Obrazovanje : Osnovno

Objavljeno: 26.8.2017. u 0:01
Prikaza: 4602
|
Autor: SBplus

Ovo je sad već pravi rat

Je li ravnateljica Snježana Vinarić obmanula javnost?

Slavonski Brod : Je li ravnateljica Snježana Vinarić obmanula javnost?Ravnateljice Snježane Vinarić i gradonačelnik Mirko Duspara(Foto: .)

Da Školski odbor ne donosi odluke iz nadležnosti osnivača govori i činjenica da je Grad, za učenike predmetne nastave, bez ikakvih problema uveo jednosmjensku nastavu u OŠ „Ivana Brlić Mažuranić", Područna škola Brodski Varoš; OŠ „Vladimir Nazor" Područna škola Bebrina, Klakar, Ruščica; OŠ „Blaž Tadijanović", OŠ „Hugo Badalić" i OŠ „Ivan Goran Kovačić".

Kao osnivač osnovnih škola, Grad Slavonski Brod ima obvezu poboljšavati pedagoški standarda, a jedan od načina jeste i uvođenje jednosmjenske nastave u one gradske škole u kojima za to postoje uvjeti. Ovih dana, u Osnovnoj školi „Antun Mihanović" Područna škola Mali Pariz, trebali su početi radovi na pregradnji učionica, međutim, zbog protivljenja određenih djelatnika te škole, odgođeni su, piše gradska uprava na svojoj službenoj stranici.

Glavni razlog odgodi jeste tvrdnja ravnateljice Snježane Vinarić da je Školski odbor donio odluku kako se protivi pregradnji prostora za potrebe jednosmjenske nastavem, mada Školski odbor nema ovlasti donositi odluke iz oblasti prava osnivača škole, dakle Grada. O čemu pak Školski odbor odlučuje, regulirano je člankom 118. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Da Školski odbor ne donosi odluke iz nadležnosti osnivača govori i činjenica da je Grad, za učenike predmetne nastave, bez ikakvih problema uveo jednosmjensku nastavu u OŠ „Ivana Brlić Mažuranić", Područna škola Brodski Varoš; OŠ „Vladimir Nazor" Područna škola Bebrina, Klakar, Ruščica; OŠ „Blaž Tadijanović", OŠ „Hugo Badalić" i OŠ „Ivan Goran Kovačić".

Međutim, to nije spriječilo Školski odbor OŠ 'Antun Mihanović' da, na sjednici održanoj 23. kolovoza 2017. godine u 11.00 sati, glasuje o točki Dnevnog reda pod nazivom: „Davanje suglasnosti za prenamjenu učionica OŠ „Antun Mihanović" PŠ Mali Pariz, predloženu od strane osnivača". Na sjednici su bili prisutni Željko Čmelješević, Blaž Šokčević, Diana Filković, Zoran Komesarović, Marina Zirdum i Snježana Vinarić (ravnateljica), a nisu bile nazočne Nives Plazanić i Đurđica Vrkljan. Od pet prisutnih članova, protiv pregradnje učionica glasalo je njih troje, dok ih je dvoje bilo suzdržano te je nakon toga utvrđeno kako "nije dana suglasnost za pregrade učionica".

Mada je to u ovom slučaju irelevantno, čl. 119 st. 8 Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi stoji: „Odluke školskog odbora pravovaljane su ako za njih glasuje većina od ukupnog broja članova." Budući da Školski odbor ima sedam članova, nameće se pitanje: na koju se odluku poziva ravnateljica Vinarić kad u svom priopćenju za javnost navodi: Nisam dala ključ od škole izvođaču radova, jer ne mogu prekršiti odluke Školskog odbora i Učiteljskog vijeća te tako prekršiti Zakon". Naime, odluke tog Školskog odbora pravovaljane su kad za njih galasa većina svih, a ne tek nazočnih, članova.

Budući da od Škole ništa tražili nisu nitu su što predlagali Školskom odboru, Gradska uprava zaključuje kako, u ovom slučaju, ravnateljica Vinarić nije štitila Zakon, nego je, iz njoj poznatih razloga, manipulirala javnošću.

Kako bi ovu neuobičajenu situaciju riješili na dobrobit učenika, nastavnika i roditelja, Grad je o svemu obavijestio Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Prosvjetnu inspekciju.

Zapisnik sa sjednice Školskog odbora i nepravovaljanu odluku moguće je pogledati na priloženoj poveznici, između ostalog, stoji u službenom priopćenju Grada i/ili tvrde u gradskoj upravi.

Zapisnik sa sjednice Školskog odbora

Dopis upućen Ministarstvu i Prosvjetnoj inspekciji</a></p>"

Broj komentara: 6

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
ibarix

ibarix

Komentirano: 28.8.2017. | 14:28

1

„ nije kolumna, niti novinarski izvještaj, nego preneseno priopćenje i stav gradske uprave“ Moj komentar je suma svega šta se pisalo o temi od samog starta, nije vezan samo za posljednje preneseno priopćenje gradske uprave. Zašto takva reakcija? Evo zašto... ***** Je li i pljuvanje učitelja Tandarića u tekstu od 20.8. također preneseno priopćenje? Ili je možda kolumna? Jer izvještaj sigurno nije. Dotični je „navodno voditelj Područne škole“, „mobilizira javnost da zaustavi gradonačelnika“, „dramatizira“, a njegovo protivljenje je „ravno protivljenju digitalizaciji, klimatizaciji, ili postavljanju pametnih ploča u učionice - čemu teže svi ljudi svijeta.“ U istom tekstu vam je „čudno da problem ne artikulira ravnateljica škole, nego nastavnik“, a nije vam palo na pamet tko će raditi u tim novim pregrađenim „učionicama“. Dalje stoji „ravnateljica posredstvom svog nastavnika šalje, javno, poruku (gradonačelniku)“. Je li to po vama novinarski izvještaj??? Potpisan JZ. Gospodin Petar Bašić je sve jako lijepo objasnio u svom komentaru ne tekst pa pročitajte. Takvog čovjeka mogu cijeniti. ***** Zatim 24.8. JZ (valjda ponovno) „izvještava“ kako je „odlučna ravnateljica iz dvorišta izbacila dogradonačelnika i ostale“. Wow. Senzacionalizam i clickbait naslov na stotu potenciju. Naivno sam kliknuo da vidim te slike izbacivanja, ali nije ih bilo.  Da nisam usamljen u ocjeni ovog tipa „izvještavanja“ potvrđuje i komentar korisnika 12345 ispod teksta koji kaže „vjerujem da ima i novinara na ovom portalu, pa nek istraze“ i „ima li objektivan novinar koji moze napraviti objektivan clanak s realnim podatcima“. Mene bi kao novinara bila sramota da mi netko ovako komentira tekst. ***** Osobno čak i ne sudim koja strana je u pravu. Bit će kako bude kad se očituje Ministarstvo. Ono na što ukazujem je očajna razina izvještavanja, neobjektivnost, pristranost, aluzije, manipuliranje i pljuvanje. ***** „Sve 'izvještajne' članke trudimo se pisati sukladno novinarskom kodeksu - nepristrano“ Potrudite se malo više.
ivanrad

ivanrad

Komentirano: 26.8.2017. | 20:56

2

A tko će da pljuje po Zovku nego hdz-ovi pljuvači koji i ne pročitaju članak a pišu komentar,a i dotična ravnateljica zna se čiji je simpatizer.
XSIZE

XSIZE

Komentirano: 26.8.2017. | 13:01

3

Nije da branim ikoga al posao novinara je da izvještava i iznosi činjenice. Kad dođe mišljenje mzosa vjerujem da ćemo ga ovdje vidjeti. Sbplus je po meni jedan od boljih portala u našoj županiji. Nema clickbaitova i aktualni a imaju u puno kolumni sa mišljenjima kolumnista. Koliko kod nas ima vijesti, toliko se i portal razvija...
Jerko Zovak

Jerko Zovak

Komentirano: 26.8.2017. | 12:57

4

Unatoč činjenici da je jedna od temeljnih vrijednosti portala SBplus sloboda komentiranja bez cenzure - ako nije vrijeđan netko nemoćan ili obitelj moćnika - 'ibarixov' komentar držim jednim od paradigmatičnih i zbog toga reagiram. Članak zbog kojeg me komentator optužuje da "prljavo šikaniram ljude" jer sam "pristran" te da se više niti ne potpisujem imenom nego kao "SBplus", nije kolumna, niti novinarski izvještaj, nego preneseno priopćenje i stav gradske uprave, što u dva navrata izrijekom pišemo i linkom potvrđujemo. Dakle, optužuje me čovjek koji, očito, nije niti pročitao (ili razumio) članak i potom ističe kako sam 'pristran'. Kao da zna da sam baš ja osobno, a ne netko od novinara, objavio gradsko priopćenje. Ili, kao da je pristran biti nešto kriminogeno. Sve 'izvještajne' članke trudimo se pisati sukladno novinarskom kodeksu - nepristrano, a kolumne pišemo 'pristrano' jer je to osobni stav novinara o nekom čovjeku i/ili društvenoj pojavi. Uostalom, svačije mišljenje je 'pristrano' jer je tek mišljenje, a ne znanstvena teza. To što bih ja kod 'ibarixa' bio okarakteriziran kao 'lešinar' i ne bih smio iznijeti svoje 'pristrano' mišljenje tek je prilog dokazu da hrvatsko društvo vrvi od autokrata, jednoumnika, totalitarista... i drugih društvenih štetočina, zbog čega je još vidljivija opravdanost postojanja demokratskog medija kakav se trudi biti SBplus. I ovim putem pozivam sve zainteresirane s 'pristranim' mišljenjem neka ga objave na portalu SBplus. Pod svojim imenom, a koji može biti objavljen ili tek redakciji poznat.
ibarix

ibarix

Komentirano: 26.8.2017. | 11:50

5

Ovaj Jerko Zovak prljavo šikanira ljude koji mu se ne sviđaju i sad kad se zahuktalo, sad se više ni inicijalima ne potpisuje nego je autor sad odjednom SBplus. Vjerojatno mu se nije dalo pratit ovu priču, al eto mora kad mu je stigao dopis tamo nekog nastavnika. Zašto je svima problem pričekati očitovanje Ministarstva??? Jer mora se skupit klikova. Jerko Zovak, od starta si bio pristran, favoriziraš žutilo i senzacionalizam. To što ti radiš je smeće od novinarstva. Budi objektivan i prenesi vijest kako treba. Kod mene ne bi radio takav lešinar.
XSIZE

XSIZE

Komentirano: 26.8.2017. | 8:25

6

Bezimeni, mzos je dalo suglasnost. Nije ništa rađeno van zakonske procedure osim ravnateljičinih postupaka. Ne treba forsirati ali treba osigurati uvjete i nema razloga da se ne krene u jednosmjensku nastavu.

Broj komentara: 6

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pčelarstvo kao izvannastavna aktivnost osnovnoškolaca

Policija u preventivnom programu

Pčelarstvo kao izvannastavna aktivnost osnovnoškolaca

23.10.2018. | 16:05
Projekt kojim se promiče ostvarivanje puta do zdravlja kroz pčelarstvo, osmislio je i inicirao policajac Mirko Čorak, uz aktivno sudjelovanje malih pčelara.
Projekt kojim se promiče ostvarivanje puta do zdravlja kroz pčelarstvo, osmislio je i inicirao policajac Mirko Čorak, uz aktivno sudjelovanje malih pčelara.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Najava obnove još dvije slavonskobrodske škole

Potpisani ugovori o financiranju

Najava obnove još dvije slavonskobrodske škole

16.10.2018. | 9:15
Obnovu željno očekuju i učenici te djelatnici ostalih slavonskobrodskih škola za koje je Grad Slavonski Brod također 'predao' projektnu dokumentaciju, ali je Ministarstvo još uvijek nije stiglo obraditi.
Obnovu željno očekuju i učenici te djelatnici ostalih slavonskobrodskih škola za koje je Grad Slavonski Brod također 'predao' projektnu dokumentaciju, ali je Ministarstvo još uvijek nije stiglo obraditi.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Evakuacija' slavonskobrodske osnovne škole

Održana vježba spašavanja

'Evakuacija' slavonskobrodske osnovne škole

11.10.2018. | 15:40
Slavonskobrodski osnovnoškolci naučili su danas kako prevladati strah i u kriznim situacijama djelovati 'hladne glave', ali i baratati osnovnim znanjem kako bi u slučaju potrebe pomogli sebi i drugima.
Slavonskobrodski osnovnoškolci naučili su danas kako prevladati strah i u kriznim situacijama djelovati 'hladne glave', ali i baratati osnovnim znanjem kako bi u slučaju potrebe pomogli sebi i drugima.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Dodatna pomoć u obrazovanju slavonskobrodske romske djece

'Prošao' još jedan gradski projekt

Dodatna pomoć u obrazovanju slavonskobrodske romske djece

28.8.2018. | 16:00
Većina romske djece, zbog blizine njihova naselja, pohađa Područnu osnovnu školu Hugo Badalić u slavonskobrodskom Naselju Jelas. Stoga je glavnina pomoći i projekata koji se provode za njihovu dobrobit fokusirana upravo na tu gradsku školu.
Većina romske djece, zbog blizine njihova naselja, pohađa Područnu osnovnu školu Hugo Badalić u slavonskobrodskom Naselju Jelas. Stoga je glavnina pomoći i projekata koji se provode za njihovu dobrobit fokusirana upravo na tu gradsku školu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Đake u učionicama čeka iznenađenje

Modernizacija slavonskobrodskih škola

Đake u učionicama čeka iznenađenje

23.8.2018. | 12:30
Grad Slavonski Brod financirao je nabavu ukupno 18 interaktivnih ploča, po dvije za svaku osnovnu školu, potrebnih širokokutnih projektora te MozaBook edukativnih software-a. Ukupna vrijednost ove opreme iznosi 213.750 kuna.
Grad Slavonski Brod financirao je nabavu ukupno 18 interaktivnih ploča, po dvije za svaku osnovnu školu, potrebnih širokokutnih projektora te MozaBook edukativnih software-a. Ukupna vrijednost ove opreme iznosi 213.750 kuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Što se mijenja u slavonskobrodskoj Osnovnoj školi?

Nisu svi radovi očiti i lako vidljivi

Što se mijenja u slavonskobrodskoj Osnovnoj školi?

8.8.2018. | 18:45
Bučno nije samo na gradskim ulicama, nego i unutar nekih škola koje na jesen, s prvim školskim danima, očekuju velike promjene.
Bučno nije samo na gradskim ulicama, nego i unutar nekih škola koje na jesen, s prvim školskim danima, očekuju velike promjene.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Za slavonskobrodsku osnovnu školu osigurana sredstva

Šest milijuna kuna za energetsku obnovu

Za slavonskobrodsku osnovnu školu osigurana sredstva

7.8.2018. | 9:35
Iako Fond za obnovu i energetsku učinkovitost nije stigao obraditi projekte Grada Slavonskog Broda za sve zgrade vrtića i škola za koje je pripremljena dokumentacija, Osnovna škola Antun Mihanović 'prošla' je u dodjeli novca za obnovu.
Iako Fond za obnovu i energetsku učinkovitost nije stigao obraditi projekte Grada Slavonskog Broda za sve zgrade vrtića i škola za koje je pripremljena dokumentacija, Osnovna škola Antun Mihanović 'prošla' je u dodjeli novca za obnovu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Saznali smo zbog čega kasni obnova Škole

Čitatelji pitaju, a SBplus traži odgovor

Saznali smo zbog čega kasni obnova Škole

4.8.2018. | 14:20
Pitanje o travi, koja navodno raste iz školskog igrališta, trebalo bi uputiti ravnatelju Škole. Budući da je vikend, a ravnatelj ipak ima veće pravo na odmor od gradskog pročelnika, očekujemo da se sam javi, kad ocjeni da je vrijeme za to.
Pitanje o travi, koja navodno raste iz školskog igrališta, trebalo bi uputiti ravnatelju Škole. Budući da je vikend, a ravnatelj ipak ima veće pravo na odmor od gradskog pročelnika, očekujemo da se sam javi, kad ocjeni da je vrijeme za to.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Najveća gradska osnovna škola dobit će novu dvoranu

Raspisan natječaj za radove

Najveća gradska osnovna škola dobit će novu dvoranu

4.8.2018. | 9:35
Radovi izgradnje školske dvodijelne sportske dvorane vrijedni su gotovo devet milijuna kuna, a s njima će ukupna ulaganja u tu gradsku školu tijekom posljednjeg desetljeća, dosegnuti 63 milijuna kuna.
Radovi izgradnje školske dvodijelne sportske dvorane vrijedni su gotovo devet milijuna kuna, a s njima će ukupna ulaganja u tu gradsku školu tijekom posljednjeg desetljeća, dosegnuti 63 milijuna kuna.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Nisu milijuni u pitanju, a za jačih kiša sve pliva u vodi'

Roditelji ljuti i nezadovoljni:

'Nisu milijuni u pitanju, a za jačih kiša sve pliva u vodi'

24.7.2018. | 12:00
Redakciji SBplus-a nemoćni i ljutiti otac javio se sa željom da se javno objavi problem s kojim se učenici, roditelji i nastavnici slavonskobrodske osnovne škole bore već godinama. Strpljenja za čekanje rezultata velikih projekata više nitko nema, žele brza i efikasna rješenja.
Redakciji SBplus-a nemoćni i ljutiti otac javio se sa željom da se javno objavi problem s kojim se učenici, roditelji i nastavnici slavonskobrodske osnovne škole bore već godinama. Strpljenja za čekanje rezultata velikih projekata više nitko nema, žele brza i efikasna rješenja.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Predanim radom zaslužile napredovanje

One su ponos brodske osnovne škole

Predanim radom zaslužile napredovanje

29.6.2018. | 18:30
Kompetencijama, znanjem i dosadašnjim radom kroz neposredni odgojno-obrazovni rad te izvananstavni stručni rad postigle su iznimne rezultate u radu s učenicima s teškoćama u razvoju, kvalitetnijem metodičkom provođenju nastavnog procesa i rehabilitaciji učenika te procesu stalnog
Kompetencijama, znanjem i dosadašnjim radom kroz neposredni odgojno-obrazovni rad te izvananstavni stručni rad postigle su iznimne rezultate u radu s učenicima s teškoćama u razvoju, kvalitetnijem metodičkom provođenju nastavnog procesa i rehabilitaciji učenika te procesu stalnog
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nagrade za najuspješnije, nastupi za posjetitelje

Proslava njihovog dana

Nagrade za najuspješnije, nastupi za posjetitelje

30.5.2018. | 13:30
Nakon dodjele nagrada, održani su plesni i pjevački nastupi te kratka predstava mladih glumaca škole, a gosti su mogli razgledati i izložbu učeničkih radova.
Nakon dodjele nagrada, održani su plesni i pjevački nastupi te kratka predstava mladih glumaca škole, a gosti su mogli razgledati i izložbu učeničkih radova.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Dalekog rujna 1959. 'Nazorovci' su čuli prvo zvono

Velika svečanost za Dan škole

Dalekog rujna 1959. 'Nazorovci' su čuli prvo zvono

25.5.2018. | 19:50
Prvih godina škola je imala oko devetsto učenika, da bi u ranim devedesetima imala njih oko dvije tisuće. Danas u šest školskih zgrada nastavu pohađa ukupno 711 učenika u 42 odjela.
Prvih godina škola je imala oko devetsto učenika, da bi u ranim devedesetima imala njih oko dvije tisuće. Danas u šest školskih zgrada nastavu pohađa ukupno 711 učenika u 42 odjela.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Učenici s Jelasa spremni za život u različitosti

Učili fotkanjem svoje okoline

Učenici s Jelasa spremni za život u različitosti

18.5.2018. | 10:00
Projekt je promicao univerzalne vrijednosti i poštivanje ljudskih prava među mladim adolescentima koji su još uvijek u procesu izgradnje svojih identiteta kako bi dobili buduće kritične i odgovorne građane.
Projekt je promicao univerzalne vrijednosti i poštivanje ljudskih prava među mladim adolescentima koji su još uvijek u procesu izgradnje svojih identiteta kako bi dobili buduće kritične i odgovorne građane.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nova dvorana i jednosmjenski rad kao želje za iduću godinu

Najveća osnovna gradska škola

Nova dvorana i jednosmjenski rad kao želje za iduću godinu

27.4.2018. | 16:00
Pod nazivom „Djetinjstvo je zlatno doba“ učenici su svojim glazbeno-vokalnim točkama, plesnim i scenskim nastupima te folklornim izvedbama prikazali i dočarali zašto je i koliko je lijepo biti dijete.
Pod nazivom „Djetinjstvo je zlatno doba“ učenici su svojim glazbeno-vokalnim točkama, plesnim i scenskim nastupima te folklornim izvedbama prikazali i dočarali zašto je i koliko je lijepo biti dijete.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brodski osnovnoškolci ispitivali o minama i puškama

Druženje s policijom

Brodski osnovnoškolci ispitivali o minama i puškama

19.4.2018. | 13:05
Iako je od Domovinskog rata prošlo više od dvadeset godina, nesavjesni građani još uvijek kod kuća drže različito vatreno oružje, streljivo, ručne bombe, mine i ostala eksplozivna sredstva. Policija je danas djeci pokušala približiti koliku opasnost takve naprave predstavljaju.
Iako je od Domovinskog rata prošlo više od dvadeset godina, nesavjesni građani još uvijek kod kuća drže različito vatreno oružje, streljivo, ručne bombe, mine i ostala eksplozivna sredstva. Policija je danas djeci pokušala približiti koliku opasnost takve naprave predstavljaju.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi

Sva su djeca umjetnici

Nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi

16.4.2018. | 17:15
"Stručni žiri je imao težak posao odabrati, od niza pristiglih radova, ponajbolje, a pročišćeni radovi predstavljaju presjek likovne situacije u Hrvatskoj", kazala je ravnateljica Galerije, Romana Tekić.
"Stručni žiri je imao težak posao odabrati, od niza pristiglih radova, ponajbolje, a pročišćeni radovi predstavljaju presjek likovne situacije u Hrvatskoj", kazala je ravnateljica Galerije, Romana Tekić.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Seoska djeca u Brodu uče plivati i upoznaju Grad

Dva u jedan-pod nastavom tjelesnog

Seoska djeca u Brodu uče plivati i upoznaju Grad

11.4.2018. | 18:00
I prošle godine su na isti način deset dana išli na plivanje i svi su proplivali. Sad "utvrđuju" gradivo a bilo bi lijepo, kažu, kad bi im se i slijedeće godine pružila ista prilika. Cilj je da svi nauče plivati, ali i da obogate nastavu pa zaslužuju pohvalu i podršku lokalne zaj
I prošle godine su na isti način deset dana išli na plivanje i svi su proplivali. Sad "utvrđuju" gradivo a bilo bi lijepo, kažu, kad bi im se i slijedeće godine pružila ista prilika. Cilj je da svi nauče plivati, ali i da obogate nastavu pa zaslužuju pohvalu i podršku lokalne zaj
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brodski osnovnoškolci tijekom nastave neće biti gladni

Previše mališana živi u siromaštvu

Brodski osnovnoškolci tijekom nastave neće biti gladni

6.4.2018. | 12:00
Kroz pet mjeseci u 23 osnovne škole Brodsko-posavske županije bit će osigurana prehrana za najugroženiju djecu.
Kroz pet mjeseci u 23 osnovne škole Brodsko-posavske županije bit će osigurana prehrana za najugroženiju djecu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Djedova priča o uskrsnom zecu

Djeca pričaju djeci

Djedova priča o uskrsnom zecu

26.3.2018. | 16:50
Ovakvim se događanjima ne slave samo nadolazeći blagdani, nego se knjižnicu pretvara u prostor u kojemu djeca rado borave - mjesto zabave, igre, veselja, ali i stjecanja novih znanja.
Ovakvim se događanjima ne slave samo nadolazeći blagdani, nego se knjižnicu pretvara u prostor u kojemu djeca rado borave - mjesto zabave, igre, veselja, ali i stjecanja novih znanja.
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :