti građanima koji na doček sutra dolaze automobilima

Mjesta za parking i preporučeni pravci

Savjeti građanima koji na doček sutra dolaze automobilima

17.7.2018. | 17:35
Zbog očekivano velikog broja posjetitelja organizatori mole posjetitelje neka ne koriste nedozvoljena pirotehnička sredstva kako bi doček prošao dostojanstveno i u što sigurnijem okruženju za sve prisutne.
Zbog očekivano velikog broja posjetitelja organizatori mole posjetitelje neka ne koriste nedozvoljena pirotehnička sredstva kako bi doček prošao dostojanstveno i u što sigurnijem okruženju za sve prisutne.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kreće izgradnja sustava za navodnjavanje

Uskoro

Kreće izgradnja sustava za navodnjavanje

17.7.2018. | 13:16
Iz Programa ruralnog razvoja Brodsko-posavskoj županiji, kao investitoru, odobren je iznos potpore prihvatljivih troškova investicije u iznosu 45.283.895,00 kn s PDV-om.
Iz Programa ruralnog razvoja Brodsko-posavskoj županiji, kao investitoru, odobren je iznos potpore prihvatljivih troškova investicije u iznosu 45.283.895,00 kn s PDV-om.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Doznali smo kada je doček Marija Mandžukića

Ekskluzivno

Doznali smo kada je doček Marija Mandžukića

17.7.2018. | 11:30
Sve je spremno za doček Marija Mandžukića u njegovom Slavonskom Brodu. Evo kada program počinje.
Sve je spremno za doček Marija Mandžukića u njegovom Slavonskom Brodu. Evo kada program počinje.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Evo kako možete do bespovratnih 75 tisuća kuna

"Znakovi kvalitete"

Evo kako možete do bespovratnih 75 tisuća kuna

16.7.2018. | 12:35
Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000,00 kuna, a maksimalni intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100%.
Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000,00 kuna, a maksimalni intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100%.
SBplus.hr, Slavonski Brod : U više od 15 slavonskobrodskih ulica nova moderna rasvjeta

Pratimo radove

U više od 15 slavonskobrodskih ulica nova moderna rasvjeta

14.7.2018. | 16:01
Elektromontažni radovi na zamjeni postojećih svjetiljki, saniranju postojećih i postavljanju novih stupova te ugradnji i dodavanju novih svjetiljki predviđeni su na 33 lokacije, ukupne dužine mreže od 15,6 kilometara. Vrijednost radova energetski učinkovite javne rasvjete je dva
Elektromontažni radovi na zamjeni postojećih svjetiljki, saniranju postojećih i postavljanju novih stupova te ugradnji i dodavanju novih svjetiljki predviđeni su na 33 lokacije, ukupne dužine mreže od 15,6 kilometara. Vrijednost radova energetski učinkovite javne rasvjete je dva
SBplus.hr, Slavonski Brod : Još jedan prilaz prilagođen osobama s invaliditetom

Završeni radovi

Još jedan prilaz prilagođen osobama s invaliditetom

14.7.2018. | 12:10
Spušteni su rubnici i asfaltirani prilazi koji će omogućiti jednostavniji i lakši te svakako sigurniji prijelaz preko ceste za osobe s invaliditetom, ali i za majke s kolicima.
Spušteni su rubnici i asfaltirani prilazi koji će omogućiti jednostavniji i lakši te svakako sigurniji prijelaz preko ceste za osobe s invaliditetom, ali i za majke s kolicima.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Slavonski Brod poručio Mandži: 'Zajedno do kraja'

Uz zahvalu za promociju Grada

Slavonski Brod poručio Mandži: 'Zajedno do kraja'

13.7.2018. | 18:05
Na nekoliko lokacija u gradu postavljeni su jumbo plakati s Marijevim fotografijama i natpisom "Zajedno do kraja", koji su znak podrške Brođana ovom velikom nogometašu koji nikada nije zaboravio odakle dolazi.
Na nekoliko lokacija u gradu postavljeni su jumbo plakati s Marijevim fotografijama i natpisom "Zajedno do kraja", koji su znak podrške Brođana ovom velikom nogometašu koji nikada nije zaboravio odakle dolazi.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kanite li na doček nogometaša imate popust

Hrvatske željeznice poručuju:

Kanite li na doček nogometaša imate popust

13.7.2018. | 17:05
Putujete li u nedjelju ili ponedjeljak vlakom imate popuste. A vjerujte nisu mali. I sve to zahvaljujući hrvatskim nogometašima i njihovim uspjesima.
Putujete li u nedjelju ili ponedjeljak vlakom imate popuste. A vjerujte nisu mali. I sve to zahvaljujući hrvatskim nogometašima i njihovim uspjesima.
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :