Politika : Uprava/Samouprava

Objavljeno: 29.6.2018. u 14:25
Prikaza: 6099
|
Autor: AP./JZ./SBplus

'Trgovanje povlaštenim informacijama'

Slavica Lemaić laže, ili ima povlašten položaj u društvu

AP/ŽG/SBplus
Foto: AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili ima povlaštene informacije iz državnih institucija, za koje nitko drugi ne zna, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara, koji je podnio kaznenu prijavu...

SLAVONSKI BROD - Osma sjednica Gradskog vijeća Slavonskog Broda započela je proširenjem dnevnog reda s točkama koje se odnose na obnovu srušene kuće Đure Đakovića i donošenje Prijedloga odluke o izradi strategije za mlade, što je svih 20 nazočnih vijećnika jednoglasno prihvatilo. Svi su nazočni vijećnici digli ruku i za usvajanje tako proširenog dnevnog reda kao i za zapisnik s prethodne sjednice nakon čega se, uobičajeno, prešlo na aktualno prijepodne.

Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Još ranije postavljana pitanja, zbog nezadovoljstva odgovorima, danas je u pisanom obliku dostavila vijećnica Ilijana Vrbat Pejić (HSP). Umjesto nje pročitao ih je predsjednik vijeća Stribor Valenta, a odnosila su se na stanja u poduzetničkoj zoni Bjeliš te ulaganju grada u poticanje poduzetništva. 

- Trenutno se izvode arheološkoa istraživanja u sjevernom dijelu. Prošle godine odrađena su istraživanja na južnom dijelu tako da postoje trenutno područja koja su spremna za investitore. Što se tiče poticanja poduzetništva sve što je Gradsko vijeće donijelo svojim aktima i provedeno je - odgovorio je gradonačelnik Mirko Duspara, no vijećnica je izrazila nezadovoljstvo i ukazala na kršenje Poslovnika obzirom da je riječ o pitanjima koja su ponovljena više puta.

- Ako gradonačelnik više puta ne odgovori na pitanje krši članak 73. Poslovnika. Danas sam pitanje postavila u pisanom obliku i očekivala pisani odgovor jer je opširno no odgovor nisam dobila - kazala je Vrbat Pejić istaknuvši kako uz gradonačelnika poslovnik krši i predsjednik vijeća Stribor Valenta. Unatoč upozorenju predsjednika Valente kako joj je oduzeo riječ, vijećnica je nastavila sa svojim izlaganjem zbog čega je zaradila opomenu.

Vijećnik Tomislav Tekić (HDZ) upitao je gradonačelnika Dusparu  "Što činite da zaustavite odlazak sve većeg broja mladih iz ovoga grada?"

Gradonačelnik Duspara je odgovorio kako poduzimaju niz mjera, od izgradnje stanova za mlade, osiguranaj zemljišta za gradnju kuća, pomoć za novorođenčad. - Činimo koliko možemo, ali nismo mi krivi što mladi odlaze. Nažalost bez onih vaših gore (HDZ op.a.) teško možemo zaustaviti odlazak mladih. Vaša Vlada je zemlju koja je mogla biti među najrazvijenija dovela na rub bankrota. Mladi odlaze iz svih gradova Hrvatske koja je po razvijenosti ispod Afrike, uz ostalo, u svome odgovoru naveo gradonačelnik Duspara.

U raspravi koja je uslijedila, zbog toga što je i nakon tri upozorenja o upadanju u riječ, vijećnik Tekić nastavio na isti način, predsjednik Valenta izrekao je opomenu i njemu.

No tu se sa 'žutim kartonima' nije stalo. Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Incidentna situacija, koja je vijećnike HDZ-a motivirala da napuste sjednicu, pak, bila je kamilica u odnosu na spektakularnu informaciju koju je, u cilju samopromocije, objavila vijećnica Slavica Lemaić tvrdeći kako ima podatak da - nakon ekološke nesreće koju je uzrokovala tvrtka generala Ivana Čermaka - nije došlo do zagađenja vode nego da su tek "kontaminirani uzorci".

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili pak ima povlaštene informacije iz državnih institucija, koje nitko drugi nema, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara koji je tim institucijama podnio kaznenu prijavu, niti je o tome informirano 90 tisuća građana koji su tijekom uskrsnih blagdana bili u panici pijući vodu iz vatrogasnih i drugih cisterni.

Broj komentara: 35

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:53

1

I to sa Korčulom je isto ADZ-ova retorika. Stvorili smo Hrvatsku pa sad možemo s njom šta hoćemo. Zvuči poznato?
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:45

2

Ako dokažeš da sam u ADZ-u, šapnut ću ti na uho da ispadaš glup nabrajajući koalicijske partnere svog nalogodavca. Aktualne i bivše ;-P
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:10

3

Mini jedino što čemo u tišini platiti su redom gucić, kutle ,pašalič, ankica. nevenka. kalmeta ,linić , karamarko ,todorić, merzel sanader rimac itd a ti nastavi niz
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:06

4

mini star. mani se osobnih mržnji a tvoj todorić koji je je uz pomoć jataka iz tri zaseoka prodao dio domovine rusima on je je ok a ovaj koji je vratio korčulu brodu on je loš , realnost molim a iskrano boli me i za jednog i drugog
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 11:16

5

Markiću, dakle ti tvrdiš da lovu od Korčule treba dati Duspari za zasluge? Koja je onda razlika između njega i HDZ-a? Meni je svejedno, javni novci u privatnim đepovima nije ono za što se ja zalažem. A tu tupavu retoriku, ako nisi s nama onda si u HDZ-u si i pokupio od HDZ-a. Valjda ti je Babo nudio više od bivše stranke pa si prešao. Priglup si pa ne možeš shvatiti da postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom, i koji kritiziraju po djelima a ne po stranačkim bojama. Udruga pravaš i ADZ, isto sranje, drugo pakiranje. Ni po čemu se ne razlikuju. Ionako je Babu na vlast doveo baš taj tvoj ADZ. 2005. kad su ga doveli na vlast, to je bio neki drugi ADZ, nije se znalo kakvi su? Nekritički braniš Babu za svaku glupost koju napravi. Nitko nije bezgrešan. Osim Babe. Po tebi. Žalit će se kome još? EU sudu? Pa kad i tu izgubi samo će hladno ustvrdit kako su i oni korumpirani? A mi ćemo to lijepo u tišini platiti.
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 7.7.2018. | 2:04

6

Svojevremeno su pojedinci iz Broda, uz potporu gradskih vjećnika, poželjeli opljačkati grad Brod za 57.000.000 kuna (slučaj Korčula). Kako je taj slučaj ipak riješen u korist grada zahvaljujući jedino Duspari i jednoj lojalnoj građanki, on je zadužio grad da mu isplaćuje plaću slijedećih 215 godina, a da ništa ne radi. Računajte sami, ako znate matematiku...A mogao se predati i okriviti prethodne gradonačelnike da su oni unakazili Brod. No nije odustao, a neće niti sada. Postoje više instance na koje se može i treba žaliti. Ne žaliti se, znači, predati se, a pravda je na njegovoj strani...mini_star ima samo jednu jedinu želju da on ode, da podnese ostavku, a da njegov HDZ-ovci počnu vladati onako kako oni znaju. Postoje viši sudovi od ovih naših, u Europi, koji imaju pravi aršin i znaju što je pravica...
mini_star

mini_star

Komentirano: 6.7.2018. | 23:12

7

Ivosvitnjak, piše se članak o Lidlu, samo ne znam jel autor Held ili Macan. Uglavnom, optužit će korumpirane sudove, dakako. Duspara da je iole moralan, nakon ovog bi podnio ostavku i nadoknadio troškove iz vlastitih đepova.
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 18:51

8

Vjerujem gospođici Lemaić xy http://www.brodportal.hr/m/clanak/gradski-marsal-duspara:-komunisticke-metode-cemo-ovaj-puta-mi-morati-platiti-19890
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 13:13

9

Ja vjerujem gospođici Lemaić i gospodinu Bošnjakoviću, http://ebrod.net/m/vijest.php?id=24738
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 2.7.2018. | 22:35

10

Ivosvitnjak...argumentirano si savjetovao marketinga. Ti bi jednom prostom rečenicom od 3 riječi objasnio svaki problem u Brodu?? Pripadaš HDZ-u. Odmah se da zaključiti. Marketing kulturno i lijepo objašnjava onima koji traže argumente. Tebi ne vrijedi objašnjavati, jer ionako ne možeš shvatiti problematiku o kojoj se govori...Marketing cepaj te neznalice...

Broj komentara: 35

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 1234

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Grad je osigurao Božićnice za umirovljenike

I ove godine

Grad je osigurao Božićnice za umirovljenike

20.11.2018. | 13:05
U tijeku je podnošenje prijava umirovljenika za isplatom ovogodišnje Božićnice.
U tijeku je podnošenje prijava umirovljenika za isplatom ovogodišnje Božićnice.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Na području županije svinje zaražene trihinelozom

Potpisan ugovor o uslužnom klanju

Na području županije svinje zaražene trihinelozom

20.11.2018. | 12:00
"Ličinka se u tijelu može se naseliti u oko, u srce čak i u mozak pa smo imali i smrtnih slučajeva u Slavonskom Brodu, kao posljedice trihineloze."
"Ličinka se u tijelu može se naseliti u oko, u srce čak i u mozak pa smo imali i smrtnih slučajeva u Slavonskom Brodu, kao posljedice trihineloze."
SBplus.hr, Slavonski Brod : Evo zašto su raspisali novi oglas za komunalne redare

Nova prilika za nezaposlene

Evo zašto su raspisali novi oglas za komunalne redare

20.11.2018. | 10:45
Zbog čega je Gradska uprava Slavonskog Broda samo 15-ak dana nakon prvog objavila novi oglas za prijem četiri radnika? Je li u pitanju nezainteresiranost za ovo radno mjesto ili primaju još četvero novih ljudi? Evo što smo doznali.
Zbog čega je Gradska uprava Slavonskog Broda samo 15-ak dana nakon prvog objavila novi oglas za prijem četiri radnika? Je li u pitanju nezainteresiranost za ovo radno mjesto ili primaju još četvero novih ljudi? Evo što smo doznali.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Katarinski sajam otvara svoja vrata ovog četvrtka

23. sajam obrtništva

Katarinski sajam otvara svoja vrata ovog četvrtka

19.11.2018. | 15:15
Evo detaljnog programa ovogodišnjeg 23. Katarinskog sajma, koji će i ove godine biti održan u i ispred Sportske dvorane Vijuš.
Evo detaljnog programa ovogodišnjeg 23. Katarinskog sajma, koji će i ove godine biti održan u i ispred Sportske dvorane Vijuš.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Klizalište će biti spremno do početka Adventa

Još malo

Klizalište će biti spremno do početka Adventa

16.11.2018. | 10:10
I ove godine klizalište će biti dio ponude Božićne čarolije, a prema najavama organizatora za korištenje će, ako to vremenski uvjeti dozvole, biti spremno do početka Adventa.
I ove godine klizalište će biti dio ponude Božićne čarolije, a prema najavama organizatora za korištenje će, ako to vremenski uvjeti dozvole, biti spremno do početka Adventa.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Doc. Anti Cvitkoviću povjerili četvrti mandat ravnatelja

Upravno vijeće Zavoda za javno zdravstvo

Doc. Anti Cvitkoviću povjerili četvrti mandat ravnatelja

8.11.2018. | 15:30
Na natječaj za čelnog čovjeka brodsko-posavskog Zavoda za javno zdravstvo javili su se doc. prim. dr. sc. Ante Cvitković, dr. med. spec. epidemiologije, prim. mag. sc. Maja Tomić Paradžik, Marija Vukelić, diplomirana pravnica i Dražen Brkić, diplomirani pravnik. Evo tko je od nj
Na natječaj za čelnog čovjeka brodsko-posavskog Zavoda za javno zdravstvo javili su se doc. prim. dr. sc. Ante Cvitković, dr. med. spec. epidemiologije, prim. mag. sc. Maja Tomić Paradžik, Marija Vukelić, diplomirana pravnica i Dražen Brkić, diplomirani pravnik. Evo tko je od nj
SBplus.hr, Slavonski Brod : Duspara traži očitovanje Plinacra o sanaciji produktovoda

Na znanje DORH-u i USKOK-u

Duspara traži očitovanje Plinacra o sanaciji produktovoda

7.11.2018. | 13:41
Iako je pražnjenje preostalog sadržaja iz produktovoda započelo još 26. listopada, do danas nisu objavljene nikakve službene informacije o dosadašnjem tijeku sanacije. Zbog toga je gradonačelnik Mirko Duspara od Plinacra zatražio službeno očitovanje o tijeku sanacije produktovoda
Iako je pražnjenje preostalog sadržaja iz produktovoda započelo još 26. listopada, do danas nisu objavljene nikakve službene informacije o dosadašnjem tijeku sanacije. Zbog toga je gradonačelnik Mirko Duspara od Plinacra zatražio službeno očitovanje o tijeku sanacije produktovoda
SBplus.hr, Slavonski Brod : Građanima daju na korištenje 12 milijuna kuna

Korištenje obnovljivih izvora energije

Građanima daju na korištenje 12 milijuna kuna

6.11.2018. | 14:30
„Cilj nam je potaknuti korištenje obnovljivih izvora energije u sustavima grijanja i hlađenja." istaknuo je Ponoš. „Takvi sustavi su ekološki puno prihvatljiviji, jer podrazumijevaju smanjenje potrošnje fosilnih goriva. U konačnici, to utječe na smanjenje emisija CO2 i ima pozit
„Cilj nam je potaknuti korištenje obnovljivih izvora energije u sustavima grijanja i hlađenja." istaknuo je Ponoš. „Takvi sustavi su ekološki puno prihvatljiviji, jer podrazumijevaju smanjenje potrošnje fosilnih goriva. U konačnici, to utječe na smanjenje emisija CO2 i ima pozit
SBplus.hr, Slavonski Brod : Obnova Maslačaka napreduje

Na radost najmlađih

Obnova Maslačaka napreduje

6.11.2018. | 14:15
"Ne samo da ćemo riješiti novo pročelje i izolaciju zgrade već ćemo dobiti i novouređeni interijer. Zgrada će nakon tridesetak, četrdesetak godina ponovno imati izgled i uvjete prema propisanim standardima."
"Ne samo da ćemo riješiti novo pročelje i izolaciju zgrade već ćemo dobiti i novouređeni interijer. Zgrada će nakon tridesetak, četrdesetak godina ponovno imati izgled i uvjete prema propisanim standardima."
SBplus.hr, Slavonski Brod : U Županiji stopostotno povećanje subvencija mladima

Subvencioniranje stambenih kredita

U Županiji stopostotno povećanje subvencija mladima

6.11.2018. | 12:30
„Ovom mjerom ne možemo riješiti sve probleme u Hrvatskoj niti će samo zbog ovoga svi mladi ostati. Međutim, negdje treba krenuti i ovo je samo jedna od mjera„ – poručio je ministar Štromar te dodao „ono što građani od nas očekuju je da probleme rješavamo, ne da samo o njima priča
„Ovom mjerom ne možemo riješiti sve probleme u Hrvatskoj niti će samo zbog ovoga svi mladi ostati. Međutim, negdje treba krenuti i ovo je samo jedna od mjera„ – poručio je ministar Štromar te dodao „ono što građani od nas očekuju je da probleme rješavamo, ne da samo o njima priča
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nakon godina na 'birou' i rada na crno, napokon pravi posao'

Prvi radni dan počele s osmijehom

Nakon godina na 'birou' i rada na crno, napokon pravi posao'

5.11.2018. | 15:40
Na nova radna mjesta ispratili smo jutros 64 žene koje su osmijehom na licu pokazale samo jedno - koliko rad i korisnost u zajednici znači za dostojanstven život svake osobe. Svaka od njih istaknula je - u pitanju nije samo novac, želimo pomoći sugrađanima.
Na nova radna mjesta ispratili smo jutros 64 žene koje su osmijehom na licu pokazale samo jedno - koliko rad i korisnost u zajednici znači za dostojanstven život svake osobe. Svaka od njih istaknula je - u pitanju nije samo novac, želimo pomoći sugrađanima.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Je li u pitanju kampanja ili rad za dobrobit građana?

Svakodnevno nešto grade

Je li u pitanju kampanja ili rad za dobrobit građana?

30.10.2018. | 17:25
Bi li kontinuirani rad na stvaranju što kvalitetnijih uvjeta života građana trebala biti svakodnevna zadaća svih lokalnih čelnika, bez obzira na stranačku pripadnost, a na zadovoljstvo građana koji su im dali povjerenje. Pa makar se to zvalo i kampanjom koja traje 365 dana u godi
Bi li kontinuirani rad na stvaranju što kvalitetnijih uvjeta života građana trebala biti svakodnevna zadaća svih lokalnih čelnika, bez obzira na stranačku pripadnost, a na zadovoljstvo građana koji su im dali povjerenje. Pa makar se to zvalo i kampanjom koja traje 365 dana u godi
SBplus.hr, Slavonski Brod : Možda nije uvijek ugodno raditi ga, ali posao je posao

Primaju radnike

Možda nije uvijek ugodno raditi ga, ali posao je posao

29.10.2018. | 17:30
Unatoč poteškoćama koje sa sobom nosi ovo radno mjesto, sigurni smo kako će veliki broj nezaposlenih, koji ispunjavaju uvjete, kandidirati za ovaj posao, jer u današnje vrijeme dobiti radno mjesto zvuči poput dobitka na lutriji. Ipak, da biste ovaj puta dobili 'zgoditak na lutrij
Unatoč poteškoćama koje sa sobom nosi ovo radno mjesto, sigurni smo kako će veliki broj nezaposlenih, koji ispunjavaju uvjete, kandidirati za ovaj posao, jer u današnje vrijeme dobiti radno mjesto zvuči poput dobitka na lutriji. Ipak, da biste ovaj puta dobili 'zgoditak na lutrij
SBplus.hr, Slavonski Brod : Predložite kandidate za najposlodavca i najvolontera

Otvoren je javni poziv

Predložite kandidate za najposlodavca i najvolontera

26.10.2018. | 14:25
Nagrade će najboljima biti dodijeljene povodom obilježavanja Međunarodnog dana za osobe s invaliditetom i Međunarodnog dana volontera.
Nagrade će najboljima biti dodijeljene povodom obilježavanja Međunarodnog dana za osobe s invaliditetom i Međunarodnog dana volontera.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Suradnja HŽ-a i Brodske županije na dobrobit studenata

Integrirani javni prijevoz

Suradnja HŽ-a i Brodske županije na dobrobit studenata

25.10.2018. | 12:25
Integrirani javni prijevoz posebno je važan za učenike i studente, jer bi se njime ostvarivale i brojne uštede te povećala njegova kvaliteta.
Integrirani javni prijevoz posebno je važan za učenike i studente, jer bi se njime ostvarivale i brojne uštede te povećala njegova kvaliteta.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Grad traži poseban status za građane Slavonskog Broda

Borba za čist zrak

Grad traži poseban status za građane Slavonskog Broda

24.10.2018. | 14:31
"Dodjeljivanje kategorije posebnog statusa građanima Slavonskog Broda i uvođenje mjera za smanjenje onečišćenja zraka pridonijelo bi stvaranju kvalitetnije sredine za život.", mišljanja su u Gradskoj upravi koja je ponovno zatražila potporu nadležnih institucija u borbi za čist z
"Dodjeljivanje kategorije posebnog statusa građanima Slavonskog Broda i uvođenje mjera za smanjenje onečišćenja zraka pridonijelo bi stvaranju kvalitetnije sredine za život.", mišljanja su u Gradskoj upravi koja je ponovno zatražila potporu nadležnih institucija u borbi za čist z
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brođani i dalje udišu zrak II kategorije

Izneseni podaci DHMZ

Brođani i dalje udišu zrak II kategorije

24.10.2018. | 14:10
Povećane koncentracije lebdećih čestica u zraku, zbog kojih je, uz sumoporovodik, zrak u Slavonskom Brodu II kategorije, posebno su izražene u sezoni grijanja. Podatak je to koji govori da puno možemo i sami učiniti na poboljšanju kvalitete zraka koji udišemo te Rafinerija nije
Povećane koncentracije lebdećih čestica u zraku, zbog kojih je, uz sumoporovodik, zrak u Slavonskom Brodu II kategorije, posebno su izražene u sezoni grijanja. Podatak je to koji govori da puno možemo i sami učiniti na poboljšanju kvalitete zraka koji udišemo te Rafinerija nije
SBplus.hr, Slavonski Brod : Treba li u Brodu pokrenuti inicijativu za neradnu nedjelju?

Širi se akcija neradne nedjelje

Treba li u Brodu pokrenuti inicijativu za neradnu nedjelju?

23.10.2018. | 15:00
I dok iz dana u dan stižu vijesti o tome kako jedinice lokalne uprave i samouprave, potaknuti inicijativama građana, trgovcima šalju dopise za uvođenjem neradnih nedjelja. Treba li tim putem krenuti i slavonskobrodska Gradska uprava?
I dok iz dana u dan stižu vijesti o tome kako jedinice lokalne uprave i samouprave, potaknuti inicijativama građana, trgovcima šalju dopise za uvođenjem neradnih nedjelja. Treba li tim putem krenuti i slavonskobrodska Gradska uprava?
SBplus.hr, Slavonski Brod : Prva zajednička sjednica predstavnika mladih

Savjet mladih

Prva zajednička sjednica predstavnika mladih

23.10.2018. | 14:55
Članovi su se osvrnuli i na trenutni položaj mladih u Slavonskom Brodu, Brodsko-posavskoj županiji i u Republici Hrvatskoj te te su iznijeli svoje prijedloge za buduće akcije i projekte.
Članovi su se osvrnuli i na trenutni položaj mladih u Slavonskom Brodu, Brodsko-posavskoj županiji i u Republici Hrvatskoj te te su iznijeli svoje prijedloge za buduće akcije i projekte.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Četiri projekta vrijedna ukupno 2.6 milijuna kuna

Cestogradnja

Četiri projekta vrijedna ukupno 2.6 milijuna kuna

23.10.2018. | 13:30
U Slavonskom Brodu na tri lokacije na izgradnji ceste, a radovi uskoro kreću i na četvrtoj lokaciji. Ukupna vrijednost radova je 2,6 milijuna kuna.
U Slavonskom Brodu na tri lokacije na izgradnji ceste, a radovi uskoro kreću i na četvrtoj lokaciji. Ukupna vrijednost radova je 2,6 milijuna kuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :